تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1112 از 1185 اولاول ... 11261210121062110211081109111011111112111311141115111611221162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,111 به 11,120 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد افترشيوهاي اسميت و اولداسپيس چيه؟
    كدام رو پيشنهاد ميكنيد و توي تهران جايي رو سراغ داريد براي خريد؟؟

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام امروز عطری که سفارش داده بودم به دستم رسید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در اسمارت این عطر، بلافاصله پس از استشمام، رایحه سیگار مانندشو پسندیدم و درلیست خریدم قرارش دادم.
    در ابتدای اسپری رایحه ی ادویه ای و فلفلی بیداد میکنه، در کنار یک رایحه خفیف پرتغالی وشیرین.
    بعدازمدتی این روایح ادویه ای، غرق در شیرینی زعفران میشن و سپس هل که قدرت ونفوذ بالایی در این عطر داره و برای مدتی عطر کاملا بوی هل میده
    اما تحت رایحه تنباکو!
    همه ی این رایحه ها از ابتدا در کنترل تنباکو هستن که با از راه رسیدن هر کدومشون و مخلوط شدن با تنباکو رایحه جالبی خلق میشه.
    در آخرین نت شدت شیرینی از همیشه بیشتر میشه ولی این شیرینی گرمایی رو حمل نمیکنه که باعث سنگین بودن عطر باشه.
    شیرینی این نت ناشی از ترکیب لادن ، عنبر و چوب کشمیره به علاوه تنباکو که رایحش حالا از همیشه بیشتره...
    نمیدونم چرا کلیت عطر یه جورایی منو یاد رایحه M7 عود میندازه. بارایحه ی ترش و بسیار ضعیفی که در این عطر در نوسانه.
    درکل رایحه سیگاری خوبی برام داره. هروقت کاغذ براق سیگار یا خودشو استشمام میکردم دلم عطری شبیه بهش رو میخواست که تقریبا بهش رسیدم

(البته بماند که این رایحه ی سیگار باهل و زعفران و ادویه مخلوطه، اما این روایح نمیتونن وجود و نفوذ قدرتمند تنباکو و بوی سیگار مانند عطرو خدشه دار کنن، چون بوی سیگار بیس و پایه ی این عطرو تشکیل میده. هرچند به نظرم زعفران هم که نقش مهمی رو دراین عطر ایفا میکنه این رایحه رو قوت میبخشه )
    این عطر ماندگاری پایینی داره (حدود 3-4 ساعت) اما من ماندگاری و پخش بالارو فدای این رایحه دوست داشتنی کردم.

رایحش کمی رو به عطر های عربی داره. یعنی ممکنه این عطر ورژن عربی باشه و بابوی اصلی عطر فرق کنه؟ پشت جعبه اخطار رو به زبون عربی هم نوشته!نظرتون؟؟؟

قیمت 100 میل حدود 160 هزارتومن
    راستی دوستان عطری سراغ ندارن که دقیقا بوی کاغذ سیگار بده؟+توتون داخلش. بدون هیچ کم و زیادی

بی زحمت اگر سایتی هم سراغ دارید که با وارد کردن بارکد عطر اسمشو میاره معرفی کنید ممنون.

Last edited by shervin1996; 15-04-2015 at 14:31.

3. 6 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان شاید من اشتباه میکنم ولی این ورژن عربی تندتر هستش یعنی چی؟

این عطرهایی که میبینید للاستعمال خارجی تهش نوشته و این حرفا نه اینکه فرضا بخاطر عرب ها بیان تند درستش کنن که سلیقشون مورد توجه بشه!
    دو ورژن هست عطرهای اصلی همون اروپایی ها که تولید اروپا هستند یک ورژن هم هست برای آسیا (مثل قضیه گوشی ها که چین میاد بهترین برندها رو برای استفاده در آسیا تولید میکنه...)

ولی در مجموع فرق چندانی ندارن! هیچوقت یک برند صاحب نام برای خوشایند یکسری مصرف کننده محدود نمیاد اسمشو خراب کنه عود زیادی وارد فرمول عطرش کنه ...

صرفا نظر شخصی بود

5. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اسم عطر سخته

پیراهن سیاه کوچولو از گرلن! محصول 2012 در دسته عطرهای شرقی-وانیلی(عطری که شروین عزیز گویا شیفته این عطر هستند)
    بلاخره من هم فرصتی دست داد تا تستش کنم

راستش اولین رایحه ای که شما بعد از اسپری استشمام میکنید بوی آلبالوی ناب هست! کمی بعد بویی تلخ ولی خوشایند شبیه تلخی چای تازه دم حس میشه و همچنان آلبالو در ادامه شما یک بوی چای آلبالویی حس خواهید کرد که با گل رز در هم امیخته ولی خیلی خوشاینده و در زمانهای انتهایی با دقت فراوان اثری از وانیل قابل لمسه ((اینا برداشت های من با تست این عطر بود))

عطر گرم و شیکی هست ولی شخصا اعتقاد دارم 360 برای 50 میل این عطر کمی زیاد هست اما این رو هم متذکر میشم که اصلا عطر ساده ای نیست که فکر کنید مشابهش در عطرای ارزون قیمت در دسترسه! ماندگاریش خوب اما پخشش جالب نیست!

================================================

عطر بعدی محصول 2014 گرلن ورژن دیگری از پیراهن سیاه کوچولو (با نقش پیراهن بلند) در دسته عطرهای گلی-میوه ای

در شروع رایحه به خوبی رایحه ی میوه های قرمز حس میشه
    در ادامه تندی خاصی حس میشه البته یک تندی خوشایند که نمیدونم مربوط به کدوم نت هست. خیلی عمیق که رایحه استشمام بشه به یک نتیجه گیری میرسم= صابون لوکس آلبالویی با ته رایحه ای تلخ

پخش بوی این عطر از ورژن 2012 که گفتم بالاتره! و کاملا قابل لمس هست منتهی نکته ای که هست شباهت رایحه های این دسته از گرلن به هم قابل تشخصیه
    قیمتش هم کمی پایینتر بود
    در مجموع من این عطر رو به قبلی که توصیف کردم ترجیح میدم

7. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اسم عطر سخته

پیراهن سیاه کوچولو از گرلن! محصول 2012 در دسته عطرهای شرقی-وانیلی(عطری که شروین عزیز گویا شیفته این عطر هستند)
    بلاخره من هم فرصتی دست داد تا تستش کنم

راستش اولین رایحه ای که شما بعد از اسپری استشمام میکنید بوی آلبالوی ناب هست! کمی بعد بویی تلخ ولی خوشایند شبیه تلخی چای تازه دم حس میشه و همچنان آلبالو در ادامه شما یک بوی چای آلبالویی حس خواهید کرد که با گل رز در هم امیخته ولی خیلی خوشاینده و در زمانهای انتهایی با دقت فراوان اثری از وانیل قابل لمسه ((اینا برداشت های من با تست این عطر بود))

عطر گرم و شیکی هست ولی شخصا اعتقاد دارم 360 برای 50 میل این عطر کمی زیاد هست اما این رو هم متذکر میشم که اصلا عطر ساده ای نیست که فکر کنید مشابهش در عطرای ارزون قیمت در دسترسه! ماندگاریش خوب اما پخشش جالب نیست!

================================================

عطر بعدی محصول 2014 گرلن ورژن دیگری از پیراهن سیاه کوچولو (با نقش پیراهن بلند) در دسته عطرهای گلی-میوه ای

در شروع رایحه به خوبی رایحه ی میوه های قرمز حس میشه
    در ادامه تندی خاصی حس میشه البته یک تندی خوشایند که نمیدونم مربوط به کدوم نت هست. خیلی عمیق که رایحه استشمام بشه به یک نتیجه گیری میرسم= صابون لوکس آلبالویی با ته رایحه ای تلخ

پخش بوی این عطر از ورژن 2012 که گفتم بالاتره! و کاملا قابل لمس هست منتهی نکته ای که هست شباهت رایحه های این دسته از گرلن به هم قابل تشخصیه
    قیمتش هم کمی پایینتر بود
    در مجموع من این عطر رو به قبلی که توصیف کردم ترجیح میدم
    البته نه شیفته ی شیفتهاما از مهمترین مورد علاقه هام در عطر های زنانس.
    360 تومن برای 50 میل؟؟؟؟
    ولی اگه اشتباه نکنم صد میل این عطر 320 تا 340 تومن قیمت داره!
    درمورد پخش بوهم من که درطول دو سه روزی که روی شالم مونده بود وقتی شالو تکون میدادم بوش پخش میشد. البته دو روز آخر مقداری کمتر.
    البته من عطرو دوبار در یک نقطه اسپری کردم شاید به این دلیل هم بوده باشه.

حالا که این بحث شد دوستان عطری که مصرف میکنین رو یه سری دو سه بار در یک نقطه اسپری کنید و پخش بوش رو با حالتِ اسپری کردن عطر، به چند نقطه مقایسه کنید.(مثلا به جای این که 5 یا 6 بار به محل های مختلف اسپری کنید دو سه بار روی نبض و دو سه بار روی یه نقطه از پیراهن بپاشید)
    انگار میگن با اسپری چند باره روی یک نقطه پخش بو کمی بالا تر میره!
    Last edited by shervin1996; 15-04-2015 at 22:20.

9. 3 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

با سلام
    یه سوال داشتم در مور یه ادکلن
    کسی تا حالا از این ادکلن استفاده کرده؟ اگه آره لطفا نظرش رو راجبش بده و همچنین اینکه آیا برای بهار و تابستون مناسبه و آیا این عطر گرمیه یا خنک

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سلام
    یه سوال داشتم در مور یه ادکلن
    کسی تا حالا از این ادکلن استفاده کرده؟ اگه آره لطفا نظرش رو راجبش بده و همچنین اینکه آیا برای بهار و تابستون مناسبه و آیا این عطر گرمیه یا خنک
    سلام
    برخورد نداشتم ولی با توجه به نت ها یک عطر گرم و چوبی باید باشه که نمیتونه برای تابستون استفاده بشه بیشتر پاییز و زمستان مورد مصرف داره. محصول 2005 کمپانی کنت کول با قیمتی حدود 150 هزار تومن و پخش و ماندگاری متوسط

نت شناسی:
    نت اولیه: نارنگی، گریپ فروت، فلفل قرمز و هل
    نت میانی: زنبق و سوسن
    نت پایه: عنبر، چوب درخت کایاک، ادویه، پاپیروس، پچولی

12. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

عطرهایی که نت گرم یا شیرین دارن برای تابستون خوب نیستن ولی میشه برای لباس های رسمی استفاده بشه. خرید عطر باید مناسب فصل و مکان هم باشه
    Last edited by Atghia; 17-04-2015 at 09:07. دليل: گذاشتن لینک فروشگاههای اینترنتی خلاف قوانین

14. این کاربر از koonkori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان
    اگه میشه تجربیاتتون رو در مورد تلخ ترین عطرائی که میشناسین بگید

ممنون.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به دوستان
    اگه میشه تجربیاتتون رو در مورد تلخ ترین عطرائی که میشناسین بگید

ممنون.
    joop ( متنفرم ازش )
    m7
    yatagan

17. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •