دوستان من قصد خرید یه ددوربین دارم که صفحش حدود 3.5 اینچ باشه و مهمتر از همه بلوتوث داشته باشه قیمتشم حدود 400 باشه ممنون میشم منو راهنمایی کنی
دوستان من قصد خرید یه ددوربین دارم که صفحش حدود 3.5 اینچ باشه و مهمتر از همه بلوتوث داشته باشه قیمتشم حدود 400 باشه ممنون میشم منو راهنمایی کنی
قصد خرید گوشی دارید یا دوربین ؟؟؟؟
مرسی
میشه اخرین راهنمایی رو هم کنید که واسه فیلتر محافظ لنز و هود چه مارکی و چه قیمتی بگیرم که
گرون ندن بهم؟؟
دوستان من دنبال یه دوربین دیجیتال سونی آلفا 850 بدون لنز هستم (لنز مینولتا maxxum 7xi دارم و نیازی به لنز ندارم) . اگر کسی قیمت دست دوم تمیز و یا نو با قیمت مناسب سراغ داره لطفا یه ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنه.
خوب الان یه چیز خوب دیدم
دیجی کالا تو رشت نمایندگی داره و نمایندگیش نزدیک خونمون هم هستو تو سایتشون هم نوشتن شهرهایی که نمایندگی دارن مستقیم ازشون بخرید
حالا غروب برم ببینم اونجا چه قیمتی میدن.اگه همون قیمت سایت رو بدن که خوبه.یعنی قانونا باید همون قیمت رو بدن دیگه
تازه یه چیز دیگه که اگه واقعی باشه خیلی خوبه و اون اینه که تا 48 ساعت هر محصولی رو که خریدی میتونی پسش بدی و به عبارتی به صورت تست تا 48 ساعت میتونی استفاده کنی و خوشت نیومد پس بدی به شرط اینکه خرابش نکرده باشی
کلا اگه شرایط واقعی باشه خیلی خوب میشه
داداش یعنی دوربینی نیست که بلوتوث داشته باشه؟
دوستان استاد هستند اما پیشنهاد من اینه که برای فیلتر یا هویا HD بگیر و یا سیگما ... ترجیحا هم از نمایندگی اصلی. چون اخیرا مدل تقلبی زیاد شده. ولی اگه از این مدل ها نخواستی پیشنهاد میدم بیشتر از 6 - 7 تومن پول ندی چون تفاوت چندانی ندارند.البته مدل هاما هم اخیرا بسیار زیاد شده و گرون اما از نظر من دو مدل نام برده کیفیت خوبی دارند با قیمت مناسب تر.
فکر کنم اسم بردن نام نمایندگی خلاف مقررات باشه اگه خواستید پ.خ میکنم براتون.
سلام
یه سوال فنی: خروجی عکس دی90 با لنز 18-105 بهتره یا دی5100 با لنز 18-55؟
چرا یه سری از سامسونگ ها دارند اما ارزش دوربین بودن ندارند![]()
دوستان کدوم یکی از این هودها خوبن که بخرم؟؟:
Canon ET- 78 II
و Canon EW- 63 B
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)