میگن هدیوتیت 2 خروجه یا حتی 4 خروجه منظور همینه ؟
2 خروجه معمولیه ؟
رفیق من دنبال یک هدیونیتی بودم که سی دی هم بخوره !
میخواهم ببینم این 2550 انتخاب خوبیه یا نه چیز دیگه ایی بردارم ؟
میگن هدیوتیت 2 خروجه یا حتی 4 خروجه منظور همینه ؟
2 خروجه معمولیه ؟
رفیق من دنبال یک هدیونیتی بودم که سی دی هم بخوره !
میخواهم ببینم این 2550 انتخاب خوبیه یا نه چیز دیگه ایی بردارم ؟
با سلام به دوستان عزیز
امروز به مشخصات امپ کننود 8404 برخوردم که زده بود 50 وات روی 4 اهم . سوالی که واسم پیش اومد اینه که واسه پخشی که خروجی اش 50 وات هست عملا بود و نبود این امپ تاثیری نداره؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
اره مظور از خروجی همون rac هستش تو تعداد خروجی ها هردوتا برابرن ولی اون سی دی میخوره این نمیخوره تو سی دی خور اره 2550 خوبه چون دیگه با اون قیمت مد نظرتون چیز دیگه ای نیست خب
سه روز پیش
دوست عزیز الان سیستم خوب از 2 میلیون هست تا 10 میلیون و بیشتر ... !رفقا من هیچی از سیستم ماشین سر در نمیارم،هیچی که در مقابل شما البته،وگرنه اسماشونو حداقل میدونم!
الان واسه جمع کردن یه سیستم خوب چقد باید هزینه کرد؟
بعد سایتی جاییرو نمیشناسین که عکس و قیمتی از باندو پخشو ... گذاشته باشه؟و اطلاعاتمم بتونم تو این زمینه بیشتر کنم؟
اما اگر میخوای یه چیزی ببندی که نسبت به پولی که میدی خوب باشه چند صفحه از این تاپیک رو بخونی سیستم های پیشنهادی خوبی رو میبینی
ماشینتون چی هست ؟ چه دقر نهایتا میتونید بودجه بزارید ؟
این که تو هدیونیت ها مینویسن 4x50 W ماسفت دلیل نمیشه که 50 وات بده !با سلام به دوستان عزیز
امروز به مشخصات امپ کننود 8404 برخوردم که زده بود 50 وات روی 4 اهم . سوالی که واسم پیش اومد اینه که واسه پخشی که خروجی اش 50 وات هست عملا بود و نبود این امپ تاثیری نداره؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
این توان پیک هست توان RMS و به اصطلاح مستمر و Continues پخش های نیمه حرفه ای و نسبتا حرفه هم 18 وات تا 20 وات هست (این توان ملاک مقایسه ها هست )
البته این 50 وات اون امپ هم در شرایط 14.4 ولت ایده آل هست که معمولا رخ نمیده![]()
خروجی پخش 50 وات نیستش خروجی 90 % پخشها 18 ار ام اس میشه و بقیه هم نهایتا 22 ار ام اس.
رفیق یسری کنوود هم بهم معرفی کردن ! خود فروشندهه میگفت حتما کنوود بگیر و کنوود بهتر از پایونیره !!!
kenwood8019وkenwood7016
من 8019 دارم معرکست.![]()
سلام
میتونید به این سایت واسه سوالتون مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون عزیز تا 1/5ساعت دیگه بنده سر جلسه کنکور سراری هستم
شما هم واسم دعا کنید اخه زحمت زیاد کشیدم
کسی از قیمت 8105خبر نداره؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)