دانشگاه پیام نور رشت
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
داداش شما از کی گرفتی اینو؟مگه سایتش باز شده؟؟؟هنوز بستست که!!!!!!!!!!
بلدی ازش سرعت 4 مگ بگیری؟
من با 4 مگ دانلودیدم
سلام به عزیزان و شاتلی های گل...
والا سه چهار روزه دانلودم در حد چی نابوده (منظورم شبانست) رو 10 کیلو میچرخه ، والا امتحان نکردم لینک های مستقیم دیگه رو (امشب میخوام تست کنم) نمیدونم مشکل از سروریه که لینک مستقیم گرفتم ازش یا شاتل مدیته داغون شده.... اگه شما هم مشکل دارین یه خبری به بنده بدین.
2 مگ شاتل
ممنون میشم
سلام عزیز
شاتل قانون fair use policy رو که تاحالا تو رشت اجرا نمیکرد حالا اجرا میکنه.دیگه نمیتونید یسره دانلود کنی
همتون جمع کنید بیاید اندیشه و پارس.منم دیگه عمرا برم شاتل.ماه دیگه میخواستم بیام
نه اتفاقا خیلیم شبش بیشتر شده سرعتش. دیگه 1 تا 3 سرعتش زیر 250 نمیاد . 24 ساعته 250 به بالاست. شک نکن تو ام fair use policy شدییه سره دانلود میکردی؟ من که الآن دانلود ندارم اما دو تا از دوستام که با سرویس 2 مگ تو ماه قبل 80 و اون یکی 95گیگ دانلود رایگان داشتن شبانشون (1 تا 8) اینجوری شده مثه شما. با هم رفتیم شاتل و بمون گفتن که جریان از این قراره و اگه الوگوی مصرفتونو تغییر بدید به صورت هوشمند نرم افزار شما رو به حالت اول بر میگردونه . اما منتظر نموندن هردو تغییر سرویس دادن. نظر منم همینه یا تغییر سرویس بده یا اگه سرویس نا محدود گرون برات جمع آوری کن چون اینجوری درسته سرعت شبانه خیلی بیشتر شده اما فکر نکنم با این نرم افزارشون دیگه بشه هر شب دانلود کرد!
Last edited by soosmar_asl; 16-10-2011 at 22:42.
4 مگ؟ جریانش چیه arashlolos جون؟ منم میخوام![]()
این در باغ سبز نشون دادنشون یه طرف غش آوردنشون یه طرف
اگه 2 مگه باید سرعت 2 مگ باشه , اگه رایگانه نباید توش حرفی بیارن , یهو اسم سرویس رو بزارن "متغییر محدود" خیال همه راحت بشه! روزی که دوستات رفتن سرویس بگیرن چیزی از این "FUP" میدونستن ؟
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
ایهاالناس! ببینید چی پیدا کردم!
Battlefield 3 2011 CLONEDVD-P2P
نه . اونجا که رفتیم متوجه شدیم. نمیدونم در باغ سبز یا نه اما کلا سرویس خیلی بهتر شده . هم شبانه کاملا مثل روزانست هم اینکه اوضاع پینگ برا امثال من که گیمریم خیلی عالی شده در صورتی که قبلا تو ساعتای 1 تا 3 شب پینگ 100 تا 200 تا بیشتر میشد. راستی این بتلفیلد 3 که میگی کاملشه؟ من بتا شو دانلود کردم از Origin. شاهکاره! اگه بتلفیلدش کامله بگو مام دانلود کنیم که بد جور تو کف اینم که آنلاین بازی کنمش!![]()
این pre-release حدود 10 گیگ هست , فقط سینگل داره
بازی چند روز دیگه میاد اونوقت نسخه ک ر ا ک شده هم میاد فکر کنم حدود 18 گیگ باشه
هر وقت امد تو این فروم بگو رفیق. خیلی خیلی ممنون.میمونم تا همون نسخه کرک شدش بیاد چون فضای بازیو دیدم تو ورژن بتا برا همون زیاد کنجکاو نیستم. اما خداییش تخریبش خیلی بالاست خیلی حال میده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)