فقط موقع off Seson می تونی درجه سختی رو تغییر بدی توی تعطیلات نیم فصل هم نمیشه فقط آخر فصل موقع ترانسفر پایان فصل
فقط موقع off Seson می تونی درجه سختی رو تغییر بدی توی تعطیلات نیم فصل هم نمیشه فقط آخر فصل موقع ترانسفر پایان فصل
Last edited by Spaniuly; 28-05-2010 at 02:27.
من تا حالا آخر فصلو امتحان نکرده بودم ولی اینکه حال نمیده
حالش به اونه که با اورال 55 بری تاپ پلیر بازی کنی!
آرمین جان میشه به سوالای منم جواب بدی؟
ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره حق با توئه... top player به علت سختی زیادش بیشتر حال میده...ولی در کل هیچ چیز به چهار نفره بازی کردن این بازی نمیرسه....
سلام
از میان دوستان عزیز و زحمتکش این تاپیک کسی راه حلی برای مشکل داوری داره؟؟
مثلا پچ یا مد و ....
![]()
برو به این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید اینجا بتونی پیداش کنی...البته بهت قول نمیدم...
1- زمانی می تونی ضربه آزاد زن اول تیم باشی که پارامتر های مربوط به ضربه آزادت از بقیه بیشتر باشه
Free Kick Accuracy , Swerve
2- توی صفحه قرارداد می تونی با فشار دادن دکمه مربع انتخاب کنی شماره پیراهنت رو اگه اون تیم اون شماره اش خالی باشه میده بهت برای چک کردنش من راه حل جالبی دارم یکم توضیح دادنش سخته
3- والا من همیشه روی توپ می ذارم مثل سایر بازی ها مونده به عادت
آقا من توی قسمت Master league وقتی توی Game Plan>Set Formation ترکیب تیم رو تغییر میدم، به محض اینکه از Game Plan خارج میشم همه تنظیمات به حالت قبلی برمیگرده، چیکار کنم که تنظیمات ذخیره بشه؟
واقعا این مشکلات داوری میره رو مخ آدم.ایشالا تو نسخه ی بعدی بهبود پیدا کنه.
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
شما باید از کرک 1.3 استفاده کنی.!!
سلام به همه عزیزان من اخرین پچ و به همراه کرک بازی رو میخام ...از کجا بگیرم ...لطفا یه ادرس دقیق بدین ...ممنون از همکاریتون
سلام
کسی اون فایلی که توی سیوهای بازی هست و مربوط به لباس های تمام تیم ها است رو داره؟؟
ممنون میشم اگه بذارید..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)