داداش اگه پول داشته باشی میشه همه چیرو دور زد.
این سرویس idownload هم گرونه.
حالا هم باید پول سرویس اینترنت رو بدی و هم پول سرویس idownload.
بصرفه نیست.
داداش اگه پول داشته باشی میشه همه چیرو دور زد.
این سرویس idownload هم گرونه.
حالا هم باید پول سرویس اینترنت رو بدی و هم پول سرویس idownload.
بصرفه نیست.
یکی نیومد ج ما رو بده من چیکار کنم محدود بزنم یا همون نامحدوده که الان دارم512 یک ماه![]()
سلام دوستان.
حدود سه ماه میشه که وقتی مهلت سرویسم تموم میشه و نت قطع میشه، میخوام از طریق درگاه بانک پرداخت کنم وقتی خرید رو میزنم میگه نت قطع هست و وارد سایت بانک نمیشه ! و مجبورم میشم برم جایی که نتش وصله تمدید کنم.
درصورتی که قبلا میشد . مثل اینکه 1 روز مونده سرویس تموم بشه باید تمدید کنیم ؟ برای شما هم اینطوریه ؟
سلام. من پیشنهاد میکنم نامحدود بگیرین ! سرویس خودم 256 نامحدود هست !
موفق باشید![]()
دوست عزیز بستگی به مصرف خودت داره اگه دانلود زیاد می کنی محدود بگیر اگه وبگردی در روزت زیاده در ساعات غیر رایگان مصرف بیشتری داری خوب نا محدود بگیر
آره، اینطور شده. قبلا وقتی نت تموم میشد، پنل و سایت بانک باز میشدن. اما الان فقط پنل اونم با آی پی داخلی 10.30.153.242:8081 بازمیشه.
جالب اینه که آدرس adsl.ict-tcm.ir:8081 فقط با اینترنت adsl مخابرات باز میشه و تنها راه تمدید سرویس اینه که بری یه جا که اینترنت مخابرات داره تا از اونجا تمدید کنی. یا با یک اکانت دیگر کانکت شی.
واسه من همین مشکل پیش اومد، زنگ زدم پشتیبانی، اونجا هم که یه مشت گاو بیسواد نشستن هیچ کمکی نکردند و فقط چرت و پرت گفتن، و زنه هم که آخرش دید نمیتونه جوابم رو بده، تماس رو قطع کرد. دیدم راهی نیست، مجبور شدم رفتم یه کافی نت که از adsl مخابرات استفاده میکرد، از اونجا تمدید کردم.
===
واسه ی تمدید، سرویسی که بخری، رزرو میمونه، تا زمان سرویس کنونی به پایان برسه و خودش خودکار میره رو سرویس جدید. یا اینکه دستی از توی پنل، سرویس رزرو رو فعال کنی که با این کار ترافیک و زمان مانده ی سرویس کنونی سوخت میشه. و سرویس جدید فعال میشه.
قابل توجه دوستان
یه شاهکار دیگه از مخابرات:
وقتی قبض این دوره مخابرات اومد دستم دیدم باز هم مخابرات شاهکار کرده من حدود ۳۰روزه نت کمپین مخابرات گرفتم اما توقسمت سرویس ویژه دیتا زده ۴۴۵۰۰
اخه من نمیدونم که اینا این نت زغالی رو کیلویی چند حساب کردن
به چند جا زنگ زدم هر کدوم یه جواب میدادن
خدا آخر و عاقبت ما رو با اینا به خیر کنه
حالا باید فردا برم مخابرات استان دعوا… ببینم چی میگن
عزیزان کسی میدونه درحال حاضر نامحدود 1024 سرعت دانلودش چطوریه؟
منم دقیقا مشکل شمارو دارم نمیدونم چطور حساب میکنن
اگه تو دوره دوماهه ای که قبض ها صادر میشه واسه منو به روز حساب کرده باشن که تو اون دوره واسه من میشه 32 روز که واسم زدن 29100 تومن که نمیدونم بر چه اساسی
امروز هم رفتم مخابرات همون طور که فکر میکردم اونها هم بوق بودن
یارو بهم میگفت واسا تمرکز کنم :|
شما چیزی میدونی که میخوای تمرکز رو هم بکنی =))
حالا موندم چیکار کنم با این شاهکار
اصلا به صرفه نیست دوست عزیز حدودا 60 تا 65 متغیر هست بستگی به مرکز مخابراتیت هم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)