دوست عزیز منم به این تله افتادم !!! ساعت سیستمم اتوماتیک روز 20 سپتامبر یه ساعت عقب رفت(به خاطر daylight saving time) در حالیکه تو ایران هنوز ساعتا تغییر نکرده!!! اگه تونستید پس بگیرید ما رو هم بی خبر نذارید![]()
دوست عزیز منم به این تله افتادم !!! ساعت سیستمم اتوماتیک روز 20 سپتامبر یه ساعت عقب رفت(به خاطر daylight saving time) در حالیکه تو ایران هنوز ساعتا تغییر نکرده!!! اگه تونستید پس بگیرید ما رو هم بی خبر نذارید![]()
قبلا يادمه يه مبلغي ميگرفتن براي اينكه بتوني از يه اشتراك دو جا استفاده كني.
حالا كار نداريم!
اگه مخشون رو بزني خط خونه جديد رو رانژه كنن خب از يوزر و پسورد قبلي ميتوني استفاده كني.
همون مثل قبل فرم ثبت نام پر كنيد. نهايتا 2 ماه هزينه آبونمان مخابرات رو ازتون بگيرن(ماهي هزار تومن)
ساعت سیستم من جلو نرفته این ساعت پارس بوده یک ساعت جلو رفته!!!چون من daylight saving time رو غیرفعال کرده بودم!!
جالبه سر ساعت 1 اتوماتیک دیسی شدم و 260 mb ازم کم شد
دیدن زیادی دانلود میکنیم دارن حرکت میزنن
واقعا که خیلی پارس انلاین خیلی کثیفه
2 شب سرعت شبانه خوب شده بود دید دانلود میکنیم دوباره کردنش مثل اول
یادمه قبلا چند شب سرعت دانلود بالا بود و دانلود نداشتم و تا 2 هفته سرعت شبانه بالا بود تا 1 شب دانلود کردم دوباره گند
شد
واقعا سیستم مزخرفی دارن حیف که پیشگامان رو ول کردم
سلام !! من امروز از یکی از دوستام شنیدم که جدیدا پارس انلاین دانلود شبانه رو برداشته . شما چیزی میدونین؟؟؟
عجیبه بعضی اوقات دی سی ها ثبت نمیشه اگر دیسی کنم بعد برم تو پنل ثبت میشه اگر دیسی کنم نرم تو پنل یه بار ثبت میشه یه بار نمیشه!
خیلی مسخرست
انگار پارس انلاین باز شبانش خوب شد الان چند شب هست همش در حدود سه و بالاتر دانلود میکنم دیشب هم 3.89 دان داشتم خبریه؟
از شنبه تا 3 شنبه این هفته برای من مثل سرعت روزانه بود ولی دوباره گند شد امیدوارم برای تو نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)