تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1112 از 1298 اولاول ... 112612101210621102110811091110111111121113111411151116112211621212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,111 به 11,120 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

آقا این رنج آی پی 5.220 البته پینگ بهتری نسیت به 37.255 و 37.254 داره ولی قطعی زیادی داره و مرتب ارتباط بازی با سرور قطع میشه.علت دقیق چیه ؟ حالا ربط این UDP با بازی های آنلاین چیه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام..... کسی این مشکل را اخیر نداره ..... وقتی دارم دانلود میکنم برای چند لحظه سرعت متوقف میشه و بعد مجدد شروع میشه به دانلود ...قطع نمیشه .... مثلا سرعت 250 میاد روی 40 (برای 1 تا 3 ثانیه ) بعد دوباره میره بالا و تکرار میشه ..... کسی نداره این مشکلو؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

آقا این رنج آی پی 5.220 البته پینگ بهتری نسیت به 37.255 و 37.254 داره ولی قطعی زیادی داره و مرتب ارتباط بازی با سرور قطع میشه.علت دقیق چیه ؟ حالا ربط این UDP با بازی های آنلاین چیه ؟
    در مورد ربط وی چی ان با قطع ارتباط بازی با سرور سوال بنده هم هست . اما در مورد udp بنده از پروتکل tcp استفاذه میکنم و اون هم همین مشکل رو داره . و حتی مشکل من خیلی کلافه کننده تر و عجیب تره . به این شکل که وقتی چند دقیقه بازی آنلاین انجام میدم کلا وی چی ان از کار میفته مگه اینکه دیسکانت و دوباره کانکتش کنم !!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام..... کسی این مشکل را اخیر نداره ..... وقتی دارم دانلود میکنم برای چند لحظه سرعت متوقف میشه و بعد مجدد شروع میشه به دانلود ...قطع نمیشه .... مثلا سرعت 250 میاد روی 40 (برای 1 تا 3 ثانیه ) بعد دوباره میره بالا و تکرار میشه ..... کسی نداره این مشکلو؟؟؟
    من یکی دوبار مشکل شبیه این برام پیش اومد اما با خاموش و روشن کردن مودم و تغییر آی پی حل شد

5. این کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تست سرعت سرویس 10 مگ حرفه ای
    ساعات رایگان شبانه
    سرور تهران

سرور فرانکفورت

پس از ساعت رایگان
    سرور پاریس

7. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستانی که مشکل سرعت و باز نشدن سایت ها و ... دارن با دست روی دست گذاشتن چیزی درست نمیشه
    الان بیشتر از 10 روزه وضعیت واقعا افتضاح شده و پشتیبانی مخابرات هم جواب قانع کننده نمیده
    تنها راه پیگیری اینه که میتونین برید توی سامانه 195 شکایت کنید و مشکلات خودتون را کامل بنویسید
    دوستان چند دقیقه بیشتر وقت نمیگیره ولی مطمئن باشید پیگیری میشه و تاثیر داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرکس شکایت کرد نتیجه را اینجا گذارش بده
    دوستان این لینکه واقعا جواب میده ! حداقلش اینه که شکایت رو پیگیری میکنه هر چند پروسه‌اش زیاد جالب نیست . چون شما شکایت میکنید و اینها شکایت رو ارائه میکنند به شرکت مربوطه و نمایندهٔ اون با شما تماس میگیره و ممکنه فقط توجیه کنه و کار خاصی انجام نده . بنده دو سه روز پیش در مورد عدم دریافت تریجی ایرانسل در منزلم شکایت کردم . امروز خانمی از ایرانسل تهران تماس گرفت و هفت دقیقه توضیح داد اما تنها حرف ایشون این بود که ایرانسل داره تلاشش رو میکنه پوشش رو گسترده کنه و باید صبر کنید ! اما بنده دوباره به همین لینک بالا مسیج میدهم و به همسایه ها هم لینکش رو میدم تا اونها هم شکایت کنند بلکه ایرانسل به خودش بجنبه و پشت گوش نندازه البته این بار از همراه اول هم شکایت خواهم کرد خیلی خوبه . میشینی تو خونه‌ت شکایت میکنی و پیگیری میکنن ) حتی به نتیجه هم نرسی باز دلت کمی خوشه ))

شماها هم هر کدوم مشکل اینترنتی و مخابرانتی دارید و پول ۱۰ مگ به مخابرات دادید و داره بهتون سرعت کمتر میده و یا پینگ بالا و ... به همین لینک برید و شکایت کنید .

9. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من قصد دارم از مخابرات سرویس بگیرم می خواستم بدون فرق بین این دو تا سرویس چیه؟

در قسمت طزح اینترنت اعتباری حرفه ای ها - شباهنگ (بدون مودم) :

اینترنت پیش پرداخت طرح شباهنگ 3 ماهه - 12G

و

اینترنت اعتباری 3 ماهه 8 گیگ مخصوص حرفه ای ها 93 - بدون مودم و IVR

البته به غیر از حجم که یکی 8 هست و یکی 12 تفاوت دیگه ای هم دارند؟

در کل فرق بین طرح شباهنگ با طرح حرفه ای ها چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

وضعیت پینگ ما با وی چی ان :

time=935 ms, average=935 ms
    time=1017 ms, average=976 ms
    time=940 ms, average=964 ms
    time=549 ms, average=860 ms
    time=730 ms, average=834 ms
    time=659 ms, average=805 ms
    time=812 ms, average=806 ms
    time=1046 ms, average=836 ms
    time=456 ms, average=793 ms
    time=927 ms, average=807 ms

)))))

آقا حتما سرویس مخابرات رو بگیرید . خیلی خداس . اصلا یه وضعی ))

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از نظر بعضی کاربرا نشستن در خانه و شکایت از اپراتورهای مختلف نتیجه بخش و مسیر پیشرفت است ، البته در عالم واقع هیچگاه یک اپراتور (چه موبایل ، چه تلفن ثابت و ADSL ) برنامه های گسترش و ارتقاء تجهیزات فنی اش را بخاطر شکایت مشترکین تغییر نمی دهد.

و صد البته قطعاً اینگونه شکایتها کمکی به بهبود روابط مابین شرکت ارتباطات زیرساخت و مخابرات ایران و پرداخت بدهی مخابرات ایران به زیرساخت نمی کند

ولی شکایت کردن هم قطعاً و مسلماً حق همه مشترکین است
    Last edited by VAHID; 01-09-2015 at 18:54. دليل: از ادبیات مناسبتری استفاده کنید/

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من قصد دارم از مخابرات سرویس بگیرم می خواستم بدون فرق بین این دو تا سرویس چیه؟

در قسمت طزح اینترنت اعتباری حرفه ای ها - شباهنگ (بدون مودم) :

اینترنت پیش پرداخت طرح شباهنگ 3 ماهه - 12G

و

اینترنت اعتباری 3 ماهه 8 گیگ مخصوص حرفه ای ها 93 - بدون مودم و IVR

البته به غیر از حجم که یکی 8 هست و یکی 12 تفاوت دیگه ای هم دارند؟

در کل فرق بین طرح شباهنگ با طرح حرفه ای ها چیه؟
    دوست عزیز تفاوتی ندارند و سرعت هردو یکی می باشد. شباهنگ چند وقت پیش همزمان در نمایشگاه مخابرات فروخته میشد.شما اول یک سرویس یک ماه بگیر راضی بودی بعدا سرویس های یکساله با تخفیف بیشتر و مودم رایگان هم ارایه میدن
    Last edited by mohsen19x; 31-08-2015 at 16:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •