سرویس من روی 6 مگ بسته شده.
سرویس من روی 6 مگ بسته شده.
سلام.
دوستان حتماً در نظر دارید که ماه مبارک شروع شده و بخش زیادی از کاربران تا سحر (ساعت 3.5 تا 4.5 در بعضی مناطق) بیدار هستند...
(صرفاً جهت یادآوری گفتم...)من هم نظر mohrd رو دارم.به دلیل شروع ماه رمضان و بیداری خیلی از کاربران تا سحر احتمالا سرعتهای شبانه پایین اومده آخه طبق مستنداتی که در صفحات پیش اراعه دادم(ببخشید حمزه کیبوردم خرابه نوشتم اراعهخیر ربطی ندارد !
بنده دیشب رو امتحان کردم تا 02:01:45 سرعت بالا بود بطور ناگهانی از اون لحظه سرعت شد یک چهارم .
این بطور واضحی نشون میده 1.ساعت سرورشون تنظیم نیست 2.عمداً سرعت رو از ساعت 2 کم می کنند
ضمن اینکه دو-سه هفته هست که اوضاع اینطوره. از این گذشته همونطور که قبلا توضیح دادم سرعت اونهایی هم که بالاست موقتیه)که اون مستندات مورد انتقاد دوستان هم قرار گرفت به علت دقیق بودن و زیاد بودن یک هفته ای بود که سرعت شبانه فوق العاده شده بود. و اینکه جناب 3274 میفرمایند عمدا کم میکنند خوب قطعا همینطوره ولی چه ربطی به رد کردن مساله ماه رمضان داره.البته این مساله ماه رمضان هم یک حدسه که به نظر ممکن میاد و گرنه بله این امکان هم هست که امکانش هم کم نیست که کلا دوباره سرعتهای شبانه رو خراب کردن.آدم باید همه احتمالات را در نظر بگیرد.و این هم که بخواهیم بگویم که کلا دوباره عمدا سرعت شبانه ها را آوردند پایین(برای کسایی مثل من که مدتی بود سرعت شبانشون عالی شده بود)و دیگه همیشه این سرعت پایین برقراره هم اشتباه .چه برای سرعت بالای شبانه نباید زود ذوق زده بشیم و خیال کنیم دیگه واسه همیشه سرعت شبانه درست شد و چه برای پایین آمدن سرعت شبانه نباید زود قضاوت کرد که دیگه واسه همیشه سرعت شبانه خراب شد.برای هر دوی اینها بعد از 1 تا 2 ماه تست میشه نظر قطعی داد.
تشکر از جناب 3274 بابت دادن اعتماد به نفس بیشتر که به من دادندآره داداش امکان داره به خاطر شب بیداری تعداد بیشتری از کاربران بابت ماه رمضون این مشکل پیش بیاد.(در ضمن اون کاربرا هم به قول شما بیکار نیستند مسلمونند احتمالا تا سحر بیدار میمونند)در هر صورت اگر اینطور باشه خوش به حالمون اگرم اینطوری نباشه بد به حالمون. اعتماد به نفس نداشتن شما هم kill we
بعدشم داداش گل سرعت شما افت کرده بوده از ما که چنین نبوده.واسه همین الان که افت کرده چنین احتمالاتی رو میدیم.گفتم احتمال نگفتم که یقین.خودتو و خودشو ناراحت نکن
میخواهی چند تا دیگه از اون آمار باحالا که خیلی دوستشون داری برات بدم
![]()
Last edited by david-ebi; 01-07-2014 at 02:13.
تازگیها در کانکت شدن زیاد خطای اشتباه بودن یوزرنیم و پسورد میده، برای شما هم همین طوره؟
من الان 10 روز دانلود شبانه ام محدود شده :( سرویس یک مگ دارم ولی دانلود فاجعه پایینه :( بعد اون تاریخی که یکروز کامل قطع بود اینطوری شده مال من
کس دیگه تجربه مشابه داره ؟
بله دوست عزیز مشابه شما من هم بعد اون تاریخ وحشتناک محدود شدم
تست سرعت شبانه ام هم تو امضام هست
من ۹ روز دیگه سرویس دارم اگر محدود نشدم بدون پاچه گیری و ... تمدید میکنم اگر هم در طول دوره محدود شدم دوباره پاچه میگیرم میگم حداقل حق خودم رو بهم بدید دیگه اگرم ندادن که دیگه کاملا حق بامنه میرم شکایت اگر محدود شدم تو ۹ روز میرم دم شرکت یه تف میکنم میرم بالا درخواست جمع اوری یه تف دم در موقع برگشت عینک افتابی هم میزنم پیرنمم باز میزارم دکمه هاشون موهام رو طلایی میکنم و فشن میزنم و یه بلوز نازک نخی هم زیر پیرنه میپوشم بایه شلوار لی با رنگ نچندان روشن و نچندان تیره بعدم میرم سوار یه ماشین گرون میشم و باسرعت میرم به سمت افق و محو میشم
افق رو گفتم خاطرات رو زنده کنم و شاد شیم
راستی کلتمم دستم میگیرم مشکی پرس خورده یا نفره ای کاملا صیقلی و تمیر دوتا خشاو اضافه هم کنار جیبم اورزون میکنم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by 1376MAXIMUM; 30-06-2014 at 21:28.
پست توهین آمیز خلاف قوانین انجمن هست و در صورت تکرار با کاربر خاطی برخورد میشود.
این کارو نکن جک تو به زاپاس قول دادی!!!
دوستان سرعتهای شبانه امشب به این صورت بود که دانلود از سایتهایی با سرور داخلی 700 سرعت دانلود داشتند.سایتی که سرورش خارج از کشور بود 200 سرعت داشت و سایتی که جناب mehdi.sh معرفی کردند 700 سرعت دانلودش بود.دانلود از لینک مستقیم آپلودباز 350 تا 390 سرعت داشت و سرعت دانلود با قندشکن از ف.ی.س.ب.و.ک 250 بود.خدا رو شکر نسبت به دیشب خیلی بهتر شده بود اما بازم به خوبی چند شب قبلتر نبود.این تستها را حدود ساعت 3 نیمه شب انجام دادم.خوب ساعت 4:30 صبح هم همین تست رو کردم تقریبا همین سرعتا بود اما سایت با سرور خارجی سرعتش به 250 رسیده بود و یک لینک هم از آپلودبوی 350 تا 400 سرعت داشت.بقیه هم همون سرعتای قبلی بودن.خوب قسمت سوم آزمایش تست سرعت از تمامی لینکهای بالا رو هم ساعت 5:30 صبح گرفتم.تمامی لینکها حتی سرور خارجی و ف.ی.س.ب.و.ک در این ساعت با سرعت 700 کیلوبایت دانلود میشدند.واقعا جزو معجزاته..عکس دیگه نذاشتم چون باز به مذاق بعضی دوستان خوش نمیاد.چاکر همه.
![]()
Last edited by david-ebi; 01-07-2014 at 05:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)