سیمکارتای جدید(یوسیم) از 4g پشتیبانی میکنه که سرعت خوبی داره میده. بچه های فروم تا 21 مگ یا بیشترم گرفتن! من خودم با 3g سرعتم تا 900 کیلوبایت میرهدر مورد طرحای 50 درصد فعلا که هنوز هست اما احتمالا تو سال جدید برش دارن...
سیمکارتای جدید(یوسیم) از 4g پشتیبانی میکنه که سرعت خوبی داره میده. بچه های فروم تا 21 مگ یا بیشترم گرفتن! من خودم با 3g سرعتم تا 900 کیلوبایت میرهدر مورد طرحای 50 درصد فعلا که هنوز هست اما احتمالا تو سال جدید برش دارن...
بله ، تشریف ببرید دفتر اصلی ایرانسل ، اونجا رایگان براتون عوض می کنند.
دفتر ایرانسل مشهد هم خیابان قاضی طباطبایی هست (امتداد بلوار ارشاد یا هممون 600 دستگاه که خودتون فرمودید)
من فکر کنم سه هفته پیش اونطرف کار داشتم و رفتم ، حدود نیم ساعت توی صف بودم و برام رایگان عوض کردن (البته من نمیدونستم رایگانه) و همون لحظه هم فعال شد.
سرعت صفحه باز کردنو درست کنن دانلود به چه دردی میخوره![]()
تست دانلود همین الان - رشت
محتوای مخفی: تست
شیراز سرعت 4g پایین اومده حتی با انتن پر هم نهایت سرعت 6 مگ هست
واقعا!!!!من حاضرم سرعت دانلودم نصف بشه ولی سرعت وبگردی زیاد بشه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
داداش آخه چطوری با این سرعت دانلود میکنی ! من که طرف میدان مصلی هستم اصل صفحه باز نمیشه و خیلی مواقع قطعی آنتن داشتم بخاطر همین قید ایرانسل زدم![]()
درسته
سرعت وبگردی و پیج باز کردن روی نسل ۳ حتی روی dc_hspda اقتضاست ولی روی نسل ۴ عالی می شه
تو شهر ما همراه اول خیلی خوبه واسه وبگردی اینا سرعت دانلودشم بین 5 تا 7 مگ متغیره
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان چه گوشی یا مودمی رو که به صرفه باشه برای 4g پیشنهاد می کنید که سرعت خوبی هم بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)