تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1112 از 1126 اولاول ... 1126121012106211021108110911101111111211131114111511161122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,111 به 11,120 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

http://goo.gl/YJj9tm

تلگـــــــترام دانشگاه پیام نور استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوست تو همون دانشگاه هست؟
    چون شهریه منطقه 1 و2 و 3 فرق می کنه
    همون یه دانشگاه هستیم با همون رشته
    فقط من ترم ۷ هستم ولی دوستم ترم ۳

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قابل توجه اون دوستی که پیام نور بابل قبول شده بود و نمی خواست بره و می خواست تکمیلی ارشد دوباره انتخاب کنه

✅ زمان اعلام تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ارشد 95

اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله‌ی تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ارشد 1395 دانشگاه سراسری روز دوشنبه 5 مهر ماه اعلام خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

همون یه دانشگاه هستیم با همون رشته
    فقط من ترم ۷ هستم ولی دوستم ترم ۳
    این روزها سیستم قاطی کرده . یه بار 40 تومن میاد تو حساب . یه بار حذف می شه . معلوم نیست

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

-✳️ قابل توجه پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي ارشد ورودي نيمسال اول 96-95

❇️كليه پذيرفته شدگان ميبايست از تاريخ 1395/06/20 الي 1395/06/25 جهت پذيرش غير حضوري به سيستم مراجعه نمايند.

1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
    - شناسه كاربري: شماره داوطلبي r951 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)
    لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
    مثال : شناسه كاربري: r951200707
    گذرواژه: 0061111111
    2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
    آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
    پس از تكميل فرايند پذيرش سيستمي نسبت به اخذ گزارش 260 اقدام نماييد.
    تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
    3- بعد از مراجعه حضوري در مراكز جهت تشكيل پرونده فيزيكي مطابق با تاريخ اعلامي مراكز و پذيرش نهايي توسط مركز مجدداً به سيستم جهت ثبت نام از تاريخ 95/6/23 الي 95/6/31مراجعه نماييد (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد).

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عاقا یکی به من بگه ارائه به استاد چطوریه؟ شرایط و ضوابطش چیه؟ میگن 2 درس رو میتونی به استاد ارجاع بدی، هر درسی میتونه باشه؟ چطوری درخواست ارائه به استاد بدم؟ فقط ترم عاخر میشه این کار رو کرد؟ عایا روی تعداد واحدهای مجازم میاد یا نه؟ مثلا من سقف تعداد واحدهام 20 واحده، ارائه به استاد روی تعداد واحدها حساب میشه؟ چه تضمینیه استاد نمره بالا بده. عایا ارائه به استاد نکات منفی هم داره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عاقا یکی به من بگه ارائه به استاد چطوریه؟ شرایط و ضوابطش چیه؟ میگن 2 درس رو میتونی به استاد ارجاع بدی، هر درسی میتونه باشه؟ چطوری درخواست ارائه به استاد بدم؟ فقط ترم عاخر میشه این کار رو کرد؟ عایا روی تعداد واحدهای مجازم میاد یا نه؟ مثلا من سقف تعداد واحدهام 20 واحده، ارائه به استاد روی تعداد واحدها حساب میشه؟ چه تضمینیه استاد نمره بالا بده. عایا ارائه به استاد نکات منفی هم داره؟

شما وقتی دو درس داری برای فارغ التحصیلی ( دقت کن فقط دو درس . مثلا می تونه یکی 2 واحدی باشه و اون یکی 3 واحدی . یا جفتش 3 واحدی . یا جفتش 2 واحدی ... ملاک 2 درس ) می تونی بری به کارشناست که برات معرفی به استاد بزنه . اینجا دو حالته . که استاد ازت امتحان می گیره و خودش نمره می ده که معمولا همینه . یا اینکه خود دانشگاه یه امتحان می گیره و خودش تصحیح می کنه .

اگه نمره دست خود استاد باشه بهتره . می تونه نمره بده . مثلا همین دوست من رفته بود تابستون برای معرفی به استاد . بهش یه نمونه سوال سال 92 رو داده بودند . این هم بیشترایش رو زده بود و 18 شده بود .. بستگی به خود استاد داره . یا می بینی سوالات تشریحی باشه . یا تستی همه یه بستگی به استاد مربوط داره

ولی معمولا زیاد سخت نمی گیرن و قبول می کنن. . مونده به شانست/
    Last edited by fandak; 11-09-2016 at 08:13.

8. 2 کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

دوستان این اصل مدرک کارشناسی که موقع ثبت نام حضوری و اینترنتی میخوان رو به جاش چه مدارک دیگه ای میشه داد؟ من یک گواهی معرفی از طرف دانشگاه به نظام وظیفه دارم که تو اون تااریخ فارغ التحصیلی و رشته و معدل و ... نوشته شده. اینو قبول میکنن به نظرتون؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان این اصل مدرک کارشناسی که موقع ثبت نام حضوری و اینترنتی میخوان رو به جاش چه مدارک دیگه ای میشه داد؟ من یک گواهی معرفی از طرف دانشگاه به نظام وظیفه دارم که تو اون تااریخ فارغ التحصیلی و رشته و معدل و ... نوشته شده. اینو قبول میکنن به نظرتون؟
    اره اسکن کن بفرست ولی موقع تشکیل پرونده گواهی موقت رو ببر

11. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام چرا توی قسمت انتخاب واحد همهی کتابها نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •