نه با ایرانسلم ی بنده خدایی شمال کشور اونم مشکل داشت
با نت ای دی اسلم مشکل داشت
اگه ی زمان بخواد تحریم بشه باید اپلم بشه و ماکرو هم تحریم کنه
پس خداروشکر ک حداقل گوگل تحریم رو نکرد
![]()
نه با ایرانسلم ی بنده خدایی شمال کشور اونم مشکل داشت
با نت ای دی اسلم مشکل داشت
اگه ی زمان بخواد تحریم بشه باید اپلم بشه و ماکرو هم تحریم کنه
پس خداروشکر ک حداقل گوگل تحریم رو نکرد
![]()
آره والا
احتمالا دست انداز داخلیه، چون خارجیش یا هست یا نیست... اما اینکه صبح هست و عصر نیست خودش گویا همه چیزه
اره واسه منم همینجوری میشه
یکدفعه اینترنت کامل قطع میشه
یا باید ریست کنم مودم رو یا یکبار برم رو ۳جی دوباره ۴جی تا درست بشه
فکر کنم اینکارو میکنن واسه کسایی که شب میذارن دانلود و میرن دنبال کارشون یا میخابن صبح سوپرایز بشن
![]()
سلام دوست عزیز مرسی بابت پاسخگویی
من طبق پیشنهاد شما ریز مصرف اون روزا رو دیدم برای مثال تاریخ ۱۷ ابان دانلود من بجز ساعات ۳ تا ۷ ۱۷۰ مگ بوده و بقیه مصرف من از ساعت ۳ تا ۷ بوده حالا چقد حجم کم شده از من؟ ۳۰ گیگ ینی تمام حجم دانلود شده شبانه رو کم کردن .
من ریز مصرفمو و حجم کم شده رو به صورت pdf که خود برنامه همراه من داد رو براشون ارسال کردم باز هم میگن که نخیر تخفیف اعمال شده!!!!!
واقعا دزدی هم حدی داره الان بجز سایت ۱۹۵ توی سایت بازرسی هم شکایت کردم تا ببینم چی میشه ولی این ها اصلا کوتاه نمیان و قبول نمیکنن که حجم خوری کردن
همراه اول طرحی مثل کنترل مصرف ازاد ایرانسل نداره؟
روی سیم کارت دائمی نگرانم بسته فعال کنم و بقیش رو ازاد حساب کنه
خیر ندارد
Sent from my iPhone using Tapatalk
نگرانی تون کاملا بجا هستش و جدی بگیرینش. آخه من پارسال بابت همین مسأله و اینکه سیستم اکانتینگ همراه اول و اطلاعرسانی پیامکی درباره نمایش میزان حجم باقی مانده کاملا با تأخیر حدود نیم ساعته عمل می کرد 29 هزارتومان بابت نزدیک به 130 مگ دانلود به صورت مصرف آزاد اومد روی قبضم. اگر میخواین از اینترنت همراه اول استفاده کنین به داشتن یه سیم کارت اعبتاری فکر کنید.
دوستان الان طرح بلند مدت با حجم زیاد و قیمت مناسب چی هست؟
قبلا یکساله 120 گیگ میگرفتم الان رفتم دیدم دیگه نیست
70 گیگ یکساله 159000 تومان که با احتساب مالیات میشه 173310 تومان
Sent from my iPhone using Tapatalk
ینی گزارش مصرف خودشون رو هم قبول ندارن؟
حتما پیگیری کنید از طریق جاهایی که حداقل میشه غیر حضوری شکایت کرد.
محض احتیاط یکی از اون گزارش کارکرد کامل هایی که به ایمیل ارسال میکنه هم بگیرید از همراه من. داشته باشید بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)