تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1113 از 1291 اولاول ... 113613101310631103110911101111111211131114111511161117112311631213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,121 به 11,130 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

فردا اخرين روزه اتمامه اين ماهمه
    خدا كنه تعرفه رو تغيير بدن خودشون كه گفتن تا اس نيومده پول نريز هنوز هم نيامده
    نميدونم چرا چشمم اب نميخوره از ٨ اردبيهشت هم اقدام كردم مدارك و طرح تعرفه و حجم رو پشت تلفن پرسيد تاييد هم شد
    ولي به نظرم اس بايد زودتر ميومد باز خدا داند
    ؛'(

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نميخوام ناميدت کنم يا زده بشي اما اگه امکانش رو داشتي روي اين سرعت ها اگه تونستي ADSL بگير يا وايرلس و...
    ايرانسل سرعت 128 واقعي ميده يعني ايده آل ميشه 16 و تا وقتي سرعت کمتر از 2 نباشه کاري نميکنه.
    البته خوبيش اينه که واسه اين سرعت ميشه بالاخره يک آنتن که 16 تا بده پيدا کرد.
    ============
    از همين BS ID و فرکانس قطع ميشه ؟
    ببين امشب و الان مثل اينکه ايرانسل طبق روال حدود 20 روزه قبلش همش گند ميرنه و آنتن ها همش مشکل پيدا ميکنن. الان توي همين 2 صفحه غير از خود من 2 نفر ديگه هم مشکل قطع و وصلي آنتن يا اينترنت يا اصلا از کاافتادن فرکانس دارن.......
    CINR و RSSI فاجعه باري نداري که سرعتت تا اين حد پايين باشه. (البته اينکه توي مودم هاي داخلي کدوم مقدار هاي CINR بهتر هستن کسايي که مودم داخلي دارن بهتر ميدونن)
    راستي سرعت دانلودت هم پايين هست يا فقط پيج ها رو کند و دير باز ميکنه ؟ (آخه پيج باز کردن ايرانسل کلا اصلا جالب نيست)
    اين مشکل اگه ادامه دار باشه و مربوط به مشکلات الان نباشه با حذف کردن فرکانس آنتن مشکل دار درست ميشه.
    شما الان به آنتن به ID: 00:0006:bf:20 با فرکانس 3586500 با پهناي باند 5000 کيلوهرتز وصل هستي.
    ميتوني با حذف کردن فرکانس 3586500 کلا به اين آنتن وصل نشي. ولي من ميگم که يکم صبر کن چون اوضاع قاطي هست مثل اينکه امشب (منم الان به يک آنتن داغون وصل هستم و آنتن هاي خوب قطع هست)
    مرسی از راهنمایی هات. تازه دارم با سیستم ایرانسل اشنا میشم.
    الان تو لیست انتن ها از کجا بفهمم کدوم بهتر کار میکنه ؟ از اعداد RSSI و CINR معلوم نمیشه ؟ باید حتما دونه دونه بهشون وصل شم ببینم کدوم بهتره؟
    الان همین انتنی که بهش وصلم و عکسشم هست ، وضعیتش ثابته خداروشکر . سرعت دانلودشم 5 کیلو بایته. صفحه باز کردنش هم در حد همون 5 کیلوهه .از عرش به فرش رسیدیم.
    چون خط تلفن نداریم مجبور شدم اینو بگیرم. مگه نه ADSL خیلی بهتره.
    اگه از لیست انتنی رو حذف کنم ، دوباره میتونم اضافش کنم ؟

3. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

مرسی از راهنمایی هات. تازه دارم با سیستم ایرانسل اشنا میشم.
    الان تو لیست انتن ها از کجا بفهمم کدوم بهتر کار میکنه ؟ از اعداد RSSI و CINR معلوم نمیشه ؟ باید حتما دونه دونه بهشون وصل شم ببینم کدوم بهتره؟
    الان همین انتنی که بهش وصلم و عکسشم هست ، وضعیتش ثابته خداروشکر . سرعت دانلودشم 5 کیلو بایته. صفحه باز کردنش هم در حد همون 5 کیلوهه .از عرش به فرش رسیدیم.
    چون خط تلفن نداریم مجبور شدم اینو بگیرم. مگه نه ADSL خیلی بهتره.
    اگه از لیست انتنی رو حذف کنم ، دوباره میتونم اضافش کنم ؟
    معيار خوب بودن آنتن بالا بودن اعداد CINR و RSII هست و صد البته سرعت دانلود که فقط با وصل شدن تک تک به آنتن ها ميتوني ببيني چطوري هستن.
    شما فرکانس رو ميتوني حذف کني. قبل از حذف واسه همين که بعدا بتوني دوباره اضافه کني فرکانس و پهنای باند رو اضافه کني گفتم که حتما يک جا يادداشت کن و نگه داشته باش. واسه حذف و اضافه فرکانس از يکي از کاربرهاي همينجا که با مودم خودت حذف و اضافه کردن سوال بپرس که به مشکلي برنخوري.
    حالا که فعلا ايرانسل اوضاعش خرابه ولي اگه بعدا ديدي اوضاع بهتر نشد فکر وايرلس هم باش.

5. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باز دوباره اون داستان وصل شدن و بعد از چند دقيقه قطع شدن اينترنت با وجود وصل بودن به آنتن پيش اومده ؟ يکي ديگه هم همين مشکل رو دوباره داشت.............
    بايد ببيني که با اون فرکانس به چه آنتني وصل ميشي و آنتن رو بگي چون با يک فرکانس توي جاهاي مختلف به آنتن هاي مختلف ميشه وصل شد و هر فرکانس شامل 2-1 آنتن ميشه که مودم سعي ميکنه به آنتن بهتر وصل بشه.
    با اينحال من دائم به 3591500 وصل هستم و آنتن ايده آل من هم توي اين فرکانس هست.
    Modulation چي هست و چيکار ميکنه و مقدارش چطوريا خوبه ؟
    واسه تعداد کانکشن توي IDM اگه هستي سعي کن توي Downloads==> option ==> connection سرعت رو تغيير بدي و يک عدد ديگه براش ثبت کني و بعد تعداد max connection رو هم عوض کن و يک عدد ديگه انتخاب کن. تعداد کانکشن موقع دانلود ميشه اون مقدار جديد و بعدش دوباره برگردون رو حالت قبلي. (واسه من اينطوري شده بود که هرکاري ميکردم بيشتر از 2 تا وصل نميشد و با اينکار درست شد)
    بابا چشم اميد ما واسه رسيدن بدون دردسر به 200 گيگ به تو بود :دي
    آنتن ایده آل برای منم همونه. اما مشکل اینجاست که با وجود قوی بودنش وصل نمیشه. کل فرکانسارو از کار انداختم. فقط اونو فعال گذاشتم. تا 10 دیقه فقط سعی داشت وصل بشه. آخرم نشد :|
    الانم 3596500 وصلم. خوبه. اما دیروز بیشتر 8 گیگ نتونستم باهاش دانلود کنم :((((((( با گوشی

اون تعداد کانکشن فرقی نمیکنه. چه با گوشی باشم چه با pc همین مشکل هست. بعضی سرور ها 32 باز میکنن اما اکثرشون همون 16 هستن. منم گذاشتم رو 16. روی گوشی هم 9 هست. هیچی دیگه
    ماژولیشن هم نمیدونم چیه. اما تجربه ثابت کرده هرچی بیشتر باشه اتصال قوی تره مثلا 1/2 اوج فاجعست. 3/4 خوبه. بد نیست. 5/6 فوق العادست. 7/8 داریم اصن؟! :|

شب دراز است و قلندر بیدار (میخواستم اون یکی رو بگم جاش نمیشه اینجا )
    بذار از شر این کنکور بی شرف خلاص شم..... دارم براشون
    این ماه شاید 150 برسم. اما دوره تیر ماهم تا مردادم بعید میدونم کامپیوترم شات دان بشه
    فقط باید براش یه مشت آت و آشغال بخرم. یکی از فناش ضعیف شد سوخت

آقا میگما. به این چینیا اعنباری نیست. خب؟ مخصوصا این FMM-130
    اینقد با این گذاشتم دانلود و 24 ساعته روشنه یه وقت بلا سرش نیومده باشه....
    عاخه کم نیست 42 گیگ فایلو بدون 5 دیقه استراحت دانلود کنی!

به نظرتون یه رادیو بگیرم با کابل وصل کنم بهش؟ عاخه الان حس میکنم فشار زیادی روی وای فایشه.
    به خدمتت عارضم که من اینو گذاشتم اون سر خونه که خوب انتن میده. بعد اتاقم.این سر خونست. بعد برای اینکه بتونم خوب بگیرم وسط خونه به nanostation 2 گذاشتم و با کابل شبکه اوردم تا روتر و الان تقریبا کل خونه از لحاظ پوشش دهی پوشش عالی دارم
    بعد تا الان نزدیک 70-80 گیگ با وای فای دستگاه دانلود کردم...
    میترسم مشکل اون باشه. چون ضعیفم هست. یه فیلتر مک آدرس بذاری یا یه کاری سرش دربیاری سوافت کیفیتش به وضوح پیداست....
    Last edited by zerzerous; 19-05-2014 at 12:15.

7. این کاربر از zerzerous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

آنتن ایده آل برای منم همونه. اما مشکل اینجاست که با وجود قوی بودنش وصل نمیشه. کل فرکانسارو از کار انداختم. فقط اونو فعال گذاشتم. تا 10 دیقه فقط سعی داشت وصل بشه. آخرم نشد :|
    الانم 3596500 وصلم. خوبه. اما دیروز بیشتر 8 گیگ نتونستم باهاش دانلود کنم :((((((( با گوشی

اون تعداد کانکشن فرقی نمیکنه. چه با گوشی باشم چه با pc همین مشکل هست. بعضی سرور ها 32 باز میکنن اما اکثرشون همون 16 هستن. منم گذاشتم رو 16. روی گوشی هم 9 هست. هیچی دیگه
    ماژولیشن هم نمیدونم چیه. اما تجربه ثابت کرده هرچی بیشتر باشه اتصال قوی تره مثلا 1/2 اوج فاجعست. 3/4 خوبه. بد نیست. 5/6 فوق العادست. 7/8 داریم اصن؟! :|

شب دراز است و قلندر بیدار (میخواستم اون یکی رو بگم جاش نمیشه اینجا )
    بذار از شر این کنکور بی شرف خلاص شم..... دارم براشون
    این ماه شاید 150 برسم. اما دوره تیر ماهم تا مردادم بعید میدونم کامپیوترم شات دان بشه
    فقط باید براش یه مشت آت و آشغال بخرم. یکی از فناش ضعیف شد سوخت

آقا میگما. به این چینیا اعنباری نیست. خب؟ مخصوصا این FMM-130
    اینقد با این گذاشتم دانلود و 24 ساعته روشنه یه وقت بلا سرش نیومده باشه....
    عاخه کم نیست 42 گیگ فایلو بدون 5 دیقه استراحت دانلود کنی!

به نظرتون یه رادیو بگیرم با کابل وصل کنم بهش؟ عاخه الان حس میکنم فشار زیادی روی وای فایشه.
    به خدمتت عارضم که من اینو گذاشتم اون سر خونه که خوب انتن میده. بعد اتاقم.این سر خونست. بعد برای اینکه بتونم خوب بگیرم وسط خونه به nanostation 2 گذاشتم و با کابل شبکه اوردم تا روتر و الان تقریبا کل خونه از لحاظ پوشش دهی پوشش عالی دارم
    بعد تا الان نزدیک 70-80 گیگ با وای فای دستگاه دانلود کردم...
    میترسم مشکل اون باشه. چون ضعیفم هست. یه فیلتر مک آدرس بذاری یا یه کاری سرش دربیاری سوافت کیفیتش به وضوح پیداست....
    باز خوبه تو پيدا ميکنيش. واسه آنتن خوب اين فرکانس اصلا غيب ميشه و 3 تا آنتن با غايت ت...مي جاش مياد که البته به اونا هم وصل نميشه......
    الانم که به يک آنتن متوسط وصلم که از ظهر سرعتش حدود 80-90 هست.
    والا به کيفيت اينا که اميدي نيست معمولا و البته منم ممودم فضاي خارجي دارم که wifi رو با access point تامين ميکنم.
    ولي مودم من توی 2 سال گذشته خصوصا وقتي که خط مشي و... نبود، فقط مواقعي که مسافرت بودم خاموش بوده و استراحت کرده و شايد کلا توي اين 2 سال کمتر از 1 ماه خاموش بوده....
    فعلا هم که مشکل نداره...
    اگه ميترسي واي-فاي مودم گير باشه خب با کابل يک تستي بکن.
    ----- مک آدرس فکر نکنم خودش بتونه خراب کنه دستگاه رو... (البته من از اين مودم ها نداشتم که تجربه داشته باشم)

9. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

آقا یکی سیگنال مارو آنالیز کنه ! الان CINR بالا باشه بهتره ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

آقا یکی سیگنال مارو آنالیز کنه ! الان CINR بالا باشه بهتره ؟

CINR و RSSI هرچي بيشتر باشن بهتر هست . (مثل کيفيت و قدرت سيگنال توی ما.ه.واره)
    حالا CINR ميشه هرچي عدد بزرگتر باشه و RSSI هم چون عدد منفي هست هرچي به صفر نزديک تر باشه بهتر هست.
    الان CINR و RSSI هردو خيلي خوب هستن. حالا اگه آنتن هم شلوغ و يا دور نباشه ، بايد سرعت خوبي هم بده.
    Last edited by ase_pase; 19-05-2014 at 23:18.

12. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

CINR و RSSI هرچي بيشتر باشن بهتر هست . (مثل کيفيت و قدرت سيگنال توی ما.ه.واره)
    حالا CINR ميشه هرچي عدد بزرگتر باشه و RSSI هم چون عدد منفي هست هرچي به صفر نزديک تر باشه بهتر هست.
    الان CINR و RSSI هردو خيلي خوب هستن. حالا اگه آنتن هم شلوغ و يا دور نباشه ، بايد سرعت خوبي هم بده.
    یه محفظه ساختم برای مودم هراه با فن امتحانی از زمین بلندش کردم با یه چوب 5 متری ! تا این کیفیت سیگنال به دست اومد .
    ضد حرارت ، ضد باران تا 90 درصد، ضد گرد و غبار
    میخوام به تولید انبوه برسونم این ابتکار رو
    فردا میبندمش به میله آنتن پشت بوم ، دو ساعت تست زدم دیگه قطع شدن نداشتم .

14. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه محفظه ساختم برای مودم هراه با فن امتحانی از زمین بلندش کردم با یه چوب 5 متری ! تا این کیفیت سیگنال به دست اومد .
    ضد حرارت ، ضد باران تا 90 درصد، ضد گرد و غبار
    میخوام به تولید انبوه برسونم این ابتکار رو
    فردا میبندمش به میله آنتن پشت بوم ، دو ساعت تست زدم دیگه قطع شدن نداشتم .
    دست گلت درد نکنه! خب پسر خوب چرا اوتدور نگرفتی؟!
    میدونستی باید رطوبتش تو یه حد خاص باشه؟!

خطت رو تست کن. اگه کاهش سرعت نداری ردیفش کن. به این چیزی که گرفتی میاد خطت نویز داشته باشه. مخصوصا با این اکسس پوینت!!!!

یه فکری هم به حال گرما بکن. هوای خیلی گرم و خیلی سرد خطرناکه برای دستگاه. همین طوری توی محیط خونه موقع دانلود دمای آنتن به 55-60 هم میرسه.

حالا ase_pase خودمون
    سیستمی که گذاشتی فرق میکنه. مال تو در اصل با یه اکسس پوینت بهت اینترنت میده. اما مال من با حساب کردن خود دستگاه 3 تا روتر سر راهشه!!!! درحالی که مال تو یکیه

بعد. اگر میتونستم کابل بزنم خو چه مرضی بود این همه بپیچونمش!!!
    ولی خوب گفتی. فردا همزمان باید با کابل و وایرلس یه تست بگیرم.
    بعد تو مشکل نداشتی چون مودمت هواویه. یکی از برترین شرکت های ساخت تجهیزات شبکه(من یکی که توی زمینه شبکه خیلی قبولش دارم)

مال من معلوم نیست اصلا ساخت کدوم کارخونه هست! میترسم تو ارتفاعات تبت و با تف سرهمش کرده باشن

مک آدرس که گفتم. ببین. من فیلتر نمیذارم. خب؟ وصل میشم به وای فای خودش. مستقیم. تست میکنم سالم. میبرم توی اتاق خودم. رتحت با -40 دسیبل میگیرم. پینگ میگیرم. میبینم میانگین 1.5
    حالا روشن میکنم مک ادرسو. میبینم توی اتاق خودم با -70 وصل شده. جون میکنه تا سایت باز کنه. پینگ هم میگیرم. تی کاش میرفت رو 10... 100- 150- 200 میلی ثانیه!!!!!! برای شبکه محلی آفلاین!!!!! عیرقابل قبوله!!

واسه همین. احتمالا یه اکسس پوینت از این فنقلی تی پی لینک ها یا دی لینک ها میگیرم. Shenzhen tenda نیست. وگرنه اونم یکی داره. آنتن اینترنال داره اما نوع آنتنش از این معمولیا قوی تره

16. این کاربر از zerzerous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دست گلت درد نکنه! خب پسر خوب چرا اوتدور نگرفتی؟!
    میدونستی باید رطوبتش تو یه حد خاص باشه؟!

خطت رو تست کن. اگه کاهش سرعت نداری ردیفش کن. به این چیزی که گرفتی میاد خطت نویز داشته باشه. مخصوصا با این اکسس پوینت!!!!

یه فکری هم به حال گرما بکن. هوای خیلی گرم و خیلی سرد خطرناکه برای دستگاه. همین طوری توی محیط خونه موقع دانلود دمای آنتن به 55-60 هم میرسه.

حالا ase_pase خودمون
    سیستمی که گذاشتی فرق میکنه. مال تو در اصل با یه اکسس پوینت بهت اینترنت میده. اما مال من با حساب کردن خود دستگاه 3 تا روتر سر راهشه!!!! درحالی که مال تو یکیه

بعد. اگر میتونستم کابل بزنم خو چه مرضی بود این همه بپیچونمش!!!
    ولی خوب گفتی. فردا همزمان باید با کابل و وایرلس یه تست بگیرم.
    بعد تو مشکل نداشتی چون مودمت هواویه. یکی از برترین شرکت های ساخت تجهیزات شبکه(من یکی که توی زمینه شبکه خیلی قبولش دارم)

مال من معلوم نیست اصلا ساخت کدوم کارخونه هست! میترسم تو ارتفاعات تبت و با تف سرهمش کرده باشن

مک آدرس که گفتم. ببین. من فیلتر نمیذارم. خب؟ وصل میشم به وای فای خودش. مستقیم. تست میکنم سالم. میبرم توی اتاق خودم. رتحت با -40 دسیبل میگیرم. پینگ میگیرم. میبینم میانگین 1.5
    حالا روشن میکنم مک ادرسو. میبینم توی اتاق خودم با -70 وصل شده. جون میکنه تا سایت باز کنه. پینگ هم میگیرم. تی کاش میرفت رو 10... 100- 150- 200 میلی ثانیه!!!!!! برای شبکه محلی آفلاین!!!!! عیرقابل قبوله!!

واسه همین. احتمالا یه اکسس پوینت از این فنقلی تی پی لینک ها یا دی لینک ها میگیرم. Shenzhen tenda نیست. وگرنه اونم یکی داره. آنتن اینترنال داره اما نوع آنتنش از این معمولیا قوی تره
    مگه همه مودم های ايرانسل رو هواوی تامين نميکنه ؟

من خنگ شدم و نميدونم چرا نميفهمم
    تو الان با 130 وصلي به اينترنت از 130 به اون nano با وايرلس وصلي و از نانو با کابل وصلي به روتر و با روتر اينترنت داری؟
    حالا من اينجا رو هم نميفهمم و هم ميفهمم و کلا قاطي کردم :
    تو الان پوشش خونه رو چطوري تامين ميکني ؟ يک قسمت با روتر و يک قسمت با مودم ؟
    يعني مثلا واسه تو اتاق خودت اينترنت ميره تو مودم و از اونجا با وايرلس ميره به نانو و از نانو با کابل ميره تو روتر و از روتر با بيسيم مياد رو کامپيوتر؟
    بعدش اونطرف خونه مستقيم با وای فاي خود مودم ؟
    اگه اينطوري باشه:
    خب کيفيت اينترنتي که به خود مودم ميرسه که به ف.يلتر مک آدرس کار نداره.به دکل ايرانسل و مودمت کار داره.
    حالا شبکه خونگي:
    حالا هيتلر رو روشن ميکني يعني روي مودم ديگه؟ که اگه مک نانو و روتر و بقيه دستگاه هاي توي مسير رو بدي که نبايد مشکل باشه. مگه اينکه مسير دريافتت فرق کرده باشه بعد از روشن کردن که يعني قبلش با مودم مستقيم بودی و حالا بايد اول بره نانو و بعد بره روتر و بعد بياد روي دستگاه که اگه اينطوري باشه خب واسه اين هست که احتمالا مک سيستمت(يا دستگاه هاي ديگه) رو به مودم ندادي که از واي فاي خود مودم بلاک ميشه و اينطوري مسير طولاني ميشه. حالا وقتي که ميگي جون ميکنه ، سرعت دانلود درست هست ؟ (اگه سرعت دانلودت درست باشه يعني با مستقيم مودم يکي باشه يعني پينگ داخليت بد رفته بالا). فکر کنم تست کني سرعتت درست باشه.
    واسه پينگ و کلا شبکه بيسيم توي خود خونه : خب وقتي مسير اينطوري باشه اصلا عجيب نيست بره بالا چه با مک و چه بدون مک. ولي مثلا وقتي که يک چيزي بين کامپيوتر و موبايل مثلا ميخوای استريم کني ، خب اگه موبايل توي رنج روتر باشه (که کامپيوتر هم به اون وصل هست) نبايد مشکلي باشه چون الان فقط از روتر استفاده ميشه و به بقيه (نانو ومودم) کار نداره. حالا اگه جايي باشي که ارتباط موبايل و سيستم با واي فاي مودم تامين ميشه (يعني اون طرف خونه) خب واسه اينکه مسير طولاني ميشه چه بدون مک و چه با هيتلر مک پينگ و زمان پاسخگويي و... افت ميکنه چون مسير طولاني ميشه.
    مسير استريم تو حالت اول : موبايل <==>روتر<==>کامپيوتر
    مسير استريم اون طرف خونه : موبايل <==> مودم <==> نانو <==>روتر <==> کامپيوتر
    با کابل و وايرلس تست بگير (جدا-جدا هم بگير) ولي فکر کنم بازم يکم افت کيفيت خواهي داشت چون باز از مودمت (FMM-130) با وايرلس وصل شدی و اگه از اوم با کابل ميشد افت نداشتی.
    جسارتا مگه خونه چند متر هست يا چطور سازه اي توش هست که اينطوري گير کردي ؟
    اگه درست فهميده باشم که چطور شبکه ميکني و استفاده ميکني ، بري مودم+نانو + روتر رو بفروشي و يک مودم فضاي خارجي + روتر قوي بگيري احتمالا بتوني هم آنتن دهي وايمکس بهتر داشته باشي و هم شبکه بيسيم خونگي (محلي) با کيفيت تري داشته باشي.

پ.ن : الان باور کن خودم نميدونم که آخر چي نوشتم !

18. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •