اره . kakarotoks یه کارایی داره می کنه.
ولی دوستان اگه بخوام ps3 خودمو بفروشم . چند بفروشم خوبه؟ 40g e
اره . kakarotoks یه کارایی داره می کنه.
ولی دوستان اگه بخوام ps3 خودمو بفروشم . چند بفروشم خوبه؟ 40g e
البته باید بگم که سرور خود بازی خیلی خیلی مهمه.مثلا بازی هایی که سرور اختصاصی دارن با پینگ زیر300هم جواب میده.البته سرعت دانلود و آپلود هم ای وسطا مهمه
-----------------------------------------------------
راهنمایی برای خرید کنسول+لیست قیمت ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی حرف خودتم قبول نداری چیکارت کنم
الکی هم حرف تو دهن ادم نزار اون موقع هم گفتم فکر کنم
با مدرک بیا جلو که نداری
ایول زود تر بزن تا کپی خور شه
من دقیقا برای تست پینگ باید کجا برم؟ یا چیکار کنم؟[/QUOTE]
از سرور تهران تست نگیرید
واقعا با این پینگ ؟ لک می زنه ؟
از سرور تهران تست نگیرید
واقعا با این پینگ ؟ لک می زنه ؟[/QUOTE]
والا من همه حرفای خودمو قبول دارم هر کدوم رو رد کردم شما بگو کدوم هستش؟...
دوست عزیز من با اون قضیه تمام بازی ها مشکلی ندارم و فقط برای این گفتم که اول مطمین بشید بعد پست بدید و قبول قبول هم دارم که گفتید فکر کنم.
بحث بعدی هم تینه که اول میگید داونگرید میکنه که نمیکنه بعد دو پستتون هم میگید اوناشو نمیدونم.
حرف من اینه که اول مطمین بشید بعد بگید خوب اینم مدرک تو فروم خودمون:
اینجا حرفی از داونگرید هست؟خوب نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبول دارم تو پست های بعدی گفتید اوناشو نمیدونم ولی اگه من ازتون نمیپرسیدم بقیه فکر میکردن که واقعا داونگرید میکنه.
تنها حرف منم این وسط اینه که اول مطمین بشید بعد پست بدید کاری هم ندارم که بعد اینکه کسی بیاد و ازتون بپرسه اصلاحش کنید
کسی سیو انچارتد رو داره بزاره؟؟؟خودم یکی دانلود کردم نمیزاره که لود کنم.لطفا یکی برام سیو انچا 3 رو بزاره!
سلام دوستان...
یک عدد ps3 با هارد داخلی 500gb seagate دارم که حدود 1 ماه بیشتر ازش استفاده نکردم...
از دوستان اگه کسی خواست به قیمت بسیار مناسبی میفروشم..
کنسول کاملا سالم و در حد آک(با تضمین خودم) با دو عدد دسته اصل میباشد....
گفتم اینجا بفروشم و بچه های گل سایت ازش استفاده کنن بهتره تا برم بیرون بدم به این فروشنده های گرگ که 100 تومن میکشن روش دوباره میفروشند به یکی دیگه.
من مطمئن بودم که بازی های جدیدو اجرا می کنه که گفتم فکر کنم همشو که اینو قبول داری
فقط سر اون دانگل مشکل پیش اومد حالا دیگه همه چی حله ؟
این سیو خودم هست. بازی رو رو Normal تموم کردم و 47 تا جواهر هم پیدا کردم. الان دارم روی سطح Crushing بازیش میکنم و تا حالا 60 تا جواهر جمع کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان این چیه ؟![]()
خدا خیرت بده رفیق.خیلی ممنونتم.ارور نمیده که سیو مشکل داره و مال یک یوزر دیگه هست؟؟آخه همیشه این مشکل داشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)