تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1112 از 1421 اولاول ... 112612101210621102110811091110111111121113111411151116112211621212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,111 به 11,120 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

دوستان یه مشکل عجیب واسم پیش اومده! سایت یاهو و مایل یاهو و برخی پروتکلهای https روی مرورگرهای من بصورت بسیار بدی لود میشن! اصلا سایت یا مایل شکل درستی نداره ! اولش فکر میکردم شاید پروک-سی توی سیستم بازه ولی رو لپتاب داداشم هم اینطوری بود!در حالیکه با GPRS ایرانسل یا وایمکس چنین مشکلی ندارم! وقتی هم از پروکس-ی یا Https استفاده میکنم روی نت مخابرات ، این مشکل برطرف میشه!
    البته دیروز خوب شدا، ولی باز امروز اینجوری شده! امجبوری حتما با قندشکن بری! شما چنین مشکلی داشتین؟512 نامحدود دارم!

در ضمن افزونه ZenMate هم در حالت عادی با ip ایرانی کار نمیکنه! واشه شما هم اینطوریه؟

2. 2 کاربر از nima_mani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان یه مشکل عجیب واسم پیش اومده! سایت یاهو و مایل یاهو و برخی پروتکلهای https روی مرورگرهای من بصورت بسیار بدی لود میشن! اصلا سایت یا مایل شکل درستی نداره ! اولش فکر میکردم شاید پروک-سی توی سیستم بازه ولی رو لپتاب داداشم هم اینطوری بود!در حالیکه با GPRS ایرانسل یا وایمکس چنین مشکلی ندارم! وقتی هم از پروکس-ی یا Https استفاده میکنم روی نت مخابرات ، این مشکل برطرف میشه!
    البته دیروز خوب شدا، ولی باز امروز اینجوری شده! امجبوری حتما با قندشکن بری! شما چنین مشکلی داشتین؟512 نامحدود دارم!

در ضمن افزونه ZenMate هم در حالت عادی با ip ایرانی کار نمیکنه! واشه شما هم اینطوریه؟
    منم 256 نامحدود دارم هفته قبل یه روز کامل برام همینجوری بود.با V-P-N هم کانک نمیشد.
    اون افزونه کروم هم که گفتی روزای اول خوب وبد ولی بعدش خراب شد.منم حذفش کردم آی پی ایران رو نمشناخت

4. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آره چند روز واسه منم همینجوریه اصلا ایمیل یاهو درست لود نمیشه!

6. این کاربر از starstarmaryam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

عجب هیچی باز نمیشه فقط سایتهای چنتا از سایتها بالا میان بقیه اصلا پینگ ندارن الانم با هات -- اسپات --- شیلد دارم پیام میدم

8. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

128 نامحدود شاتل

10. 3 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت advil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

محدود مخابرات یه مگ

12. 2 کاربر از advil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

به زودی شاهد مشکلات جدی تری مواجه میشیم.که متاسفانه یا خوشبختانه که سایر آی اس پی ها بسترشون و عوض کردن به ضرر مخابرات و نفع اونا شده......
    اگه بدونید این مهندساشون چقد بیسوادن !!!!!!
    اگه دوست یا فامیلی دارید به هیچ وحه نذارید مخابرات بیان!!!!نذارید گول مودم رایگان بخورن!!!!
    راستی دوستان 1 سوال؟؟با روش اسمشو نبر که استفاده میکنید محدودیت حجم مصرف منصفانه پارس و شاتل و میشه پیچوند؟؟؟

14. این کاربر از faraz_fz89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من 8 روز تا اتمام سرویس فعلیم مونده یه سرویس 6ماهه از طریق پنل خریدم اما فعلا همون سرویس قبلی فعاله چطور باید جایگزین بشه؟ضمنا پول از حسابم کم شده اما فاکتور نداد مثل قبلا.اما وقتی پنل سوابق میرم نوشته در صورت به روز رسانی سرویس رزرو جایگزین سرویس فعلی خواهد شد.نمیشه همین الان جایگزین کنم به صورت دستی ؟آیا راهی داره؟
    Last edited by reza sky; 18-12-2013 at 00:57.

16. این کاربر از reza sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از قیمت و سرعت دانلود 256 نا محدود مخابرات اطلاعی دارید؟

18. این کاربر از computera13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من 8 روز تا اتمام سرویس فعلیم مونده یه سرویس 6ماهه از طریق پنل خریدم اما فعلا همون سرویس قبلی فعاله چطور باید جایگزین بشه؟ضمنا پول از حسابم کم شده اما فاکتور نداد مثل قبلا.اما وقتی پنل سوابق میرم نوشته در صورت به روز رسانی سرویس رزرو جایگزین سرویس فعلی خواهد شد.نمیشه همین الان جایگزین کنم به صورت دستی ؟آیا راهی داره؟
    قسمت گزارشات که میری پایین صفحه اسم سرویست رو زده سمت چپ نوشته بروزرسانی اونو باید بزنی تا سرویس جدیدت فعال بشه.
    از قیمت و سرعت دانلود 256 نا محدود مخابرات اطلاعی دارید؟
    قیمتش 16 تومن و سرعتش 32

20. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •