پی اس پی 3000 کپی شده موقت 170 هزار تومان
پی اس پی GO 16GB مشکی 300 هزار تومان
پی اس پی گو هنور کپی خور نشده
قیمت ها از فروشگاه فتحی هست
پی اس پی 3000 کپی شده موقت 170 هزار تومان
پی اس پی GO 16GB مشکی 300 هزار تومان
پی اس پی گو هنور کپی خور نشده
قیمت ها از فروشگاه فتحی هست
حالا که بعد دو روز جی تی ای رو دانلود کردم همه میگن بازی مزخرفیه!!!!تا قبل این همه میگفتن خدای بازیه!
از این به بعد فقط به خودم اعتماد میکنم!!!
حالا نظر خودت چیه؟
هر کس یه دیدی نسبت به این بازی داره
فکر کنم کسایی که نسخه دی اس رو بازی کردن این بازی رو خیلی سطح بالا می بینن برای همین هم نمره بازی خیلی بالا شده
آخه DS هم شد کنسول ؟ بهترین بازیش هری پاتره
برای اونهایی که با DS بازی میکردند با اون بازی های زیر 5 سال شاید این GTA خیلی خوب بوده باشه . من یکی که حالم داشت بد میشد ، این چی بود آخه ؟
راک استار یه بازی داره یه پسر شر و شورس توی یه مدرسه ، برای ps2 هستش ، این از اون هم بیخود تر بود .
سلام دوستان
من قصد خرید psp 3000 رو دارم فقط چند تا سوال داشتم :
1. آخرین نسخه کپی خور دستگاه چیست و چه ورژنی بشه بهتر هست ؟
2.چه لوازمی بهتر هست در کنار دستگاه بگیرم ؟
3. مموری چند گیگ و چه مارک و چه کلاسی باشه ؟
4. 10 تا از بهترین بازی های موجود که همه اتفاق نظر دارین رو بفرمایید
5. لطف کنین به من pm بدین و یک فروشگاه معتبر معرفی کنید
6. در آخر هر نکتی که لازم می دونید قبل و بعد از خرید باید به اون توجه کنیم رو بفر مایید
ممنون
کسی این سوال ما رو جواب نمی ده ؟
سلام دوستان چند عدد سوال دارم .
من مقداری پول دستم اومده می خواستم یک وسایل جانبی بخرم می خواستم بدونم از کجا بگیرم مطمین باشه ؟
2. آیا واقعا برچسب LCD ضد خط وجود دارد ؟
3. باطری برای PSP قیمتش چنده ؟
4. پایین ترین سرعت ADSL که دوستان رکورد زدن و باهاش بازی PSP رو گرفتن چه سرعتی است ؟
من هم با 64K/b بازی PSP گرفتم هم با 1Mb
خوب مسلما 1Mb بهتره
GT رو می گی یا GTA؟
GT که خیلی بازی داغونی بود!ولی GTA:CW خدای بازیه!خیلی حال میده!
خوب این سلیقه شماست. bully یکی از بهترین های ps2 بود که به خاطر محبوبیتش نسخه 360 اون هم اومد . به نظر من که جالب بود در مورد Gta هم من که هر روز 360 بازی میکنم برای من جذاب بود پس ربطی به ds و گرافیک نداره .
دوستان همه چی گرافیک نیست .( ولی به نظر من با این که از بالا نشون میده باز هم گرافیکش بالاست یه چیزی تو مایه های kilzon ).
در کل برای من خیلی جذابه . دوستان هم بستگی به سلیقه خودتون داره ممکنه براتون مزخرفترین بازی تاریخ باشه یا بهترین و جذابترین بازی psp که تا حالا بازی کردین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)