تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1113 از 1783 اولاول ... 1136131013106311031109111011111112111311141115111611171123116312131613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,121 به 11,130 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اینکه جناب 3274 میفرمایند عمدا کم میکنند خوب قطعا همینطوره ولی چه ربطی به رد کردن مساله ماه رمضان داره.البته این مساله ماه رمضان هم یک حدسه که به نظر ممکن میاد و گرنه بله این امکان هم هست که امکانش هم کم نیست که کلا دوباره سرعتهای شبانه رو خراب کردن.آدم باید همه احتمالات را در نظر بگیرد

تشکر از جناب 3274 بابت دادن اعتماد به نفس بیشتر که به من دادند آره داداش امکان داره به خاطر شب بیداری تعداد بیشتری از کاربران بابت ماه رمضون این مشکل پیش بیاد.(در ضمن اون کاربرا هم به قول شما بیکار نیستند مسلمونند احتمالا تا سحر بیدار میمونند)در هر صورت اگر اینطور باشه خوش به حالمون اگرم اینطوری نباشه بد به حالمون.عدشم داداش گل سرعت شما افت کرده بوده از ما که چنین نبوده.واسه همین الان که افت کرده چنین احتمالاتی رو میدیم.گفتم احتمال نگفتم که یقین.

فقط این دوتا نقل قول از خودمو مجدد گذاشتم تا عزیزی که از بیکاران شب بیدار خوششون نمیاد و مساله ماه رمضان را هم به کلی رد میکنند بدونند که ما هم مساله ماه رمضون رو یک حدس ضعیف میدونیم.(که باعث کندی سرعت اینترنت شبانه شده چون سرعت من خوب بود اما اولین شب ماه رمضان یهو خراب شد)خوب نیست کسی رو که واسه خوردن سحری و نماز صبح بیداره و پشت کامپیوتر هم میشینه همش بیکار بنامیم.ولیکن تو این ماه رمضون ما بازم مخلص این داداش گلمون و بقیه دوستان هستیم.نماز و روزه همه هم قبول باشه ایشالله.

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من نمی دونم دوستان اون دورانی که صبانت واقعا سرعتش به خاطر کاربر زیاد افت می کرد رو یادشون هست یا نه جوری می شد که سرعت دانلود می رسید به 1 کیلوبایت یا حتی 500 بایت!!! اون موقع می شد گفت به خاطر کاربر زیاد بوده چون آهنگ مشخصی نداشت ولی اینکه برای بعضی از دوستان سرعت توی یک ساعت خاصی به یک میزان خاصی افت می کنه کاملا رد می شه این قضیه و هیچ ربطی به ترافیک شبکه نداره.

سرعت دانلود دیشب من بین 900 تا 950 بود گاهی بالای 1 هم می رفت ولی توی نرم افزار اکانتینگشون باید سرعت 12 مگ رو بالاتر تعریف کنن که نکردن دلیلش هم قیمت پایینه تعرفه های پرسرعت هست و بس! من همیشه گفتم با کم شدن قیمت به همراه کم شدن کیفیت مخالف بوده و هستم حالا می دونم دوستان خیلی هاشون مخالفن ولی اگر به یاد بیارید دورانی که اینترنت گرون تر بود ولی شبانه های خوبی داشتیم به حرف من میرسید

3. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

افتضاح..مشهد از امروز مجددا افتضاح شده
    سرعت دانلود سه ثانیه اول بالاست بعد. میره روی ۵ کیلو!!
    به نظر شما میشه به این گفت دزدی پهنای باند??
    میشه گفت شرکت صبانت بی کفایته ??? یا خدای ناکرده داره کسی از ما سرقت پهنای باند میکنه???
    از صبانت به کجا میشه شکایت کرد??

5. 2 کاربر از easytrading بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نمی دونم دوستان اون دورانی که صبانت واقعا سرعتش به خاطر کاربر زیاد افت می کرد رو یادشون هست یا نه جوری می شد که سرعت دانلود می رسید به 1 کیلوبایت یا حتی 500 بایت!!! اون موقع می شد گفت به خاطر کاربر زیاد بوده چون آهنگ مشخصی نداشت ولی اینکه برای بعضی از دوستان سرعت توی یک ساعت خاصی به یک میزان خاصی افت می کنه کاملا رد می شه این قضیه و هیچ ربطی به ترافیک شبکه نداره.

سرعت دانلود دیشب من بین 900 تا 950 بود گاهی بالای 1 هم می رفت ولی توی نرم افزار اکانتینگشون باید سرعت 12 مگ رو بالاتر تعریف کنن که نکردن دلیلش هم قیمت پایینه تعرفه های پرسرعت هست و بس! من همیشه گفتم با کم شدن قیمت به همراه کم شدن کیفیت مخالف بوده و هستم حالا می دونم دوستان خیلی هاشون مخالفن ولی اگر به یاد بیارید دورانی که اینترنت گرون تر بود ولی شبانه های خوبی داشتیم به حرف من میرسید
    با شما تا قسمتی موافقم
    اینکه تکلیف مشخص باشه و اینکه با چقدر هزینه چقدر دانلود شبانه خواهی داشت خیلی خوبه
    حداقل حساب جیب می شه داشت اما وقتی نامشخص و مثل تخم مرغ شانسی باشه هیچ حدسی نمی شه زد
    اگه مشخص باشه تصمیم گیری و انتخاب راحت می شه
    اما فعلا هیچی معلوم نیست و اصلا معلوم نیست محدود سازی به چه شکلی انجام می شود
    حدسی که من می زنم محدود کردن صبانت به این شکل که افرادی که با توحه به سرویسشون دانلود شبانه ی زیادی دارند و سر لیست دانلودرها هستند محدود می شوند حالا این لیست چطوری عمل می کنه و چطور باید از این لیست خارج شد نمی دونم

7. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چقدر تحلیل می کنید شما کاهش سرعت فقط به خاطر ماه رمضونه بعد ماه رمضون همه چی عادی میشه من 5 ساله صبانت دارم همیشه همینطوریه

9. این کاربر از mahde1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من هم قضیه ماه رمضون رو تایید میکنم. پارسال هم همینطوری شده بود.

11. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من نمیدونم اینا این چند روز چشونه؟

من سرعت 6 مگ دارم ولی از 2 روز پیش نزدیک شاید 10- 20 دفعه قطعی داشتم توی روز و همش پهنای باندم رو میکشن پایین !
    خوبه از جای دیگه هم اینترنت دارم در غیر این صورت با مشکل مواجه میشدم.
    امروز هم دوباره همین کار رو تکرار کردن . ساعت 7 که دانلودم تموم شد قطع کردم دیگه وصل نمیشد هر کاری کردم بعد از 1-2 ساعت وصل شدم دیدم باز پهنای باندم رو از 6144 آوردن رو 1400 !
    برای کس دیگه ای هم این مشکلات پیش آمده یا فقط من تنهام ؟

اینم تست سرعتم در این لحظه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اونی که پهنای باندتو طول روز چندبار کم میکنه نویزت هست نه صبانت ! خطت نویز داره . از مشخصاتش عکس بذار

13. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

امشب هم نتیجه تست سرعت شبانه به اینصورت بود که حدود ساعت 2:30 سرعت دانلود سایتهایی با سرور داخلی 700 بود و سایتهایی با سرور خارجی 200 بود و لینک مستقیم آپلودباز 250 بود و همچنین دانلود از ف.ی.س.ب.و.ک با قند شکن هم 250 بود ولیکن از ساعت 5 صبح سرعتها به این ترتیب شد.سایتهایی با سرور داخلی 700 سرور خارجی 400 تا 450 لینک مستقیم آپلودباز 600 و ف.ی.س.ب.و.ک هم سرعت دانلودش 600 بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

چقدر تحلیل می کنید شما کاهش سرعت فقط به خاطر ماه رمضونه بعد ماه رمضون همه چی عادی میشه من 5 ساله صبانت دارم همیشه همینطوریه
    من هم قضیه ماه رمضون رو تایید میکنم. پارسال هم همینطوری شده بود.

منم که همینو گفتم ولی یک دوستی مارو مسخره کرد و متلک بارمون کرد و بعدش گفت اگه کسی هم بیداره اونموقع شب حتما بیکارالدوله هستشو... خلاصه خیلی از دوستان هم پای پستهای ایشون تشکر کردند.ولیکن بازم من مخلص ایشون و بقیه دوستان هستم

16. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز دوباره اعصابم خورده شب فلشم رو از سیستم جدا نکردم و از فلش بوت شده سیستم هیچی نگرفته تا صبح هم خودم خاموشش کردم [emoji24][emoji24]

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •