سلام
مدارکم را روز 10 آبان تحویل پلیس +10 دادم. صبح دیروز که 16 آبان بود، برگ سبز رسید...... چقدر کارشون سریع شده
این بین 2 روز تعطیل هم بود. یعنی ظرف 4 روز کاری
احتمالا جنگی در پیشه که انقد زود تعیین تکلیف شدیم
سلام
مدارکم را روز 10 آبان تحویل پلیس +10 دادم. صبح دیروز که 16 آبان بود، برگ سبز رسید...... چقدر کارشون سریع شده
این بین 2 روز تعطیل هم بود. یعنی ظرف 4 روز کاری
احتمالا جنگی در پیشه که انقد زود تعیین تکلیف شدیم
والا چی بگم داداش جنگ که نمیدونم
اما با کمبود نیرو مواجه شدن اساسی اخبار تایید نشده حاکی از افزایش یافتن مدت زمان خدمت هست دوستان که میخوان برن خدمت امروز فردا نکنن
send from my open source device
خیر این قانون دیگه اجرا نمیشه
جدی میگی ؟
از این هم بیشتر؟
بابا جوونا کلا از زندگی ساقط میشن اینطوری
والا چی بگم داداش اون ها هم ناراحت نمیشن جوون ها از زندگی ساقط شن یعنی هدفشون همینه. من خودم رو با قبل از خدمت مقایسه میکنم میبینم واقعا از زندگی ساقط شدم و دیگه حوصله هیچی رو ندارم
نه حوصله تفریح دارم نه حوصله خونواده. رو دارم نه حوصله رفقا رو دارم. و نه حوصله زندگی رو...
قبلا اينقدر معافي هاي الكي دادن كه الان ظاهرا سرباز كم آوردن و توش موندن چيكار كنن: معافيت لاغري! چاقي! دو برادري! سه برادري! فرزند جانباز! كسري هاي فله اي!! (يعني معلومه اين معافيت ها براي بچه هاي خودشون بوده) حالا ما بايد جور اين كارا رو بكشيم ، منو كه از تحصيل محروم كردن ، اول گفتن همه انصرافي ها و اخراجي ها اجازه شروع مجدد به تحصيل رو دارن من هم رفتم انصراف دادم و فوق ديپلم گرفتم حالا مي گن چون مدرك گرفتي اجازه ادامه تحصيل نداري!! اگه مدرك نگرفته بودي و مي خواستي از اول شروع كني ميتونستي ! همونجا فهميدم كه براي وقت و عمر آدما هيچ ارزشي قائل نيستن !
سربازي كه بايد دير يا زود برم ولي اون موقع كه به من معافيت تحصيلي ندادند خيلي ناراحت شدم
Last edited by mhei; 10-11-2012 at 08:39. دليل: تنظيم
به نظر من واسه این نیرو کم آوردند که نیرو واقعا کم شده، نه به واسطه ی معافیت بلکه به خاطر جمعیت
شما متولدین 61 تا 65 را ببین از اون اول زندگیشان تو صف بودن، از پوشاک بگیر تا کنکور که یه جمعیت زیادی شرکت میکردند و خیلی کم قبول میشدند
این وضعیت واسه خدمت هم بود، من هفته بعد از اتمام تحصیل مدارکم را پست کردم افتاد 10 ماه بعد، رفتم که جلو بندازم که گفتند به خاطر زیادی نیرو جا ندارند، البته من جلو انداختم.
الان جمعیت پسر کمتر از قبل شده
منم لیسانس فرستادم تاریخ اعزامم افتاد یکسال بعد
ولی الان که بعد از فوق فرستادم یکماه بعد
دوستان ناجا واقعاً جهنمه. سعی کنید ناجا نیفتید.همه جوره بده. هیچ فرقی بین دکترا با زیبر دیپلم نمیگذارند.
با مدرکه لیسانس نظافت باید کنی. در صورتی که تو ارتش و سپاه به لیسانس احترام میگذارن.
نه بابا از اين حرفا گذشته من به اين نتيجه رسيدم كه اينا خودشون رو از قانون بالاتر و مقدس تر مي دونن و خودشون اگه خواستند قانون رو اجرا نمي كنند :
ماده 49 قانون وظيفه عمومي : حقوق سربازان وظيفه حداقل شصت درصد 60% و حداكثر نود درصد حداقل حقوق كاركنان نيروها مسلح مبتني بر قانون مديريت خدمات كشور است كه با توجه به تحصيلات و درجات آنان توسط ستاد كل تهيه مي شود و به تصويب فرماندهي كل مي رسد.
با يه حساب سر انگشتي حقوق سربازا بايد الان حداقل حدود 300 400 تومان باشه ، الان حقوق سربازا چنده بچه ها؟؟ پس چرا قانون اجرا نميشه؟
Last edited by mhei; 08-11-2012 at 06:46.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)