تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1113 از 4105 اولاول ... 11361310131063110311091110111111121113111411151116111711231163121316132113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,121 به 11,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    مدارکم را روز 10 آبان تحویل پلیس +10 دادم. صبح دیروز که 16 آبان بود، برگ سبز رسید...... چقدر کارشون سریع شده
    این بین 2 روز تعطیل هم بود. یعنی ظرف 4 روز کاری

احتمالا جنگی در پیشه که انقد زود تعیین تکلیف شدیم

2. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    مدارکم را روز 10 آبان تحویل پلیس +10 دادم. صبح دیروز که 16 آبان بود، برگ سبز رسید...... چقدر کارشون سریع شده
    این بین 2 روز تعطیل هم بود. یعنی ظرف 4 روز کاری

احتمالا جنگی در پیشه که انقد زود تعیین تکلیف شدیم
    والا چی بگم داداش جنگ که نمیدونم
    اما با کمبود نیرو مواجه شدن اساسی اخبار تایید نشده حاکی از افزایش یافتن مدت زمان خدمت هست دوستان که میخوان برن خدمت امروز فردا نکنن

send from my open source device

4. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تک پسر توی شهر خودش میفته؟ با لیسانس
    خیر این قانون دیگه اجرا نمیشه

6. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

والا چی بگم داداش جنگ که نمیدونم
    اما با کمبود نیرو مواجه شدن اساسی اخبار تایید نشده حاکی از افزایش یافتن مدت زمان خدمت هست دوستان که میخوان برن خدمت امروز فردا نکنن

جدی میگی ؟
    از این هم بیشتر؟
    بابا جوونا کلا از زندگی ساقط میشن اینطوری

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

جدی میگی ؟
    از این هم بیشتر؟
    بابا جوونا کلا از زندگی ساقط میشن اینطوری
    والا چی بگم داداش اون ها هم ناراحت نمیشن جوون ها از زندگی ساقط شن یعنی هدفشون همینه. من خودم رو با قبل از خدمت مقایسه میکنم میبینم واقعا از زندگی ساقط شدم و دیگه حوصله هیچی رو ندارم
    نه حوصله تفریح دارم نه حوصله خونواده. رو دارم نه حوصله رفقا رو دارم. و نه حوصله زندگی رو...

9. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قبلا اينقدر معافي هاي الكي دادن كه الان ظاهرا سرباز كم آوردن و توش موندن چيكار كنن: معافيت لاغري! چاقي! دو برادري! سه برادري! فرزند جانباز! كسري هاي فله اي!! (يعني معلومه اين معافيت ها براي بچه هاي خودشون بوده) حالا ما بايد جور اين كارا رو بكشيم ، منو كه از تحصيل محروم كردن ، اول گفتن همه انصرافي ها و اخراجي ها اجازه شروع مجدد به تحصيل رو دارن من هم رفتم انصراف دادم و فوق ديپلم گرفتم حالا مي گن چون مدرك گرفتي اجازه ادامه تحصيل نداري!! اگه مدرك نگرفته بودي و مي خواستي از اول شروع كني ميتونستي ! همونجا فهميدم كه براي وقت و عمر آدما هيچ ارزشي قائل نيستن !
    سربازي كه بايد دير يا زود برم ولي اون موقع كه به من معافيت تحصيلي ندادند خيلي ناراحت شدم
    Last edited by mhei; 10-11-2012 at 08:39. دليل: تنظيم

11. 8 کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

قبلا اينقدر معافي هاي الكي دادن كه الان ظاهرا سرباز كم آوردن و توش موندن چيكار كنن: معافيت لاغري! چاقي! دو برادري! سه برادري! فرزند جانباز! كسري هاي فله اي!! (يعني معلومه اين معافيت ها براي بچه هاي خودشون بوده) حالا ما بايد جور اين كارا رو بكشيم ، منو كه از تحصيل محروم كردن ، اول گفتن همه انصرافي ها و اخراجي ها اجازه شروع مجدد به تحصيل رو دارن من هم رفتم انصراف دادم و فوق ديپلم گرفتم حالا مي گن چون مدرك گرفتي اجازه ادامه تحصيل نداري!! اگه مدرك نگرفته بودي و مي خواستي از اول شروع كني ميتونستي ! همونجا فهميدم كه براي وقت و عمر آدما هيچ ارزشي قائل نيستن ! و فقط قصد پير كردن نسل جوون رو دارن تا از آب و تاب بيفتن و چيزي نخوان ازشون مثل كار و ....
    به نظر من واسه این نیرو کم آوردند که نیرو واقعا کم شده، نه به واسطه ی معافیت بلکه به خاطر جمعیت
    شما متولدین 61 تا 65 را ببین از اون اول زندگیشان تو صف بودن، از پوشاک بگیر تا کنکور که یه جمعیت زیادی شرکت میکردند و خیلی کم قبول میشدند
    این وضعیت واسه خدمت هم بود، من هفته بعد از اتمام تحصیل مدارکم را پست کردم افتاد 10 ماه بعد، رفتم که جلو بندازم که گفتند به خاطر زیادی نیرو جا ندارند، البته من جلو انداختم.
    الان جمعیت پسر کمتر از قبل شده

13. 4 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

منم لیسانس فرستادم تاریخ اعزامم افتاد یکسال بعد
    ولی الان که بعد از فوق فرستادم یکماه بعد

15. 4 کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان ناجا واقعاً جهنمه. سعی کنید ناجا نیفتید.همه جوره بده. هیچ فرقی بین دکترا با زیبر دیپلم نمیگذارند.
    با مدرکه لیسانس نظافت باید کنی. در صورتی که تو ارتش و سپاه به لیسانس احترام میگذارن.

17. 3 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من واسه این نیرو کم آوردند که نیرو واقعا کم شده، نه به واسطه ی معافیت بلکه به خاطر جمعیت
    شما متولدین 61 تا 65 را ببین از اون اول زندگیشان تو صف بودن، از پوشاک بگیر تا کنکور که یه جمعیت زیادی شرکت میکردند و خیلی کم قبول میشدند
    این وضعیت واسه خدمت هم بود، من هفته بعد از اتمام تحصیل مدارکم را پست کردم افتاد 10 ماه بعد، رفتم که جلو بندازم که گفتند به خاطر زیادی نیرو جا ندارند، البته من جلو انداختم.
    الان جمعیت پسر کمتر از قبل شده
    نه بابا از اين حرفا گذشته من به اين نتيجه رسيدم كه اينا خودشون رو از قانون بالاتر و مقدس تر مي دونن و خودشون اگه خواستند قانون رو اجرا نمي كنند :

ماده 49 قانون وظيفه عمومي : حقوق سربازان وظيفه حداقل شصت درصد 60% و حداكثر نود درصد حداقل حقوق كاركنان نيروها مسلح مبتني بر قانون مديريت خدمات كشور است كه با توجه به تحصيلات و درجات آنان توسط ستاد كل تهيه مي شود و به تصويب فرماندهي كل مي رسد.

با يه حساب سر انگشتي حقوق سربازا بايد الان حداقل حدود 300 400 تومان باشه ، الان حقوق سربازا چنده بچه ها؟؟ پس چرا قانون اجرا نميشه؟
    Last edited by mhei; 08-11-2012 at 06:46.

19. 2 کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •