دوستان من امتحانی 1 ماه نامحدود گرفتم بعد 10 گیگ عوضیا محدود کردن صفحه دیگه باز نمیشه اگه اینجوری باشه که ************** :@
خیلی سرعت پایین اومده شبانه هم کاملا قطعه اینترنت نمیشه اعتراض کرد؟
نامحدود 128
دوستان من امتحانی 1 ماه نامحدود گرفتم بعد 10 گیگ عوضیا محدود کردن صفحه دیگه باز نمیشه اگه اینجوری باشه که ************** :@
خیلی سرعت پایین اومده شبانه هم کاملا قطعه اینترنت نمیشه اعتراض کرد؟
نامحدود 128
سرعت دانلود من 120 شده دلیل هم بیدار بودن کاربرا و دانلود هست نه چیزه دیگه
نه اون برادر منو کشته من نمیتونم باید انتقام خون برادرمو بگیرم نمیشه
زاپاس هم زیر ماشینه پنچر کردم کاری نمیکنه در امن و امانیم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
تست سرعت همین الان![]()
کاهش ناگهانی سرعت در ساعت 2:05
![]()
Last edited by sleeplessness; 01-07-2014 at 11:30.
من نمیدونم اینا این چند روز چشونه؟
من سرعت 6 مگ دارم ولی از 2 روز پیش نزدیک شاید 10- 20 دفعه قطعی داشتم توی روز و همش پهنای باندم رو میکشن پایین !
خوبه از جای دیگه هم اینترنت دارم در غیر این صورت با مشکل مواجه میشدم.
امروز هم دوباره همین کار رو تکرار کردن . ساعت 7 که دانلودم تموم شد قطع کردم دیگه وصل نمیشد هر کاری کردم بعد از 1-2 ساعت وصل شدم دیدم باز پهنای باندم رو از 6144 آوردن رو 1400 !
برای کس دیگه ای هم این مشکلات پیش آمده یا فقط من تنهام ؟
اینم تست سرعتم در این لحظه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shs2008; 01-07-2014 at 13:16.
همونطور که قبلا گفتم دلیلش کاملا مشخصه چیه
و قطعا علتش اونی نیست که دو تا کاربر قبلا گفتند ( : بیدار ماندن بعضی کاربرها که در روز کار و شغلی ندارند)
دیشب سیستم روشن شده ولی ساعت شروع وپایان نداده بودم هیچی دانلود نکرده به خاطر این که ساعت سیستمم تنظیم نمیشد هر چی میزدم تا خاموش میشد و دوباره روشن میکردم دوباره به هم میریخت که دلیلش رو خوشبختانه پیدا کردم ولان درسته ولی ساعت نداده بودم صبح دیدم هیچی نیست اینقدر سوختم این قدر سوختم که حد نداره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
خب برآیند حرفهای دوستان اینه که "افزایش سرعت شبانه با سرویس بالاتر گرفتن" هیچ تضمینی نداره ، بنده قیدشو زدم همین 128 رو ادامه میدم ، بین جیب خودم و جیب گداگستر ، جیب خودمو انتخاب کردم![]()
با توجه به سرعتهای بالای عجیب شبانه در شب گذشته معلوم شد این کاهش سرعت پریشب ظاهرا موقتی بوده چون همونطور که آمار دیشب رو در صفحه گذشته دیدید (که برخی دوستان اصلا از دیدن و مشاهده چنین آماری خوششون نمیاد![]()
)سرعتهای دیشب عالی شده بود.البته یک کلمه بگم دوستان الان 2 سال هست که صبانت تا تونسته پوله مفت ازم گرفته و یک سرعت افتضاح شبانه بهم داده بنابراین اگر تا 4 سال دیگه هم بر فرض محال سرعت شبانه فوق عالی بهم بده(الان باز بعضی رفقا میگن عجب اعتماد به نفسی منم بهشون میگم
)شاهکار نکرده و تازه حقمو داده.البته با این که به قول یکی از دوستان من اعتماد به نفس شیر را دارم ولی من هم فکر نمیکنم این افزایش سرعت به این شدتی که تو یک هفته گذشته دیدم پایدار بمونه.آخه مثلا 50 تا یا 100 یا 200 تا سرعت میرفت بالاتر یه چیزی یکدفعه سرعتم رسیده به 700
واسه همین حتی با این اعتماد به نفس بالا به قول اون بنده خدا بازم فکر میکنم همین روزها سرعتم به همون 50 شبانه برسه.ولیکن الان که بالا بردن بازم جای بسی امیدواری و تشکر ازشون رو داره.بعدشم خوش به حال اونایی که بیکارن چون شبا وقتی پای نت میشینن میتونن صبحها جاش بخوابن.من بیچاره صبح که مثل سربازا باید محل کارم کارت بزنم عصرها شغل دوم و تازه شبها که میرسه باید رسیدگی کنم به کار وبسایت خودم که کلی سوال و درخواست رو جواب بدم و کلی مطلب جدید و فیلم آپ کنم تو وبسایتم.ساعت 5صبح میخوابم ساعت 8 بیدار میشم ساعت 9 کارت میزنم.خلاصه به قول دوست عزیزمون ما و شمایی که شبا پای نت بیداریم هممون بیکاریم
![]()
Last edited by david-ebi; 01-07-2014 at 19:54.
من با حرف شما موافقم.من که به حساب سرویس 6 مگ دارم الان تازه یک هفته است که سرعت شبانم فوق عالی شده و تا قبل اون افتضاح بود.این که وضعم همینطوری بمونه اصلا معلوم نیست و احتمالش کمه.اگر حداقل 2 ماه اینجوری بود سرعتهام اونوقت میتونم به شما هم پیشنهاد بدم که سرویسهای پهنای باند بالا رو بگیری ولی الان هیچ توصیه ای نمیتونم بهتون بکنم و همین کاری رو که میخواهید انجام بدید بهترین کار است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)