آغا یکی بگه چیجوری میشه جنگ رو دید دیگه !!
میخوام جنگی که تا 20 دقیقه دیگه شروع میشه رو مشاهده کنم !!
یه سوال : اگه توی فورت بجنگم و پیروز بشم تجربه گیرم میاد ؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آغا یکی بگه چیجوری میشه جنگ رو دید دیگه !!
یه سوال : اگه توی فورت بجنگم و پیروز بشم تجربه گیرم میاد ؟
چي كار به تماشاچي دارن!!چیجوری میشه جنگ یه فورت رو تماشا کرد ؟ یه وقت تماشاچی هارو نکشن ؟![]()
===
اون شهري كه حمله رو شروع كرده فقط 14 نفر عضو داره كه 6 نفرش اومدن!! خيال كردن مسخره بازيه!! به گمونم به فرياد هاي ا... اكبر ممد دل خوش كردن!!!
يه يارويي از چانگ آن هم اومده! يه گروه هم از شهر هاي كوچولو موچولو اومدن!! چند نفري هم از سيلور هستند!
تقريبا تعداد مساويه ولي حرفه اي بودن و هم چنين مدافع بودن اوضاع رو به نفع ميدلتون مي كنه!
برای دیدن جنگ هم همون موقع که شروع میشه روی همون آیکون fort battle click کن.اگه تو جنگ شرکت کرده باشی آیکون خودت رو هم نشون میده و میتونی حرکتش بدی ولی اگه شرکت نکرده باشی فقط میتونی ببینی و کاراکتر خودت اونجا نیست.
در مورد تجربه هم پست قبلی رو مثل اینکه نخوندی.گفتم تو آپدیت بعدی اضافه میشه.
الان روي فورتي ديگه!آغا یکی بگه چیجوری میشه جنگ رو دید دیگه !!
روي Fort Battle كليك كن و گزينه Attacker رو بزن. بعد يه صفحه باز ميشه روي جايي كه ميخواي موضع بگيري كليك كن.
بعد منتظر بمون تا زمان شروع جنگ برسه!
خودكار ميره روي جنگ!
اگه هم ميخواي فقط بشيني نگاه كني و كاري به كار كسي نداري، منتظر شو تا آيكون گزينه Fort Battle تبديل به يه سرخ پوست بشه! بعد روش كليك كن ميري توي فضاي جنگ و دعوا! وقتي به سرخ پوست تبديل ميشه كه از زمان شروع جنگ گذشته باشه و اين آيكون تا زماني كه جنگ پابرجاست همچنان باقي ميمونه!
خب پس من برم سر کوچه یه بسته تخمه بخرم که 10 دقیقه دیگه جنگ شروع میشه![]()
فكر كنم توي آپديت هاي بعدي توپ و خمپاره هم بيارن!!
ظهر ساعت يك و نيم!! توي اين گرما كسي بيرون هست مگه؟!!خب پس من برم سر کوچه یه بسته تخمه بخرم که 10 دقیقه دیگه جنگ شروع میشه![]()
برای چی دور فورت میدلتون کفتر جمع شده ؟
اينها كفتر نيستن! وقتي فورتي توي جنگ هست اين شكلي ميشه!!برای چی دور فورت میدلتون کفتر جمع شده ؟
دور وبرش مثلا آدم هست! دقت كني يه يسري توپ هم هست!
شبیه کفتر هست !!
چه باحال !! 7 دقیقه دیگه جنگ شروع میشه
وقتی شهری اعلام جنگ میکنه چقدر طول میکشه جنگ شروع بشه ؟ چند ساعت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)