تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1113 از 2014 اولاول ... 1136131013106311031109111011111112111311141115111611171123116312131613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,121 به 11,130 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نيكبخت:
    بازى كردن مقابل شيث مهم نيست

ايران ورزشى - شكستى كه پرسپوليس مقابل مقاومت متحمل شد حساسيت بازى با صباى قم را بيش از پيش كرده كرده است اما تمام حساسيت اين ديدار به سه امتياز آن برنمى گردد. بعد از ماجراى دعوا و مصاحبه هاى آن چنانى نيكبخت و رضايى عليه يكديگر و آشتى مجدد دو يار قديمى كه در پرسپوليس از هم جدا نمى شدند، اين بازى آنها را رو در روى يكديگر قرار مى دهد. رودررو قرار گرفتن دو تن از پرحاشيه ترين بازيكنان فصل قبل پرسپوليس كه اين روزها خبرى از حاشيه در اطراف آنها نيست - مخصوصا شيث - در نوع خود جالب توجه خواهد بود. اما واحدى نيكبخت نسبت به اين بازى بى تفاوت صحبت كرده و مى گويد: اين بازى هم مثل مابقى بازى ها سه امتياز دارد و ما هم براى كسب سه امتياز كامل آن به ميدان مى رويم. شرايطمان هم خوب است وبراى شكست صبا هيچ مشكلى نداريم. شماره ۱۰ پرسپوليس در مورد حضور شيث رضايى بازيكن فصل قبل سرخپوشان در اين تيم مى گويد: شيث اكنون بازيكن صباباترى است و بى شك براى موفقيت تيمى كه لباس آن را بر تن دارد تلاش مى كند و من هم برايش آرزوى موفقيت مى كنم. نيكبخت چندان راغب نيست در مورد رويارويى با شيث رضايى صحبت كند اما در رابطه با اينكه در اين بازى احتمال اينكه شيث يار مستقيم او و مأمور مهارش باشد مى گويد: در اين رابطه حرف خاصى براى زدن ندارم. فرقى نمى كند چه كسى يار مستقيم من باشد. من به هر حال كار خودم را مى كنم. همان طور كه شيث يا هر كس ديگرى كه رو به رويم بازى كرده و مأمور مهارم باشد كار خود را مى كند و اميدوارم شيث هم موفق بوده و روز خوبى داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هواداران به شيث بى احترامى نكنند
    حيدرى: براى قهرمان شدن هنوز فرصت هست

ايران ورزشى- مثل همه سرخپوشان، سپهر حيدرى هم معتقد است كه پرسپوليس با بدشانسى نتيجه بازى را به مقاومت واگذار كرده و در طول بازى سرتر از حريف بوده. سپهر با اشاره به اين بازى توضيح مى دهد: گل مفتى را مقابل مقاومت خورديم و روزى كه حريف نصفه موقعيتى نداشت، باور نداريم كه ۳ امتياز را به راحتى از دست داده ايم البته انصاف نيست از باقرى انتقاد كنيم چرا كه اين اتفاق براى هر بازيكنى پيش مى آيد اما در روزى كه دفاع پرسپوليس عالى كار كرد بازى را مفت از دست داديم و با يك خاطره بد شيراز را ترك كرديم. ما آن بازى را فراموش كرده ايم و هنوز هم برخلاف عده اى كه راى به عدم قهرمانى پرسپوليس مى دهند مى توانيم با پيروزى در ۴ بازى باقى مانده قهرمان نيم فصل اول شويم. اگر هم نشديم مهم نيست چرا كه مى توانيم قهرمانى در پايان فصل را جشن بگيريم.
    او به عملكرد داور اين بازى هم اشاره دارد حرف زدن از داورى فايده اى ندارد و ما عادت كرديم كه در همه بازى ها ۱۱ به ۱۴ بازى كنيم. اشتباهات داورى كمر پرسپوليس را شكسته.
    سپهر در ادامه تأكيد مى كند كه خط دفاع پرسپوليس بهتر شده: ساختار دفاعى ما مشكل داشت نه دفاع ۴ نفره با اين حال در سه ـ چهار بازى آخر به جز نيمه اول مقابل سپاهان، عالى كار كرده ايم. استقلال با ۳ دفاع بازى مى كند اما در واقع ۵ نفر براى دفاع هميشه هستند. به هر حال الان هر بازى براى ما حكم فينال را دارد چرا كه مى خواهيم قهرمان شويم. فكر مى كنم به اندازه كافى امتياز از دست داده ايم و تنها براى شكست تيم خوب صبا به ميدان خواهيم رفت. صبا باترى تيم قلدر با مربى و بازيكنان خوشفكر و باهوش است كه حضور رضايى هم باعث حساسيت اين بازى شده اما در اين ديدار پرسپوليس متفاوتى خواهيد ديد.
    مدافع اصفهانى پرسپوليس با اشاره به رويارويى با شيث در اين بازى، تأكيد مى كند كه رضايى بهترين مدافع راست ايران است: شيث براى پرسپوليس زحمات زيادى كشيده و در قهرمانى ما سهم زيادى دارد. رضايى بازيكن كوچكى نيست و هواداران بايد او را تشويق كنند. اگر وى قدر خود را بداند به طور حتم بهترين دفاع راست ايران است و سعى مى كند كه در مقابل تيم سابق خود بهترين عملكرد را داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مى دانستم ماركو مى خواهد برود
    قطبى: من همان افشينم، شما عوض شده اي
    د

داريوش مصطفوى از بى خبرى افشين قطبى درباره تصميم ماركو مبنى بر ترك ايران خبر داده بود و اين در حالى است كه خود قطبى حرف ديگرى مى زند و مى گويد كه در جريان كار ماركو بوده: «در جريان تصميم او بودم؛ ماركو از مدت ها پيش درباره گرفتن مطالباتش با باشگاه پرسپوليس نامه نگارى كرده و به مسؤولان مربوطه تذكر داده بود. من يك مربى ايرانى هستم و بخاطر قلب و عشقم به ايران آمدم اما ماركو مربيگرى در تيم ملى المپيك كره جنوبى را رها كرد و به پرسپوليس آمد، دوست داشت در كنار من باشد، كار كند و پول بگيرد؛ لذا نبايد انتظار صبر بيش از اندازه را از او داشته باشيم.» وقتى مى پرسيم چرا چنين صحبت هايى را درباره جدايى ابراهيم توره از پرسپوليس نداشت ادامه مى دهد: «صحبت هايى كه درباره توره زدم لازم بود زيرا او تنها چهار روز از ما مرخصى گرفت اما در زمان مقرر بازنگشت و اكنون پس از حدود بيست روز بازگشته؛ ضمن اينكه توره از قراردادش مبلغ قابل توجهى را هم گرفته بود؛ وضعيت او شبيه به ماركو نيست.» يك سؤالى هست كه قطبى به آن حساسيت دارد و آن اينكه نسبت به سال گذشته تغيير كرده. خودش مثل هميشه تكذيب مى كند: «رفتار من به هيچ وجه عوض نشده اما معتقدم رفتار خيلى از كسانى كه مرا اذيت مى كنند، عوض شده. ظاهرا هدف بعضى ها در اين فصل در وهله اول كوبيدن افشين قطبى است.» دوباره رسيديم به تقابل قطبى و فيروز؛ اتفاقى كه مى تواند پر باشد از جذابيت. به ويژه كه شيث هم حالا بايد در تيم فيروز و مقابل قطبى به ميدان برود. قطبى خودش مى گويد: «فيروز كريمى يكى از بامزه ترين مربيان ايران بوده كه افتخارات زيادى را در فوتبال به دست آورده؛ از اينكه بايد اين هفته در برابر تيمى با هدايت او بازى كنيم، بسيار خوشحالم. همچنين بايد بگويم كه هيچ مشكلى با شيث رضايى ندارم و او خودش هم چنين چيزى را مى داند. ما به خوبى مى دانيم كه شيث بيشتر از ساير بازيكنان حريف براى اين مسابقه انگيزه دارد و سعى مى كنيم نقاطى را كه او در آنجا مى خواهد خودش را نشان دهد، ببنديم.»
    قطبى همچنين به وضعيت خط دفاعى تيمش اشاره مى كند و توضيح مى دهد: درباره خط دفاعى پرسپوليس در هفته هاى اخير بسيار صحبت شده و من معتقدم سرعت خط دفاعى ما به هيچ وجه پايين نيست تنها خط دفاع ما تمركز لازم را در زمان حملات حريف ندارد كه بايد اين مشكل را حل كنيم؛ ضمن اينكه در ۱۳ مسابقه اخير من از سه دروازه بان استفاده كرده ام كه اين اصلا جالب نيست.
    سرمربى پرسپوليس باز هم اين جمله را كه اگر دى كارمو از پرسپوليس اخراج شود، من هم مى روم، تكذيب مى كند: من چنين جمله اى را نگفته ام، تنها گفتم تصميم در خصوص بازيكنان پرسپوليس منوط به نظر كادرفنى است البته اين را هم تأييد مى كنم كه پس از اخراج هر بازيكن بدون نظر كادر فنى، قطبى پس از اين بازيكن، دومين فردى است كه از پرسپوليس مى رود و من اين نظر را درباره تمامى بازيكنان پرسپوليس دارم. اين مسأله اى است كه در قرارداد من هم ذكر شده و بازيكنان با نظر كادرفنى جذب يا از تركيب تيم كنار گذاشته مى شوند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به عنوان تيم اول به جام جهانى مى رويم
    كعبى: يك روز به پرسپوليس برمى گردم

ايران ورزشى- بدون شك حسين كعبى ملى پوش سايپا يكى از بازيكنانى است كه از رفتن پير ليت بارسكى خوشحال شده. كعبى كه چندين بار با برخوردهاى تند ليت بارسكى در تمرينات مواجه شده بود و حتى يك بار از حضور در تمرينات منع شده بود معتقد است سايپا با كادر فنى ايرانى اش مى تواند به روزهاى اوجش برگردد. البته هافبك تيم ملى ترجيح مى دهد ابتدا در مورد تيم ملى صحبت كند.
    با توجه به اينكه سايپا روزهاى خوبى در ليگ نداشته و در حال حاضر آخر جدول است، پشيمان نيستى كه به اين تيم رفتى
    نه، من با حضور در سايپا تلاش كردم به دور از حاشيه فقط به فكر پيشرفت و حضور مجدد در تيم هاى اروپايى باشم اما متاسفانه بعضى ها همچنان مى خواهند براى من حاشيه سازى كنند.
    منظورتان از بعضى ها، چه كسانى است
    بعضى از افرادى كه فوتبال شان ديگر تمام شده و نمى توانند ببينند كه من همچنان در حال بازى كردن هستم. البته من تلاش مى كنم برخلاف ميل آنها با انگيزه زياد در تمرينات شركت كنم تا با ارائه بازى هاى قابل قبول دوباره به جام جهانى بروم و بازى كنم، افتخارى كه تجربه آن كار هر بازيكنى نيست.
    به هرحال اگر تيم ملى موفق شود و به جام جهانى برود شايد رسيدن به اين آرزويت چندان سخت نباشد چون تقريبا در تمام بازى هاى تيم ملى به زمين رفتى و بازى كردى
    ببينيد، رسيدن به پيراهن تيم ملى به هيچ وجه آسان نيست. من با اين همه سابقه هميشه و در همه حال تلاش مى كنم تا در بازى هاى باشگاهى عملكرد قابل قبولى داشته باشم تا مربيان تيم ملى هم به راحتى از كنار اسم من نگذرند.
    هفته بعد ايران در يك بازى تداركاتى به مصاف قطر مى رود، به نظرت اين بازى مى تواند براى ايران مفيد باشد
    به اين دليل كه اين بازى قبل از مسابقه با امارات است مى تواند شبيه سازى خيلى خوبى باشد. در اين بين بازيكنان به خاطر اين كه فرصت كمى براى تمرين كنار يكديگر داشته اند مى توانند به هماهنگى خوبى برسند.
    فكر مى كنى ايران براى صعود به جام جهانى چقدر شانس دارد
    ما تا به حال در مسابقات مقدماتى جام جهانى نتايج نسبتا خوبى را كسب كرده ايم و اگر بتوانيم امارات را هم در خانه اش شكست بدهيم مى توانيم صدرنشين گروه شويم. البته نتايج بقيه مسابقات هم خيلى مهم است اما در مجموع با توجه به پتانسيل بالاى بازيكنان كشورمان معتقدم مى توانيم به عنوان تيم اول به جام جهانى صعود كنيم. فقط نبايد حريفى را دست كم بگيريم.
    از بحث تيم ملى بگذريم، ظاهرا جدايى ليت بارسكى براى سايپا خيلى مثبت بود
    به هرحال اين مربى از شرايط كشورمان و سايپا آگاهى نداشت و نمى توانست در ايران موفق عمل كند اما رضا فروزانى هرچه باشد ايرانى است و حداقل به خوبى با بازيكنان ارتباط برقرار مى كند. به نظرم سايپا با فروزانى در آينده به مراتب بهتر ظاهر خواهد شد.
    شرايط حال حاضر سايپا را چطور ارزيابى مى كنى
    در حال حاضر سايپا شرايط خيلى خوبى دارد. البته متاسفانه تيم در چند هفته گذشته نتوانسته نتايج قابل قبولى بگيرد اما با توجه به پتانسيل بالا و بازيكنان مطرح تيم ما در آينده نتايج بهترى خواهد گرفت. در اين مدت كادر مديريتى و مربيان به خوبى حمايت هاى لازم را از تيم انجام داده اند. آقاى دايى هم همواره در كنار ما بوده است.
    در اين مدت، ظاهرا سوالات زيادى از شما در مورد پرسپوليس پرسيده شد اما جواب نداديد، چرا
    به خاطر اينكه من ديگر بازيكن پرسپوليس نيستم و تلاش مى كنم مهره مثمر ثمرى براى سايپا باشم. البته روزى به تيم پرسپوليس باز خواهم گشت تا جواب محبت هاى هواداران را در طول مدت زمان حضورم در اين تيم بدهم. ضمنا در اين مدت حرف هاى زيادى از قول من در مورد قطبى نوشته شده كه به هيچ وجه صحت ندارد چون من با اين مربى كارى ندارم.
    فكر مى كنى پرسپوليس چرا در اين فصل مثل فصل گذشته نتيجه نگرفته
    پرسپوليس بازيكنان و امكانات خوبى دارد اما متاسفانه بعضى عوامل باعث عدم نتيجه گيرى اين تيم شده است. اميدوارم مديران باشگاه هرچه سريع تر مشكلات را برطرف كنند تا مجددا تيم پرسپوليس به روزهاى اوج خود برگردد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بدقولى پرسپوليس دى كارمو را آواره مى كند
    ايران ورزشى- شرايط پائولو دى كارمو مهاجم برزيلى پرسپوليس اصلا مناسب نيست. او كه هنوز نتوانسته براى پرسپوليس مفيد باشد، علاوه بر شرايط نامساعدى كه از لحاظ فنى دارد، از نظر شرايط اقامت و خورد و خوراك هم وضعيت اش چندان جالب نيست. همين دو روز قبل (يكشنبه) مسوولان هتل لاله تهديد كردند كه در صورت عدم پرداخت بدهى پرسپوليس، دى كارمو ديگر اجازه حضور در هتل را ندارد. البته مسوولان باشگاه براى ممانعت از اين مساله در تماسى با مسوولان هتل اعلام كردند كه بدهى شان را تا روز سه شنبه (امروز) پرداخت مى كنند تا مهاجم برزيلى پرسپوليس براى رفت و آمد و اقامت در هتل مشكلى نداشته باشد. در واقع امروز آخرين مهلت پرسپوليسى ها براى تسويه حساب با هتل لاله است وگرنه بايد به فكر جايى براى اقامت دى كارمو در هتل لاله باشند. البته با توجه به سابقه بد پرسپوليس و بدقولى هاى باشگاه بعيد نيست كه دى كارمو ديگر اجازه حضور در هتل را نداشته باشد. اما براى جلوگيرى از اين اتفاق مدير برنامه هاى دى كارمو در حال رايزنى با مسوولان باشگاه است تا با حل اين مشكل، مهاجم برزيلى پرسپوليس را از آوارگى احتمالى نجات دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تذكر جدى سرمربى و كاپيتان پرسپوليس به بازيكنان:
    حرف زدن ممنوع!

ايران ورزشى- اين بار جلسه خصوصى قطبى و توره است كه تمرين را به تأخير انداخته. نيم ساعتى صحبت مى كنند و حتماً توره سنگالى خوب توانسته غيبت هايش را توجيه كند. خندان از رختكن بيرون مى آيد و به هم تيمى هايش شيرينى تعارف مى كند. همه چيز به حالت عادى برمى گردد. بازيكنان شروع مى كنند به گرم كردن و بعد هم پاسكارى هاى دو نفره. البته توره ۱۰ دقيقه اى اختصاصى كار مى كند و بعد مى آيد در تمرينات گروهى اما آتسوى كه دچار گرفتگى عضله شده كنار زمين است و با دوست آلمانى قطبى - كرى كلوم ويتا - كار مى كند. بازيكنان چند دقيقه اى هم آقا وسط كار مى كنند و بعد حفظ توپ و پرسينگ. قطبى تأكيد مى كند كه در اين زمين خيلى خوب كار كنند چون شرايط بازى هم احتمالاً همين طور خواهد بود و گلرها با عابدزاده تمرينات استقامتى ويژه را انجام مى دهند و بقيه حمله به دفاع را. يك گروه با پيروانى عبور از يار مستقيم (يك به يك) را مرور مى كنند و گروهى زير نظر قطبى همين تمرين را در گروه هاى ۳ نفره انجام مى دهند. كادر فنى روى گلزنى بازيكنان در اين مرحله هم تأكيد دارد. كريمى، نورى و باقرى آمادگى بالايشان را به رخ مى كشند، بادامكى از نظر بدنى هنوز ضعف دارد. پتروويچ هم تمام ضربه هايش در چارچوب دروازه است و تشويق مى شود. جالب است كه چند بازيكن وقتى با هم شوخى مى كنند از كاپيتان تذكر مى شنوند. باقرى و نيكبخت فرياد مى زنند و از بازيكنان مى خواهند كه جدى باشند. قطبى هم تأكيد مى كند كه حرف هاى غير فنى ممنوع! در ادامه سرخپوشان چارچوب شناسى را تمرين مى كنند و كريمى و عابدزاده حسابى كرى مى خوانند. تعدادى ديگر هم كارهاى تركيبى را انجام مى دهند كه قطبى ناظر تمرين هاى شان است. با پايان اين مرحله تمرين هم به آخر مى رسد و بازيكنان بعد از سرد كردن به رختكن مى روند اما افشين قطبى مى ماند و يك ساعت زير باران با خبرنگاران گفت و گو مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فرخزادى: مى خواهند هدايتى نباشد

ايران ورزشى - براى چندمين بار است كه مجيد فرخزادى استعفايش را تكذيب مى كند اما انگار چاره اى جز اين نيست. او بار ديگر مى گويد: «به شخصه هيچ اختلافى با ديگر اعضاى هيات مديره ندارم و شايعه استعفاى من نيز درست نيست. هيچ تصميمى براى كناره گيرى ندارم. معتقدم پرسپوليس شرايط خوبى پيدا خواهد كرد و الان تيم در شرايط خوبى است. اميدواريم بتوانيم امتيازات از دست رفته را جبران كنيم.»
    سخنگوى پرسپوليس با بيان اين كه عده اى قصد تخريب پرسپوليس را دارند ادامه مى دهد: «آنهايى كه مى خواهند پرسپوليس را بشكنند و تخريب كنند هر روز شايعات زيادى را مطرح مى كنند و چون نمى خواهند هدايتى در پرسپوليس بماند، شايعه استعفاى او را مطرح كرده اند كه صحت ندارد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپوليس
    سفر ماركو به برزيل و حرف هاى متناقض
    هم قطبى خبر داشت، هم باشگاه مطلع بود!

ايران ورزشى- داستان هاى متناقض در پرسپوليس ادامه دارد. ابراهيم توره بعد از ۲۴ روز غيبت با جعبه شيرينى در تمرين حاضر شده و بهانه مراسم عروسى اش و البته قبول جريمه ۴۰ هزار دلارى به مجموعه تيم بازمى گردد. اين درحالى است كه از هفته گذشته شايعاتى به گوش مى رسيد مبنى بر اينكه او در تهران حضور داشت و به خاطر لجبازى با مديران باشگاه در تمرينات و مسابقه ها حضور نمى يافت تا قدرش را بيشتر بدانند، هيچ كس نخواست تا به اين ابهامات و تناقضات، جواب شفافى بدهد و تمام تلاش هايى كه صورت گرفت شرايط را پيچيده تر كرد.
    حالا داستان مشابهى درخصوص ماركو مربى پرسپوليس رخ داده و اخبار متناقضى درخصوص او و سفر نابهنگامش به گوش مى رسد. داريوش مصطفوى روز يكشنبه اعلام كرد سفر ماركو بدون اطلاع باشگاه و حتى شخص افشين قطبى رخ داده است. مديرعامل پرسپوليس كه به نوعى نارضايتى خود را از اين اتفاق اعلام كرده بود گفته بود: «ما بدهكاريم قبول اما قرار نيست هر دفعه به بهانه اى مربيان ما قهر كنند و بدون اجازه به سفر بروند.» اما صبح روز بعد و درتمرين پرسپوليس افشين قطبى چيز ديگرى گفت: «ماركو نارضايتى اش را در نامه هايى كه به باشگاه ارائه داده اعلام كرده بود و هم من و هم باشگاه در جريان سفر او بوديم.»اين تناقض اول خيلى ها را به موضوع مشكوك مى كند. آيا بايد اينكه داريوش مصطفوى- كه در راس امور اجرايى باشگاه از همه چيز خبر دارد- از سفر ماركو بى اطلاع بوده را باور كنيم
    اصلا امكان دارد قطبى به عنوان تنها دوست ماركو در ايران از ترك تيم و سفر به برزيل او بى خبر باشد اما تناقض دوم هم جالب است. پرسپوليسى ها مى گويند دو سوم پول قرارداد ماركو را پرداخت كرده اند. حتى حاجى باقر وكيل افشين قطبى نيز تاييد مى كند كه ماركو ۱۴۰ هزار دلار از پولش را گرفته و حالا به خاطر ديركرد در پرداخت ۷۰ هزار دلار باقيمانده اين طورى ادا و اطوار در مى آورد. با اين حال اما جالب است كه افشين قطبى به عنوان مطلع از تمام اتفاقاتى كه براى ماركو افتاده مى گويد چنين چيزى درست نيست.
    ماركو درخيابان پاسداران ديده شد
    يك اتفاق جالب ديگر هم رخ داده است. گفته مى شود ماركو اصلا به برزيل نرفته و در تهران مانده است. شايعه شده كه مربى برزيلى پرسپوليس در آپارتمان خود واقع در خيابان پاسداران حضور دارد و سفر به برزيل را بهانه كرده تا خيلى زود به خواسته اش برسد. در ادامه اين شايعه آمده بود كه چنانچه تا ساعت ۱۱ صبح ديروز پول درخواستى اش به حساب وى واريز نشود براى هميشه ايران را ترك مى كند.
    از طرفى حاجى باقر وكيل افشين قطبى اين شايعه را رد و مى گويد: «اين خبر كاملا كذب است. ماركو روز جمعه به برزيل رفته، حتى در دبى هم توقف طولانى نداشته و الان در كشور خودش حضور دارد ولى قبل از اينكه برود به من گفت مى ترسم اگر بمانم پولم را به من ندهند به همين خاطر مى روم. البته گفت به محض اينكه پول را گرفتى با من تماس بگير تا من سريع برگردم.»
    حاجى باقر گفت: «امروز (ديروز) ظهر با باشگاه تماس گرفتم، چك مبلغ درخواستى ماركو حاضر نبود و به من قول فردا را دادند. اميدوارم تا فردا اين پول نقد شده و به حساب ماركو واريز شود تا او هرچه سريع تر به پرسپوليس برگردد.»

Zoom
    افشين قطبى به صورت غيرمستقيم از تصميم ماركو دستيار برزيلى اش حمايت مى كند چرا كه اعتقاد دارد او يك حرفه اى تمام عيار است: «يك مربى حرفه اى وقتى ۵ ماه پولش را نمى گيرد ديگر تاب نمى آورد. ماركو موقعيت هاى شغلى بسيار خوبى را به خاطر من و پرسپوليس از دست داد. خودش فضاى اين فوتبال و پرسپوليس را دوست داشت اما قبول كنيد كه او يك مربى حرفه اى است. شايد ما كه ايرانى هستيم و قلب ايرانى داريم با اين تاخيرها كنار بياييم اما آنها از ما يك مقدار حرفه اى ترند. در ضمن او مشكلات ديگرى هم داشت. او با مادر و پدرش مدام در تماس بود و خانواده اش براى او دلتنگى مى كردند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

توره پس از بازگشت به پرسپوليس
    خودم را به قطبى ثابت مى كنم

ابراهيم توره بالاخره رضايت داد برگردد و حالا كه برگشته مى گويد تصميم گرفته توانايى هايش را به قطبى ثابت كند و بار ديگر براى پرسپوليس گل بزند. او مى گويد: «هرگز تصميم نداشتم پرسپوليس را ترك كنم اما شرايطى برايم به وجود آمد كه خيلى ها را ناراحت كردم. الان هم جريمه ام را قبول دارم. تصميم گرفته ام براى حضور در تركيب اصلى پرسپوليس خود را به قطبى ثابت كرده و براى تيمم گلزنى كنم البته از عملكرد خود در ديدارهاى گذشته راضى نيستم و مى دانم كه مى توانم بيشتر براى پرسپوليس موثر باشم.»
    توره ادامه مى دهد: «از نتايج اخير پرسپوليس متعجبم ولى به قهرمانى اين تيم اعتقاد دارم چون بازيكنان بزرگى در پرسپوليس هستند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپوليس - صبا؛بازى مرگ و زندگى

۱- همه چيز براى يك فينال فراهم است، فينال براى قطبى و كريمى، كريمى كه با چند تساوى پى درپى به دنبال يك برد نوبرانه است، تا هم به وضعيت تيمش در جدول سروسامان دهد و هم در جدالش با قطبى برنده از ميدان خارج شود، سال گذشته كه كريمى مربى استقلال بود، كرى ها و درگيرى هاى لفظى كوچكى با قطبى داشت، از جمله «خالى بند» خطاب كردن قطبى پس از آنكه قطبى قول قهرمانى داد هرچند در پايان فصل خلاف ادعاى كريمى ثابت شد و ناكامى محض كريمى در استقلال فرصتى به او براى اثبات توانايى هايش نداد، چه آنكه تيم سال گذشته استقلال را حجازى بسته بود و كريمى تيم ناكام را در ميانه راه تحويل گرفت اما حكايت او با صبا امسال متفاوت است، تيم را به ميل خود و طبق همان اصولى بسته است كه سال ۹۰ ميلادى با آن پاس را قهرمان آسيا كرد، تجربه نشان داده است كريمى در تيم هاى كم حاشيه و شهرستانى كه فقط بر فوتبال تمركز دارند بسيار موفق عمل مى كند، تيم امسال صبا نيز هم مديريت خوبى را بالاى سر خود مى بيند( سرتيپ ملاحى كه آخرين قهرمانى باشگاههاى آسيا را براى يك تيم ايرانى در دوران مديريتش رقم زد ) و هم بازيكنان و كادر فنى اش كاملاً توجيه شده اند كه تمركزشان بر فوتبال باشد، سابقه آنان نيز همين را نشان مى دهد. مى گويند كريمى نمى تواند با ستاره ها كار كند و ناكامى او در رابطه برقراركردن با ستارگان استقلال را مثال مى آورند اما او امسال در تيمش كم ستاره ندارد، محمد نورى، غلامرضا رضايى ، مرتضى اسدى ، حميد رضا فرزانه ، فريدون فضلى ، محسن يوسفى ، عادل كلاه كج ، شيث رضايى ، محمد همرنگ ، مهدى خيرى ، امير حسين فشنگچى و ... و از قضا خوب نيز نتيجه گرفته است.
    ۲- حكايت پرسپوليس و قطبى اما متفاوت است، پرسپوليس امسال حكم بيمارى را دارد كه هر از چند گاهى بيماريش عود مى كند و در ديدارهايش نااميدكننده ظاهر مى شود، در بعضى ديدارها نيز به مانند ديدار با سپاهان كه انگار داروها بر آن اثر كرده باشد به يكباره تغيير مى كند اما به وضوح مشخص است كه حال عمومى اش خوب نيست! ديكارمو روى اعصاب هواداران قدم مى زند، دفاع پرسپوليس بعد از گذشت ۱۳ هفته هنوز تركيبش را نمى شناسد و با هر حمله اى دل هوادارانش را مى لرزاند. قطبى به دليل تغييرات مداومى كه در تركيب پرسپوليس به وجود آورده است، هيچ زوج مشخصى ندارد، او در زوج سازى كه يكى از مهمترين قسمت كوچينگ براى مربيان به شمار مى رود، بسيار ضعيف عمل كرده است، اكثر بازيكنان پرسپوليس نمى دانند بازيكنى كه قرار است در كنار او بازى كنند كيست و اين در دراز مدت به شدت به پرسپوليس ضربه خواهد زد. هماهنگى لازم جهت ثبات تيمى و وحدت تاكتيكى و تمركز بر بازى، خصوصاً در لحظاتى كه تيم از حريف عقب افتاده است، نتيجه زوج سازى هايى است كه بايد در بين ۱۱ نفر اصلى پرسپوليس ايجاد شود، ۱۱ نفرى كه بايد آنقدر كنار هم بازى كرده باشند كه چشم بسته همديگر را پيدا كنند اما مشكل اينجاست كه پرسپوليس هنوز ۱۱ نفرش را نمى شناسد.
    ۳- جو به طرز وحشتناكى عليه قطبى شده است، پرسپوليس ثبات ندارد و اين براى تيمى كه داعيه قهرمانى دارد بزرگترين ضعف است، شايد قطبى به درستى اشاره كرده است كه بزرگترين رقيب ما خودمان هستيم. در اين ديدار قطبى بايد برنده باشد، در غير اين صورت اندك طرفداران باقى مانده اش را نيز نااميد مى كند. در اين ديدار انگيز ه هاى شخصى حرف اول را مى زند؛
    شيث رضايى كه براى اثبات خودش به قطبى برنامه هاى فراوانى در سر دارد و همين طور در مقابله با نيكبخت كه برخلاف سال گذشته چندان رابطه گرمى با همه ندارند، ديگر اينكه او پس از مدت ها روبروى طرفداران قرمز مجال خودنمايى پيدا خواهد كرد. غلامرضا رضايى كه زمزمه هاى پيوستنش در ابتداى فصل به پرسپوليس به گوش مى رسيد و مهمتر از همه جدال قطبى و كريمى كه دريك شطرنج نفس گير حرف هاى فراوانى براى گفتن خواهند داشت. از هر منظرى كه نگاه كنيم، بازى جذابى در انتظار ما خواهد بود، مطمئناً از ديدن اين بازى پشيمان نخواهيد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •