درايور مادربوردت رو آپديت كننوشته شده توسط king of the kings2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكل حل نشد اينو نصب كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درايور مادربوردت رو آپديت كننوشته شده توسط king of the kings2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكل حل نشد اينو نصب كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین اینا کارتو راه میندازه
Z3NW-TDGT-2B6K-Y2BN-MRLD
3PDD-9DTG-U5HV-FU5K-XRLD
826N-8HWT-NMBY-FNMY-ZRLD
7BDV-8TXA-G9B2-YG9D-4RLD
PXJA-Z9AT-23KC-Z238-ERL
سلام دوستان عزيز
تازه وارد هستم...مشكلي دارم كه نمي دونم چي كار بايد بكنم...
سيستم اينه:
لپ تاپ HP با cpu 2.4 G دو هسته اي AMD
كارت گرافيكي 8400gs جي فورس
3 گيگ رم
320 هارد
ميدونم لب تاپ به درد بازي نمي خوره ولي فكر مي كنم واقعا سيستم توپي دارم...فيفا 10 مثل آب خوردن توي بهترين گرافيك كار ميكنه ولي مثلا need for speed SHIFT توي بازي نرفته هنگ مي كنه...Empire Total War خيلي كنده و در مجموع نمي تونم بازي كنم...
disk difragment كردم - هاردم خاليه - از نرم افزار كمكي MultiCore_Optimizer استفاده كردم و در آخر دوتا ويندوز دارم كه هم روي xp و هم روي vista بازي هام مثل مرده متحرك اجرا ميشن...لطفا متخصصين كمك كنند!
با تشكر فراوان
عرفان-ط
دوست من شما گرافیکت 8400gs نیست بلکه 8400m gs هست که با اینکه خود 8400gs یه افتضاح گرافیکی برای بازی هست ولی گرافیک شما به مراتب از اون هم ضعیف تره...
دلیل تمام مشکلات شما ضعف شدید گرافیکت هست...همینطور که خودت گفتی لپ تاپ جماعت اصلا به درد گیم نمی خوره یعنی اینجوری بگم حتی لپ تاپهای چند میلیونی هم به زور می تونند بازیهای کنونی رو توی کیفیت متوسط اجرا کنند!!!
با تشكر از توجه شما...بله كارت من M هست و معلومه خيلي وارد هستيد...
حداقل آخرين اميدم اينه كه نرم افزار هاي ذيل رو كه گرفتم نصب كنم:
DirectX10.LV.for.XP.10.11.08
PhysX_9.09.0203_SystemSoftware
195.62_notebook_winxp_32bit_international_whql.exe (درايور جديد كارت)
همه اينها با سيستمم ميخونه فقط شما منت بذار سرما بگو اين دوتا نرم افزار آخري رو چه جوري و كجا install كنم....تقربا نمي دونم چه خاكي بريزم سرم!!!نه كه بلد نباشم ها ميخوام شما رو امتحان كنم.!
![]()
عزیز من فکنمی کنم گرافیک شما dx10 رو ساپورت کنه ...
دومی رو هم هر جا خواستی نصب کن فرق نمی کنه.
سومی رو هم که دکمه نسب رو بزنی مسیرشو خودش میدونه...
سلام دوستان من بازی رابین هود رو نصب کردم وقتی اجراش میکنم میگه لطفا سی دی بازی
در حالی که سی دی داخل سی دی رام هست
اگه کرک لازم داره لطفا زحمتش رو بکشین![]()
سلام دوستان من هنگامی که میخوام یه بازی به نام KING ARTHUR رو نصب کنم ارور می ده که شمارش 1305 هست و ادامه نصب نمی ره !؟ باید چی کار کنم ؟ یکی راهنمایی کنه من رو ممنونش می شم
این هم از متن ارور:
ERROR 1305:error from reading file Jrogram
files/neocore game/the roleking arthur -role playing ware game/installutils/directx/BDANT.cab.
verify that the file exstis and that you can acsses it
شما اسم بازيو اينگيليش با ورژن بازي بنويس تا كركو واست پيدا كنم
من كه تا حالا بازي نكردم اينو![]()
directx رو نصب كردي![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)