تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1113 از 1298 اولاول ... 113613101310631103110911101111111211131114111511161117112311631213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,121 به 11,130 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوست عزیز تفاوتی ندارند و سرعت هردو یکی می باشد. شباهنگ چند وقت پیش همزمان در نمایشگاه مخابرات فروخته میشد.شما اول یک سرویس یک ماه بگیر راضی بودی بعدا سرویس های یکساله با تخفیف بیشتر و مودم رایگان هم ارایه میدن
    ممنون از راهنمایتون.

2. این کاربر از Klaymen2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چند تفاوت عمده مابین طرح حرفه ای و شباهنگ وجود دارد
    اولی و به نظر من مهمتر از همه میزان و زمان ساعات رایگان شبانه است ، طرح حرفه ای ساعت رایگان شبانه اش از ساعت 2 بامداد است تا 7 صبح یعنی 5 ساعت ، در حالیکه طرح شباهنگ از 3 صبح است تا 9 صبح یعنی 6 ساعت (یک ساعت بیشتر از طرح حرفه ای)

دومین تفاوت در هزینه گیگ اولیه است ، در طرح شباهنگ 6 ماهه با 24 گیگ شارژ اولیه ( با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده ) هر گیگ 3451 تومان قیمت دارد

اما در طرح حرفه ای 6 ماهه با 14 گیگ شارژ اولیه ( با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده ) هر گیگ 4593 تومان قیمت دارد

در سرعت هم سرویس شباهنگ و هم سرعت سرویس حرفه ای تا 10 مگ است و از این نظر تفاوتی ندارند

در نتیجه سرویس شباهنگ هم از نظر سرعت و هم از نظر ساعت رایگان شبانه بر سرویس حرفه ای برتری دارد
    سلام به همه دوستان
    من قصد دارم از مخابرات سرویس بگیرم می خواستم بدون فرق بین این دو تا سرویس چیه؟

در قسمت طزح اینترنت اعتباری حرفه ای ها - شباهنگ (بدون مودم) :

اینترنت پیش پرداخت طرح شباهنگ 3 ماهه - 12G

و

اینترنت اعتباری 3 ماهه 8 گیگ مخصوص حرفه ای ها 93 - بدون مودم و IVR

البته به غیر از حجم که یکی 8 هست و یکی 12 تفاوت دیگه ای هم دارند؟

در کل فرق بین طرح شباهنگ با طرح حرفه ای ها چیه؟

برای بار چندم خواهش میکنم اگر اطلاعات کاملی ندارید لطفاً راهنمایی غلط نفرمایید
    دوست عزیز تفاوتی ندارند و سرعت هردو یکی می باشد. شباهنگ چند وقت پیش همزمان در نمایشگاه مخابرات فروخته میشد.شما اول یک سرویس یک ماه بگیر راضی بودی بعدا سرویس های یکساله با تخفیف بیشتر و مودم رایگان هم ارایه میدن

4. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اولی و به نظر من مهمتر از همه میزان و زمان ساعات رایگان شبانه است ، طرح حرفه ای ساعت رایگان شبانه اش از ساعت 2 بامداد است تا 7 صبح یعنی 5 ساعت ، در حالیکه طرح شباهنگ از 3 صبح است تا 9 صبح یعنی 6 ساعت (یک ساعت بیشتر از طرح حرفه ای)

دومین تفاوت در هزینه گیگ اولیه است ، در طرح شباهنگ 6 ماهه با 24 گیگ شارژ اولیه ( با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده ) هر گیگ 3451 تومان قیمت دارد

اما در طرح حرفه ای 6 ماهه با 14 گیگ شارژ اولیه ( با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده ) هر گیگ 4593 تومان قیمت دارد

در سرعت هم سرویس شباهنگ و هم سرعت سرویس حرفه ای تا 10 مگ است و از این نظر تفاوتی ندارند

در نتیجه سرویس شباهنگ هم از نظر سرعت و هم از نظر ساعت رایگان شبانه بر سرویس حرفه ای برتری دارد

یقینا وقتی این فرد وقتی میگه این طرح با شباهنگ با x گیگ با طرح حرف هایی با y گیگ چه تفاوتی دارد منظور ش قیمت و مقدار گیگ نیست چون خود فرد متوجه این تفاوت ها می باشد ..... مشکل شما اینه که این فروم و سایت را ملک و سایت شخصی میدانید و فکر میکنید همه ابله و نادان هستند و شما دانای کل .........

در ضمن من به ایشون گفتم سرعت برابری داره و اطلاعات غلطی به کسی نداده ام و اینجا یک فروم آزاد برای بحث و نبادل نظر میباشد و ایشون هم در پایان تشکر کرده اند واگر سوالی داشتند دوباره میپرسیدند . شماهم میتوانید نظر خود را به ایشون بگید نه اینکه برای رسید به اهداف نامشخصتون کاربری به دادن اطلاعات غلط متهم کنید ....

شما بهتراست من بعد وقتی وارد این فروم میشوید چوب و چماق خود را بگذارید و بعد وارد شوید گویا با تمام کاربران مشکل دارید . و بهتر است رفتار خودتان را اصلاح کنید
    Last edited by mohsen19x; 31-08-2015 at 22:22.

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام

به نظرتون وقتی سرویس شباهنگ اینقدر برتری محسوس داره ، چرا هنوز سرویس حرفه ای هم ارائه میدن؟
    چون عقل سلیم میگه اون سرویس کامل به صرفه تر هست اون وقت این وسط تکلیف سرویس حرفه ای چی میشه؟
    به نظرتون عجیب نیست؟

سپاس

7. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

تشکر از توضیحات کامل شما.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از نظر بعضی کاربرا نشستن در خانه و شکایت از اپراتورهای مختلف نتیجه بخش و مسیر پیشرفت است ، البته در عالم واقع هیچگاه یک اپراتور (چه موبایل ، چه تلفن ثابت و ADSL ) برنامه های گسترش و ارتقاء تجهیزات فنی اش را بخاطر شکایت مشترکین تغییر نمی دهد.

و صد البته قطعاً اینگونه شکایتها کمکی به بهبود روابط مابین شرکت ارتباطات زیرساخت و مخابرات ایران و پرداخت بدهی مخابرات ایران به زیرساخت نمی کند

ولی شکایت کردن هم قطعاً و مسلماً حق همه مشترکین است
    ببخشید دوست عزیز پس به نظر شما باید چیکار کرد ؟!!! دست روی دست گذاشت و آه ناله کرد ؟!!!
    این سامانه 195 مربوط به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هست و مخابرات و کلیه شرکت های اینترنتی و غیره زیر مجموعه و تحت نظارت این سازمان هستند. وقتی با رجوع و شکایت به شرکت مربوطه جواب درستی نمیشنوی و نتیجه ای نمیگیری تنها راه شکایت کردن به ی سازمان نظارتی هست.
    Last edited by king2010; 31-08-2015 at 22:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جالبه هرچی مودم و خاموش روشن میکنم از روی این آی پی 5.219.205.189 تغییر نمیکنه
    هیچوقت اینجوری نبوده
    آی پی مزخرفی هم هست. سرعت دانلود 60 کیلو

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من طرح حرفه ای 1 ساله دارم
    میتونم شباهنگ هم داشته باشم همزمان ؟

زنگ زدم پشتیبانی انگار داشتم به زبان مالاگایی حرف میزدم نمیفهمید
    من چی میگم .
    Last edited by ESPSV; 01-09-2015 at 09:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.عزیزان کسی این تعرفه های مخابراتو داره لینکش برا من باز نمیشه.
    Last edited by ali65509; 01-09-2015 at 09:41.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هدف مخابرات از طرح شباهنگ جذب مشترکین دیگر شرکتهای ارائه کننده سرویس ADSL است و نه کاربران خودش

در ضمن اینکه شرکتی در یک زمان با ارائه طرح جدید طرح قدیمی را حذف کند و مشترکین را مجبور به استفاده از طرح جدید بکند خلاف مقررات سازمان تنظیم است

سلام

به نظرتون وقتی سرویس شباهنگ اینقدر برتری محسوس داره ، چرا هنوز سرویس حرفه ای هم ارائه میدن؟
    چون عقل سلیم میگه اون سرویس کامل به صرفه تر هست اون وقت این وسط تکلیف سرویس حرفه ای چی میشه؟
    به نظرتون عجیب نیست؟

سپاس
    اگر منظورتان فعالسازی دو سرویس بر روی یک شماره تلفن است جواب شما مثبت است ، در حال حاضر هر مشترک مخابرات اصفهان می تواند تا 5 سرویس را بر روی یک شماره تلفن فعال کند
    ولی اگر منظورتان استفاده همزمان از دو سرویس بر روی یک مودم است باید توجه کنید که حداکثر سرعتی که در این حالت خواهید داشت به 10 مگ محدود خواهد بود

سلام
    من طرح حرفه ای 1 ساله دارم
    میتونم شباهنگ هم داشته باشم همزمان ؟

زنگ زدم پشتیبانی انگار داشتم به زبان مالاگایی حرف میزدم نمیفهمید
    من چی میگم .

تشریف ببرید به این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام.عزیزان کسی این تعرفه های مخابراتو داره لینکش برا من باز نمیشه.

14. 3 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •