اینکه جناب 3274 میفرمایند عمدا کم میکنند خوب قطعا همینطوره ولی چه ربطی به رد کردن مساله ماه رمضان داره.البته این مساله ماه رمضان هم یک حدسه که به نظر ممکن میاد و گرنه بله این امکان هم هست که امکانش هم کم نیست که کلا دوباره سرعتهای شبانه رو خراب کردن.آدم باید همه احتمالات را در نظر بگیرد
تشکر از جناب 3274 بابت دادن اعتماد به نفس بیشتر که به من دادندآره داداش امکان داره به خاطر شب بیداری تعداد بیشتری از کاربران بابت ماه رمضون این مشکل پیش بیاد.(در ضمن اون کاربرا هم به قول شما بیکار نیستند مسلمونند احتمالا تا سحر بیدار میمونند)در هر صورت اگر اینطور باشه خوش به حالمون اگرم اینطوری نباشه بد به حالمون.عدشم داداش گل سرعت شما افت کرده بوده از ما که چنین نبوده.واسه همین الان که افت کرده چنین احتمالاتی رو میدیم.گفتم احتمال نگفتم که یقین.
فقط این دوتا نقل قول از خودمو مجدد گذاشتم تا عزیزی که از بیکاران شب بیدار خوششون نمیاد و مساله ماه رمضان را هم به کلی رد میکنند بدونند که ما هم مساله ماه رمضون رو یک حدس ضعیف میدونیم.(که باعث کندی سرعت اینترنت شبانه شده چون سرعت من خوب بود اما اولین شب ماه رمضان یهو خراب شد)خوب نیست کسی رو که واسه خوردن سحری و نماز صبح بیداره و پشت کامپیوتر هم میشینه همش بیکار بنامیم.ولیکن تو این ماه رمضون ما بازم مخلص این داداش گلمون و بقیه دوستان هستیم.نماز و روزه همه هم قبول باشه ایشالله.![]()