تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1112 از 1291 اولاول ... 112612101210621102110811091110111111121113111411151116112211621212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,111 به 11,120 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوست عزیز ممنون برای توضیحاتی که دادین ، مشکلم همون مورد دوم هست آنتن داره ولی ارتباط اینترنتی قطع هست به عبارتی سند داره ولی رسیو نداره ( از داخل تنظیمات مودم میشه فهمید )
    من فکر میکنم نویز باشه یا همون دکل که گفتید ، جالب اینه جایی که من آنتن دهی بدتری دارم اصلا این مشکل مثل زرد به وجود نمی یاد ولی جاهایی که امتحان کردم و آنتن بهتری داشته مشکل قطع شدن ناگهانی بوده .
    یه مورد دیگه : من الان 2 ساعت هست دارم با مودم آپلود میکنم که دمای مودم به 49 درجه رسیده !
    برای شما هم دما اینقدر بالا میره ؟ مودم الان توی ایوان هست زیر سایه و باد ملایمی هم میخوره .
    مشکل قطع شدن ناگهانی همون آنتني که بهش وصليد اگه با تعويض جا ميگين که درست ميشه (حالا سيگنال بخواد قوي تر يا ضعيف تر بشه)پس مشکلتون نويز هست (من هر جا بردم مودمم باز قطع ميشد). اگه با تعويض جا به يک آنتن ديگه وصل ميشيد که خب هيچي داستان يک چيز ديگه هست. اگه با تعويض جا درست ميشه که همون جاي بهتر بريد.
    والا من اصلا نميدونم که دماي مودمم رو از کجا ميتونم ببينماگه ميشه بگيد کجا چون واسه منم جالب هست بدونم که دماي مودم چقدر هست. البته با لمس کرن مودم ميتونم بگم که دماش 49 نيست
    در کل اما فکر نميکنم آپلود يا دانلود نبايد تفاوتي تویی دمای ايجاد شده داشته باشن. دمای 49 هم معمولا دمای بدي نبايد باشه اما توی دفترچه مودم نوشته که تا چه دمايی رو ميتونه تحمل کنه.

2. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این ایرانسل خدا لعنت کرده معلوم هست داره چیکار.میکنه؟! :|
    3-4 روزه سرعتم افتضاح! 5 دیقه وصل میمونم. بعد از اون قطع میشه. هیچی باز نمیکنه!!!
    اعصابمو خورد کرد!!!!

ای خدا!!!!!!!!
    10 روز مونده فقط 115 گیگ؟! :((((((((
    وضعیت لیست سیاه: نیستم

جماعت. چک کنید بینم شما هم نمیتونید به 3591500 یا 3596500 وصل بشید؟ من که نمیتونم. Modulation هم روی 1/2 میمونه. درحالی که قبلا به 5/6 هم میرسید و پاش میکشید و به سرور سگجون وصل میشدم تا 32 سرور باز میکردم و دانلود میکردم. نمونش imdb-dl. الان بیشتر از 8 تا باز نمیکنه. سرعت هم..... بعد 5 دیقه هم هیچی باز نمیکنه. حتی سایت ایرانسل

توی بهترین جای خونه به کانالی وصل میشه که -90 دسیبل RSSI داره!!!!
    Last edited by zerzerous; 18-05-2014 at 20:07.

4. این کاربر از zerzerous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

3-4 روزه سرعتم افتضاح! 5 دیقه وصل میمونم. بعد از اون قطع میشه. هیچی باز نمیکنه!!!
    اعصابمو خورد کرد!!!!

ای خدا!!!!!!!!
    10 روز مونده فقط 115 گیگ؟! :((((((((
    وضعیت لیست سیاه: نیستم

جماعت. چک کنید بینم شما هم نمیتونید به 3591500 یا 3596500 وصل بشید؟ من که نمیتونم. Modulation هم روی 1/2 میمونه. درحالی که قبلا به 5/6 هم میرسید و پاش میکشید و به سرور سگجون وصل میشدم تا 32 سرور باز میکردم و دانلود میکردم. نمونش imdb-dl. الان بیشتر از 8 تا باز نمیکنه. سرعت هم..... بعد 5 دیقه هم هیچی باز نمیکنه. حتی سایت ایرانسل

توی بهترین جای خونه به کانالی وصل میشه که -90 دسیبل RSSI داره!!!!
    باز دوباره اون داستان وصل شدن و بعد از چند دقيقه قطع شدن اينترنت با وجود وصل بودن به آنتن پيش اومده ؟ يکي ديگه هم همين مشکل رو دوباره داشت.............
    بايد ببيني که با اون فرکانس به چه آنتني وصل ميشي و آنتن رو بگي چون با يک فرکانس توي جاهاي مختلف به آنتن هاي مختلف ميشه وصل شد و هر فرکانس شامل 2-1 آنتن ميشه که مودم سعي ميکنه به آنتن بهتر وصل بشه.
    با اينحال من دائم به 3591500 وصل هستم و آنتن ايده آل من هم توي اين فرکانس هست.
    Modulation چي هست و چيکار ميکنه و مقدارش چطوريا خوبه ؟
    واسه تعداد کانکشن توي IDM اگه هستي سعي کن توي Downloads==> option ==> connection سرعت رو تغيير بدي و يک عدد ديگه براش ثبت کني و بعد تعداد max connection رو هم عوض کن و يک عدد ديگه انتخاب کن. تعداد کانکشن موقع دانلود ميشه اون مقدار جديد و بعدش دوباره برگردون رو حالت قبلي. (واسه من اينطوري شده بود که هرکاري ميکردم بيشتر از 2 تا وصل نميشد و با اينکار درست شد)
    بابا چشم اميد ما واسه رسيدن بدون دردسر به 200 گيگ به تو بود :دي
    Last edited by ase_pase; 18-05-2014 at 20:45.

6. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

مشکل قطع شدن ناگهانی همون آنتني که بهش وصليد اگه با تعويض جا ميگين که درست ميشه (حالا سيگنال بخواد قوي تر يا ضعيف تر بشه)پس مشکلتون نويز هست (من هر جا بردم مودمم باز قطع ميشد). اگه با تعويض جا به يک آنتن ديگه وصل ميشيد که خب هيچي داستان يک چيز ديگه هست. اگه با تعويض جا درست ميشه که همون جاي بهتر بريد.
    والا من اصلا نميدونم که دماي مودمم رو از کجا ميتونم ببينماگه ميشه بگيد کجا چون واسه منم جالب هست بدونم که دماي مودم چقدر هست. البته با لمس کرن مودم ميتونم بگم که دماش 49 نيست
    در کل اما فکر نميکنم آپلود يا دانلود نبايد تفاوتي تویی دمای ايجاد شده داشته باشن. دمای 49 هم معمولا دمای بدي نبايد باشه اما توی دفترچه مودم نوشته که تا چه دمايی رو ميتونه تحمل کنه.
    توی همون منوی تنظیمات صفحه اولش هست میزنه : RF Temperature
    مودم من مدل 130 هست ، شاید مودم شما مدل دیگه ای هست که این آیتم رو نداره . البته دمای 49 در ظهر هست و الان دما 35 شده .
    این فرکانس که میگید رو میشه دستی عوض کرد ؟ طوری که همیشه رو اون فرکانس بمونه ؟
    اگر بعله بگید چه طوری ؟ ممنون میشم

8. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان رفتیم وایمکس ایرانسل گرفتیم
    مودم WIXFMM 130 رو گرفتم . تو خونه 4 تا چراغ سیگنالش روشن میشه و ثابت میمونه. 2 - 3 دقیقه کار میکنه و دوباره همه چراغا میپره و خاموش میشه.
    هی قطع و وصل میشه. مشکل چیه ؟ وقتی توی خونه 4 تا چراغ ثابت میشه یعنی اینکه از نظر قدرت سیگنال نباید مشکلی باشه ، پس چرا هی قطع میشه ؟
    سرعت 128 گرفتم... اینقدر افتضاحه که ترجیح میدم با همون سیمکارتش برم اینترنت.
    یکی به من بگه مشکل چیه ؟ مودم مشکل داره ؟ دکل مشکل داره ؟ انتظار بیشتر از این نباید داشته باشیم ؟ 250 تومن پول بی زبون به ... رفت ؟ چی شد ؟

خاک بر سر شدم یعنی ؟
    Last edited by Extreme-Forces; 18-05-2014 at 22:34.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

توی همون منوی تنظیمات صفحه اولش هست میزنه : RF Temperature
    مودم من مدل 130 هست ، شاید مودم شما مدل دیگه ای هست که این آیتم رو نداره . البته دمای 49 در ظهر هست و الان دما 35 شده .
    این فرکانس که میگید رو میشه دستی عوض کرد ؟ طوری که همیشه رو اون فرکانس بمونه ؟
    اگر بعله بگید چه طوری ؟ ممنون میشم
    من مودم فضای خارجي (Outdoor ) دارم.
    RF Temperature نديدم تا حالا ولي باز ميگردم.
    روش حذف فرکانس که هست. اما اينکه توي مودم شما چطوري هست رو نميدونم.
    واسه مودم من:
    ميری قسمت Wimax و اونجا يک ليست فرکانس و هست که ميشه حذف کرد و يک قسمت داره که ميشه فرکانس اضافه کرده. (خيلي واضح هست وقتي ميري قسمت Wimax )
    از اونجا فرکانس هايي که معمولا آنتن هاش مناسب نيست رو حذف ميکني و فرکانس هاي مناسب رو نگه ميداري. ولي حتما ، حتما قبل از حذف فرکانس ها ، فرکانس ها و پهناي باندشون رو يادداشت که بالاخره به کارت مياد.

دوستان رفتیم وایمکس ایرانسل گرفتیم
    مودم WIXFMM 130 رو گرفتم . تو خونه 4 تا چراغ سیگنالش روشن میشه و ثابت میمونه. 2 - 3 دقیقه کار میکنه و دوباره همه چراغا میپره و خاموش میشه.
    هی قطع و وصل میشه. مشکل چیه ؟ وقتی توی خونه 4 تا چراغ ثابت میشه یعنی اینکه از نظر قدرت سیگنال نباید مشکلی باشه ، پس چرا هی قطع میشه ؟

مبارکه
    ايشالله که راضي باشي....
    وقتي ثابت ميشه اينترنت هم وصل ميشه ؟ يا اينکه فقط چراغ يک مدت ثابت ميمونه و اينترنتي درکارنيست؟
    Last edited by ase_pase; 18-05-2014 at 22:33.

11. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مبارکه
    ايشالله که راضي باشي....
    وقتي ثابت ميشه اينترنت هم وصل ميشه ؟ يا اينکه فقط چراغ يک مدت ثابت ميمونه و اينترنتي درکارنيست؟
    مرسی... ولی پشیمونم الان
    اره وقتی ثابته اینترنت کار میکنه ولی سرعتش در حد دیال اپه... 2 دقیقه کار میکنه و همه چی از اول شروع میشه.
    چراغا خاموش میشه ... 1 دقیقه صبر میکنم تا ثابت شه ، 2 دقیقه استفاده میکنم و این چرخه ی مزخرف ادامه داره

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

مرسی... ولی پشیمونم الان
    اره وقتی ثابته اینترنت کار میکنه ولی سرعتش در حد دیال اپه... 2 دقیقه کار میکنه و همه چی از اول شروع میشه.
    چراغا خاموش میشه ... 1 دقیقه صبر میکنم تا ثابت شه ، 2 دقیقه استفاده میکنم و این چرخه ی مزخرف ادامه داره
    چي بگم والا..... راستش منم اميدي نداشتم کاربرهاي جديد راضي باشن ....ايشالله بهتر ميشه حالا
    چه سرعتي داري ؟محدود هستي يا نامحدود ؟
    ببين اگه اينترنت وصل ميشه و بعد قطع ميشي معمولا معنيش اين هست که مودم فکر ميکنه آنتن بهتري پيدا کرده و سعي ميکنه به اون وصل شه.
    تعداد چراغ هاي روي مودم ها يعني RSSI که ميشه يک چيزي مثل قدرت سيگنال . يک فاکتور مهم تر CINR هست که ميشه کيفيت سيگنال.
    ممکنه که RSSI بالا باشه و CINR کم باشه که باعث افت شديد سرعت ميشه.
    اول از همه شما برو به صفحه تنظيمات مودم و توي قسمت wimax يا status (مودم هاي داخلي دقيق نميدونم کجاست) وببين به چه آنتن که معمولا نوشته BS ID يا چيزي مثل اين و با چه فرکانسي وصلي و حتما مقدار هاي CINR (ممکنه چندتا باشه) و RSSI رو بگو. (ميتوني print screen بگيري واسه راحتي کار)
    4چراع مودم روشن ميشه ؟ مودم 5 تا چراغ داره ؟

اعصابمو خورد کرد!!!!

جماعت. چک کنید بینم شما هم نمیتونید به 3591500 یا 3596500 وصل بشید؟
    3591500 من هم قطع شد.............
    Last edited by ase_pase; 18-05-2014 at 23:05.

14. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

128 3 گیگ در ماه

5 تا چراغ داره که یکیش مال وای فای هست. 4 تاش برای سیگنال

فاصله قطعی هاش منظمه . جوریه که ادم شک میکنه براش تعریف شده باشه.

16. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

128 3 گیگ در ماه

5 تا چراغ داره که یکیش مال وای فای هست. 4 تاش برای سیگنال

فاصله قطعی هاش منظمه . جوریه که ادم شک میکنه براش تعریف شده باشه.

نميخوام ناميدت کنم يا زده بشي اما اگه امکانش رو داشتي روي اين سرعت ها اگه تونستي ADSL بگير يا وايرلس و...
    ايرانسل سرعت 128 واقعي ميده يعني ايده آل ميشه 16 و تا وقتي سرعت کمتر از 2 نباشه کاري نميکنه.
    البته خوبيش اينه که واسه اين سرعت ميشه بالاخره يک آنتن که 16 تا بده پيدا کرد.
    ============
    از همين BS ID و فرکانس قطع ميشه ؟
    ببين امشب و الان مثل اينکه ايرانسل طبق روال حدود 20 روزه قبلش همش گند ميرنه و آنتن ها همش مشکل پيدا ميکنن. الان توي همين 2 صفحه غير از خود من 2 نفر ديگه هم مشکل قطع و وصلي آنتن يا اينترنت يا اصلا از کاافتادن فرکانس دارن.......
    CINR و RSSI فاجعه باري نداري که سرعتت تا اين حد پايين باشه. (البته اينکه توي مودم هاي داخلي کدوم مقدار هاي CINR بهتر هستن کسايي که مودم داخلي دارن بهتر ميدونن)
    راستي سرعت دانلودت هم پايين هست يا فقط پيج ها رو کند و دير باز ميکنه ؟ (آخه پيج باز کردن ايرانسل کلا اصلا جالب نيست)
    اين مشکل اگه ادامه دار باشه و مربوط به مشکلات الان نباشه با حذف کردن فرکانس آنتن مشکل دار درست ميشه.
    شما الان به آنتن به ID: 00:0006:bf:20 با فرکانس 3586500 با پهناي باند 5000 کيلوهرتز وصل هستي.
    ميتوني با حذف کردن فرکانس 3586500 کلا به اين آنتن وصل نشي. ولي من ميگم که يکم صبر کن چون اوضاع قاطي هست مثل اينکه امشب (منم الان به يک آنتن داغون وصل هستم و آنتن هاي خوب قطع هست)

18. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •