یعنی کسی اطلاعی نداشت؟
یعنی کسی اطلاعی نداشت؟
کی گفته سختی خدمت فقط اموزشی هست!!؟؟ اگر خدای نکرده گزارتون به برجک و یا بخش های سخت دیگه افتاد روزی صد بار ارزوی بازگشت دوره اموزشی رو میکنید
Last edited by noproblem; 04-11-2012 at 17:17. دليل: محتوای زائد....
با سلام
مدرک تک پسریتون رو باید از ثبت احوال شهر محل صدور شناسنامتون بگیرید.
اگر اموزشی هستید برید نیروی انسانی بگید یه فرم تک پسری به من بدید.
و بعد فرم رو تایید کنید ( از طریق ثبت احوال)
اره . اونی که حاد نیست جزو بیماریها است .
بستگی به جایی داره که می افتین ! مثلاً به من گفتن فقط کپی برابر اصل شناسنامه ها کافیه ! و دیگه تاییدیه ثبت احوال نخواستن
عجیبه. در تاپیک علمی کاربردی دوستمون گفتن با آموزش صحبت کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من امروز با مسئول آموزش یکی از واحدها صحبت کردم و گفت مشکلی نداره دانشگاه قبلیت انصراف میدی میای اینجا. پرسیدم یعنی بازم میشه "معافیت تحصیلی"؟ گفت آره
بعد رفتم ساختمان اصلی علمی کاربردی از شخصی که گویا مسئول امور وظیفه بود پرسیدم ایشونم گفت مشکلی نیست.
نه دی ماه اعزام هستم.
میخواستم قبل رفتن ردیف کنم، چون محل صدور شناسنامه خودم تهرانه و محل صدور پدر و مادرم و محل زندگیم تبریزه!
دوستان می دونید که آموزشی امریه های جهاد دانشگاهی سپاه هست یا ارتش؟
با سلام مجدد خدمت شما
همونطور که میدونید بند های دفترچه دانشگاه و قانون خدمت وظیفه عمومی چیز دیگه ای میگن!
باید در نظر داشته باشید با توجه به کمبود نیرو حتی به سربازانی هم که در مقطع کاردانی قبول میشوند معافیت تحصیلی تعلق نمیگیره! اونوقت نمیشه شخصی که از رشتش خوشش نمیاد بره رشتش رو عوض کنه به همین اسونی! تازه اونم مقطع کاردانی!!
بنده خودم هم قصد تغیر رشته داشتم اینقدر هم توی ذهن خوش خال خودم برنامه ریزی کرده بودم... (تنها چیزی که فکرشو نکرده بودم خدمت بود)
اما همین که دفترچه خدمت رو پست کردم حدود یک هفته بعدش برام جواب اومد که ماه دیگه اعزامی!!
به هر صورت میل خود شماست در صورتی که میدونید به هیچ مشکلی بر نمیخورید و همچنین در خودتون نمیبینید که در رشته ای که هم اکنون در حال تحصیل هستید موفقیتی بدست میارید... رشتتون رو عوض کنید.
Last edited by noproblem; 05-11-2012 at 15:01.
سلام دوستان
دوستم پدرش مریضه ( دیسک کمر داره از نوع حاد و دکتر گفته باید عمل شه واصلا چیز سنگین نباید بلند کنه وکلا نمبتونه صافِ صاف وایسته) همین یه پسرو داره ولی زیر نظر کمیته امداد و بهزیستی نیستن . آیا میتونه برا کفالت اقدام کند؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)