نيكبخت:
بازى كردن مقابل شيث مهم نيست
ايران ورزشى - شكستى كه پرسپوليس مقابل مقاومت متحمل شد حساسيت بازى با صباى قم را بيش از پيش كرده كرده است اما تمام حساسيت اين ديدار به سه امتياز آن برنمى گردد. بعد از ماجراى دعوا و مصاحبه هاى آن چنانى نيكبخت و رضايى عليه يكديگر و آشتى مجدد دو يار قديمى كه در پرسپوليس از هم جدا نمى شدند، اين بازى آنها را رو در روى يكديگر قرار مى دهد. رودررو قرار گرفتن دو تن از پرحاشيه ترين بازيكنان فصل قبل پرسپوليس كه اين روزها خبرى از حاشيه در اطراف آنها نيست - مخصوصا شيث - در نوع خود جالب توجه خواهد بود. اما واحدى نيكبخت نسبت به اين بازى بى تفاوت صحبت كرده و مى گويد: اين بازى هم مثل مابقى بازى ها سه امتياز دارد و ما هم براى كسب سه امتياز كامل آن به ميدان مى رويم. شرايطمان هم خوب است وبراى شكست صبا هيچ مشكلى نداريم. شماره ۱۰ پرسپوليس در مورد حضور شيث رضايى بازيكن فصل قبل سرخپوشان در اين تيم مى گويد: شيث اكنون بازيكن صباباترى است و بى شك براى موفقيت تيمى كه لباس آن را بر تن دارد تلاش مى كند و من هم برايش آرزوى موفقيت مى كنم. نيكبخت چندان راغب نيست در مورد رويارويى با شيث رضايى صحبت كند اما در رابطه با اينكه در اين بازى احتمال اينكه شيث يار مستقيم او و مأمور مهارش باشد مى گويد: در اين رابطه حرف خاصى براى زدن ندارم. فرقى نمى كند چه كسى يار مستقيم من باشد. من به هر حال كار خودم را مى كنم. همان طور كه شيث يا هر كس ديگرى كه رو به رويم بازى كرده و مأمور مهارم باشد كار خود را مى كند و اميدوارم شيث هم موفق بوده و روز خوبى داشته باشد.