امروز یکی اومد خط رو رانژه کرد و الان لینک دارم ولی هنوز تو سایت نزده فکنم فردا راه اندازیش کنن.
امروز یکی اومد خط رو رانژه کرد و الان لینک دارم ولی هنوز تو سایت نزده فکنم فردا راه اندازیش کنن.
کسی میدونه FTTC چی هست رو سیم مسی ارایه میشه یا فیبرنوری
تا کافو داخل کوچه فیبر میکشن، از اونجا به بعد سیم مسی به صورت 2 vdsl میاد برای شما. هرچقدر فاصله شما از کافو بیشتر باشه سرعت کمتر میشه، بهترین عملکرد رو در فاصله کمتر از 100 متری داره. قاعدتا احتیاج به مودم vdsl دارید
اگه فاصلتون کمتر از 100 متر باشه تا نزدیک 100 مگابیت سرعت میده و اگه نهایتا یک کیلومتر از کافو فاصله داشته باشید سرعت میشه 24 مگابیت. خوبیش اینه تو هر کوچه ای یه کافو هست و فکرنکنم مشکلی پیش بیاد از این نظر
(Fiber To The Node) FTTN یا Fiber To The Neighbourhood ، به راهکار فیبز نوری اطلاق می شود که در یک رک در یک فاصله چند کیلومتری مشتری terminate شود می گویند. معمولا این فاصله با راهکار مسی پشتیبانی می گردد.(Fiber To The Curb) FTTC یا Fiber To The Cabinet خیلی شبیه به FTTN می باشد با این تفاوت که قفسه خیابان به محل کاربر نزدیکتر است و کابل کشی فیبر نوری معمولا در طول 300 متری از محل مشتری ترمینال می شود. FTTC دارای محدوده ای برای تکنولوژی های مسی با پهنای باند بالا مانند اترنت سیمی یا IEEE 1901 شبکه خطوط برق و تکنولوژی Wi-Fi بی سیم می باشد. FTTC بعضا FTTP نامیده می شود که این مساله باعث شده تا با fiber to the premises که تکنولوژی کاملا متفاوتی است اشتباه شود.اين داخل يك سايت شرکت ایرسانوین بود كه من مقدار كمي از آن را گذاشتم .
افت سرعت زیاد در سرور های خارجی یک ماه اخیر در شاتل رو منهم دارم البته که خودشون بهتر از منوشما میدونن چه خبره چون مشکل عمومی هست ولی اینکه زیر بارش نمیرن حسابش جداست تا جایی که یادمه سیاست شاتل در موارد افت سرعت و کیفیت سرویس همیشه انکار بوده.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوستان کسی اینجا از رشت ( مرکز 7 ) سرویس داره ؟؟
اوضاع شاتل چجوریاست ؟
معلوم نیست این چند وقته دارن در شاتل چکار میکنند پینگ خوبه ولی مدام پاکت لاست و لفت خوردن از بازی های آنلاین دارم در صورتی ک دوستم پارس آنلاین داره هیچ کدوم از این اتفاقا براش نمی افته!!!!!!
سلام دوستان من الان سرویس 8مگم داره حجمش تموم میشه ولی 4روز تا پایان دورش مونده میتونم شارژش کنم و از همون امروز سرویس حجمش برگرده زنگ بزنم نمایندگی
FTTC یعنی فاصله کمتر از 300 متری تا کافو اگر بالاتر باشه دیگه FTTC نمیشه
کسی نیست جواب مارو بده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)