تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1113 از 2403 اولاول ... 11361310131063110311091110111111121113111411151116111711231163121316132113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,121 به 11,130 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دانشگاه پیام نور رشت

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

داداش شما از کی گرفتی اینو؟مگه سایتش باز شده؟؟؟هنوز بستست که!!!!!!!!!!
    بلدی ازش سرعت 4 مگ بگیری؟
    من با 4 مگ دانلودیدم

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام به عزیزان و شاتلی های گل...

والا سه چهار روزه دانلودم در حد چی نابوده (منظورم شبانست) رو 10 کیلو میچرخه ، والا امتحان نکردم لینک های مستقیم دیگه رو (امشب میخوام تست کنم) نمیدونم مشکل از سروریه که لینک مستقیم گرفتم ازش یا شاتل مدیته داغون شده.... اگه شما هم مشکل دارین یه خبری به بنده بدین.

2 مگ شاتل
    ممنون میشم

4. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

والا سه چهار روزه دانلودم در حد چی نابوده (منظورم شبانست) رو 10 کیلو میچرخه ، والا امتحان نکردم لینک های مستقیم دیگه رو (امشب میخوام تست کنم) نمیدونم مشکل از سروریه که لینک مستقیم گرفتم ازش یا شاتل مدیته داغون شده.... اگه شما هم مشکل دارین یه خبری به بنده بدین.

2 مگ شاتل
    ممنون میشم
    سلام عزیز
    شاتل قانون fair use policy رو که تاحالا تو رشت اجرا نمیکرد حالا اجرا میکنه.دیگه نمیتونید یسره دانلود کنی
    همتون جمع کنید بیاید اندیشه و پارس.منم دیگه عمرا برم شاتل.ماه دیگه میخواستم بیام

6. 2 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

2 مگ شاتل
    ممنون میشم

نه اتفاقا خیلیم شبش بیشتر شده سرعتش. دیگه 1 تا 3 سرعتش زیر 250 نمیاد . 24 ساعته 250 به بالاست. شک نکن تو ام fair use policy شدی یه سره دانلود میکردی؟ من که الآن دانلود ندارم اما دو تا از دوستام که با سرویس 2 مگ تو ماه قبل 80 و اون یکی 95گیگ دانلود رایگان داشتن شبانشون (1 تا 8) اینجوری شده مثه شما. با هم رفتیم شاتل و بمون گفتن که جریان از این قراره و اگه الوگوی مصرفتونو تغییر بدید به صورت هوشمند نرم افزار شما رو به حالت اول بر میگردونه . اما منتظر نموندن هردو تغییر سرویس دادن. نظر منم همینه یا تغییر سرویس بده یا اگه سرویس نا محدود گرون برات جمع آوری کن چون اینجوری درسته سرعت شبانه خیلی بیشتر شده اما فکر نکنم با این نرم افزارشون دیگه بشه هر شب دانلود کرد!
    Last edited by soosmar_asl; 16-10-2011 at 22:42.

8. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

داداش شما از کی گرفتی اینو؟مگه سایتش باز شده؟؟؟هنوز بستست که!!!!!!!!!!
    بلدی ازش سرعت 4 مگ بگیری؟
    من با 4 مگ دانلودیدم
    4 مگ؟ جریانش چیه arashlolos جون؟ منم میخوام

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه اتفاقا خیلیم شبش بیشتر شده سرعتش. دیگه 1 تا 3 سرعتش زیر 250 نمیاد . 24 ساعته 250 به بالاست. شک نکن تو ام fair use policy شدی یه سره دانلود میکردی؟ من که الآن دانلود ندارم اما دو تا از دوستام که با سرویس 2 مگ تو ماه قبل 80 و اون یکی 95گیگ دانلود رایگان داشتن شبانشون (1 تا 8) اینجوری شده مثه شما. با هم رفتیم شاتل و بمون گفتن که جریان از این قراره و اگه الوگوی مصرفتونو تغییر بدید به صورت هوشمند نرم افزار شما رو به حالت اول بر میگردونه . اما منتظر نموندن هردو تغییر سرویس دادن. نظر منم همینه یا تغییر سرویس بده یا اگه سرویس نا محدود گرون برات جمع آوری کن چون اینجوری درسته سرعت شبانه خیلی بیشتر شده اما فکر نکنم با این نرم افزارشون دیگه بشه هر شب دانلود کرد!

این در باغ سبز نشون دادنشون یه طرف غش آوردنشون یه طرف
    اگه 2 مگه باید سرعت 2 مگ باشه , اگه رایگانه نباید توش حرفی بیارن , یهو اسم سرویس رو بزارن "متغییر محدود" خیال همه راحت بشه! روزی که دوستات رفتن سرویس بگیرن چیزی از این "FUP" میدونستن ؟

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

ایهاالناس! ببینید چی پیدا کردم!

Battlefield 3 2011 CLONEDVD-P2P

11. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این در باغ سبز نشون دادنشون یه طرف غش آوردنشون یه طرف
    اگه 2 مگه باید سرعت 2 مگ باشه , اگه رایگانه نباید توش حرفی بیارن , یهو اسم سرویس رو بزارن "متغییر محدود" خیال همه راحت بشه! روزی که دوستات رفتن سرویس بگیرن چیزی از این "FUP" میدونستن ؟

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

ایهاالناس! ببینید چی پیدا کردم!

Battlefield 3 2011 CLONEDVD-P2P

نه . اونجا که رفتیم متوجه شدیم. نمیدونم در باغ سبز یا نه اما کلا سرویس خیلی بهتر شده . هم شبانه کاملا مثل روزانست هم اینکه اوضاع پینگ برا امثال من که گیمریم خیلی عالی شده در صورتی که قبلا تو ساعتای 1 تا 3 شب پینگ 100 تا 200 تا بیشتر میشد. راستی این بتلفیلد 3 که میگی کاملشه؟ من بتا شو دانلود کردم از Origin. شاهکاره! اگه بتلفیلدش کامله بگو مام دانلود کنیم که بد جور تو کف اینم که آنلاین بازی کنمش!

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه . اونجا که رفتیم متوجه شدیم. نمیدونم در باغ سبز یا نه اما کلا سرویس خیلی بهتر شده . هم شبانه کاملا مثل روزانست هم اینکه اوضاع پینگ برا امثال من که گیمریم خیلی عالی شده در صورتی که قبلا تو ساعتای 1 تا 3 شب پینگ 100 تا 200 تا بیشتر میشد. راستی این بتلفیلد 3 که میگی کاملشه؟ من بتا شو دانلود کردم از Origin. شاهکاره! اگه بتلفیلدش کامله بگو مام دانلود کنیم که بد جور تو کف اینم که آنلاین بازی کنمش!
    این pre-release حدود 10 گیگ هست , فقط سینگل داره
    بازی چند روز دیگه میاد اونوقت نسخه ک ر ا ک شده هم میاد فکر کنم حدود 18 گیگ باشه

14. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این pre-release حدود 10 گیگ هست , فقط سینگل داره
    بازی چند روز دیگه میاد اونوقت نسخه ک ر ا ک شده هم میاد فکر کنم حدود 18 گیگ باشه
    هر وقت امد تو این فروم بگو رفیق. خیلی خیلی ممنون. میمونم تا همون نسخه کرک شدش بیاد چون فضای بازیو دیدم تو ورژن بتا برا همون زیاد کنجکاو نیستم. اما خداییش تخریبش خیلی بالاست خیلی حال میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •