تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1111 از 1291 اولاول ... 111611101110611101110711081109111011111112111311141115112111611211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,101 به 11,110 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

یا من خسته ام، یا شما پیچیده گفتی!!!

می خواید امتحانی هم شبا دانلود کنم هم روزا؟
    یا فقط شب ها؟
    یا چی؟
    !
    ميانگين ها که اول گفتم ميانگين مصرف خودت بودش
    اون قسمت "نتايج کلي" هم مقايسه وضعيت شما با يک سري از نتايج قبلي بود که داشتيم و شايد به نوعي ميشد اخطار شما رو توجيح کرد:
    نتيجه اول ميگفت اگه يک يوزر مصرف کل دوره يک ماهه اش اگه بيشتر از 19 درصد بشه اخطار اول رو دريافت ميکنه.ميانگين هاي شما بيشتر از 19 درصد بود اما توي فاصله يک هفته اي نه فاصله يک ماهه که واسه بقيه ميومد. حالا اگه مقايسه درصد مصرفي رو به جاي يک ماه کرده باشن يک هفته اون موقع ميشه گفت اخطار به اين دليل اومده. اما مشکل اينه که اگه اين کار رو کرده باشن واسه همه همش بايد اخطار بياد که نميشه و بعيد هست.
    قسمت دوم که گفتم يک حالت ديگه هست اين بود که گفتم که سيستم اينا براش مهم هست چه ميزان از دانلود هاي شما توي ساعات شبانه و چه ميزان توي ساعات عادي و پر مصرف بوده. واسه شما 16 درصد کل دانلود هات توي ساعات شبانه و 84 درصد توي ساعات عادي بوده. بودن يوزرهايي که درصد مصرف شبانه که داشتن بيشتر از 50 درصد کل مصرفشون بوده و ميزان بيشتري از 120 گيگ دانلود کردن و حتي اخطار هم نگرفتن.
    قسمت آخر هم گفتم که ممکنه
    1.نحوه محاسبه خط مشي 1مگ ها و 2مگ با هم فرق داشته باشه. بيشتر کاربرهايي که اينجا پيگر اين وضعيت بود (مثل خودم) اکثرا 2مگ بودن و اين نتايج بيشتر اساش 2مگ ها بودن. البته اين که يک شرکت واسه هر سرعتي يک خط مشي تعريف کرده باشه بعيده
    2.گفتم که خط مشي مصرف رو واسه کاربرهاي نامحدود جديد مثل شما که قبلا محدود بوديد و يا از بعد دي و بهمن ماه 92 ثبت نام کردن اعمال ميکنن و واسه نامحدود هاي قديمي تر مثلا کسايي که 3-2 سال هست دارن اعمال نميکنن يا جور ديگه اي حساب ميکنن.

شما الان يکمي اصلا دانلود نکن(4-3 روز) و بعد هم چند روز فقط فاصله 1:05 تا 6:55 دانلود کن (بدون قند شکن) ببين چي ميشه.
    به هيچ عنوان نبايد محدود بشي چون ميري تو محدوده اي که ديگه هيچ کس چيزي نميدونه و کلا بايد صبر کرد.اگه محدود شي فکر کنم حداقل يک ماه وضعيت خرابه و در ضمن ميزان محدوديت حجميت واسه رسيدن به خط مشي خيلي کمتر ميشه.....
    Last edited by ase_pase; 17-05-2014 at 19:38.

2. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ميانگين ها که اول گفتم ميانگين مصرف خودت بودش
    اون قسمت "نتايج کلي" هم مقايسه وضعيت شما با يک سري از نتايج قبلي بود که داشتيم و شايد به نوعي ميشد اخطار شما رو توجيح کرد:
    نتيجه اول ميگفت اگه يک يوزر مصرف کل دوره يک ماهه اش اگه بيشتر از 19 درصد بشه اخطار اول رو دريافت ميکنه.ميانگين هاي شما بيشتر از 19 درصد بود اما توي فاصله يک هفته اي نه فاصله يک ماهه که واسه بقيه ميومد. حالا اگه مقايسه درصد مصرفي رو به جاي يک ماه کرده باشن يک هفته اون موقع ميشه گفت اخطار به اين دليل اومده. اما مشکل اينه که اگه اين کار رو کرده باشن واسه همه همش بايد اخطار بياد که نميشه و بعيد هست.
    قسمت دوم که گفتم يک حالت ديگه هست اين بود که گفتم که سيستم اينا براش مهم هست چه ميزان از دانلود هاي شما توي ساعات شبانه و چه ميزان توي ساعات عادي و پر مصرف بوده. واسه شما 16 درصد کل دانلود هات توي ساعات شبانه و 84 درصد توي ساعات عادي بوده. بودن يوزرهايي که درصد مصرف شبانه که داشتن بيشتر از 50 درصد کل مصرفشون بوده و ميزان بيشتري از 120 گيگ دانلود کردن و حتي اخطار هم نگرفتن.
    قسمت آخر هم گفتم که ممکنه
    1.نحوه محاسبه خط مشي 1مگ ها و 2مگ با هم فرق داشته باشه. بيشتر کاربرهايي که اينجا پيگر اين وضعيت بود (مثل خودم) اکثرا 2مگ بودن و اين نتايج بيشتر اساش 2مگ ها بودن. البته اين که يک شرکت واسه هر سرعتي يک خط مشي تعريف کرده باشه بعيده
    2.گفتم که خط مشي مصرف رو واسه کاربرهاي نامحدود جديد مثل شما که قبلا محدود بوديد و يا از بعد دي و بهمن ماه 92 ثبت نام کردن اعمال ميکنن و واسه نامحدود هاي قديمي تر مثلا کسايي که 3-2 سال هست دارن اعمال نميکنن يا جور ديگه اي حساب ميکنن.

شما الان يکمي اصلا دانلود نکن(4-3 روز) و بعد هم چند روز فقط فاصله 1:05 تا 6:55 دانلود کن (بدون قند شکن) ببين چي ميشه.
    به هيچ عنوان نبايد محدود بشي چون ميري تو محدوده اي که ديگه هيچ کس چيزي نميدونه و کلا بايد صبر کرد.اگه محدود شي فکر کنم حداقل يک ماه وضعيت خرابه و در ضمن ميزان محدوديت حجميت واسه رسيدن به خط مشي خيلي کمتر ميشه.....

آهان
    حالا بهتر فهمیدم

3-4 روز !
    ببینید با این کار موافقید:
    امشبو دانلود کنم
    بعدش، یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه اصلا دانلود نکنم

و 1:05 تا 6:55 چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه دانلود کنم
    شنبه صبح اگر عمری باقی بود !! نتیجه رو بگم ؟
    یا مثل این بار ریز مصرف رو براتون بفرستم؟

4. این کاربر از habstem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

آهان
    حالا بهتر فهمیدم

3-4 روز !
    ببینید با این کار موافقید:
    امشبو دانلود کنم
    بعدش، یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه اصلا دانلود نکنم

و 1:05 تا 6:55 چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه دانلود کنم
    شنبه صبح اگر عمری باقی بود !! نتیجه رو بگم ؟
    یا مثل این بار ریز مصرف رو براتون بفرستم؟

دانلود توي ساعات عادي رو که اصلا بيخيال شو فعلا مگه حجم هاي خيلي پايين يعني همون وبگردي يا تهش 2-1 آهنگ.
    اگه دانلود واجب داری امشب توي ساعات شبانه دانلود کن. ولي اگه ميشه صبر کنه صبر کن تا5شنبه و يا حداقل 2-1 روز ديگه توي دانلود شبانه دانلود کن(دوشنبه يا سه شنبه). و بعدش 3-2 روز اصلا دانلود نکن و بعدش شروع کن به دانلود فقط شبانه از همون آخر هفته (پنجشنبه يا ترجيحا جمعه).
    چون فاصله اخطار اول و دومت خيلي کم بوده ميترسم که محدود شي خصوصا اگه اخطار سوم رو هم بگيري با دانلود شبانه امشب.
    کاري که خودت گفتي هم خيلي خوبه ولي به طور کلي اگه اخطار سوم رو گرفتي شديدا توصيه ميکنم که فوري دانلود رو توي هر ساعتي واسه چند روز قطع کني چون بعد از اخطار سوم فقط ديگه ميمونه محدود شدن سرعت.

6. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دانلود توي ساعات عادي رو که اصلا بيخيال شو فعلا مگه حجم هاي خيلي پايين يعني همون وبگردي يا تهش 2-1 آهنگ.
    اگه دانلود واجب داری امشب توي ساعات شبانه دانلود کن. ولي اگه ميشه صبر کنه صبر کن تا5شنبه و يا حداقل 2-1 روز ديگه توي دانلود شبانه دانلود کن(دوشنبه يا سه شنبه). و بعدش 3-2 روز اصلا دانلود نکن و بعدش شروع کن به دانلود فقط شبانه از همون آخر هفته (پنجشنبه يا ترجيحا جمعه).
    چون فاصله اخطار اول و دومت خيلي کم بوده ميترسم که محدود شي خصوصا اگه اخطار سوم رو هم بگيري با دانلود شبانه امشب.
    کاري که خودت گفتي هم خيلي خوبه ولي به طور کلي اگه اخطار سوم رو گرفتي شديدا توصيه ميکنم که فوري دانلود رو توي هر ساعتي واسه چند روز قطع کني چون بعد از اخطار سوم فقط ديگه ميمونه محدود شدن سرعت.
    آقا من بعد از غروب آفتاب دیگه گیرایی م میاد پایین تا طلوع بعدی !

این طور که فهمیدم، بهتره امشبو دانلود نکنم تا پنج شنبه؟
    (ولی اگه واجبه، تو شبای دوشنبه و سه شنبه دانلود کنم)
    نهایتا جمعه شروع کنم به دانلود شبانه؟!
    بعد کی نتایج رو بدم به شما؟!

اگه می دونستم نامحدود این جوریه همون محدود خودمو می گرفتم، شبا دانلود می کردم!
    وایمکس لعنتی

و تشکر ویژه از راهنمایی های شما

8. این کاربر از habstem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

آقا من بعد از غروب آفتاب دیگه گیرایی م میاد پایین تا طلوع بعدی !

این طور که فهمیدم، بهتره امشبو دانلود نکنم تا پنج شنبه؟
    (ولی اگه واجبه، تو شبای دوشنبه و سه شنبه دانلود کنم)
    نهایتا جمعه شروع کنم به دانلود شبانه؟!
    بعد کی نتایج رو بدم به شما؟!

اگه می دونستم نامحدود این جوریه همون محدود خودمو می گرفتم، شبا دانلود می کردم!
    وایمکس لعنتی

و تشکر ویژه از راهنمایی های شما
    به اين خوبي متوجه شدي که.
    آره بهتره که امشب و فردا اگه دانلود واجب نداری توي ساعات شبانه هم دانلود نکني تا هر حجمي ميخواد ثبت بشه ، بشه و با توجه به اخطارهاي پشت سر هم يکمي زياد روت زوم شده.
    اگه امشب تا دوشنبه شب دانلود نکردي از 4شنبه شب يا 5شنبه شب شروع کن (فقط شبانه) (البته با يکمي ريسک ميشه 3شنبه شب هم شروع کني.
    اگه هم تا 2 شنبه دانلود کردی بعد از دانلود 2 يا 3 روز دانلود نکن و بعد شروع کن.
    فعلا به نظر ميرسه که حجم شبانه بيشتر هم هست با اين وضع....

10. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان من یه مودم 130 دارم که در مورد سیگنال دهی کلی مشکل دارم ، در پوشش زرد هستم برای همین مشکل بیشتر شده . داخل یکی از اتاق ها بالای پنجره RSSI روی 75 هست و CINR بین دو بازه 24 تا 26 هست و پینگ اکثرا تایم اوت هست و گاهی روی 200 تا 300 در نوسان. مودم رو بیرون اتاق در ایوان و حیاط در جایی که با هزار بدبختی واسش ساختم قرار دادم ، RSSI روی 70 بود ولی هر چند دقیقه یکبار روی کانکشن مثلث زرد میومد و اگه زده بودم دانلود ، دانلود متوقف میشد و حتی گاهی تا ریبوت نمیکردم درست نمیشد . حتی در کنار پنجره نورگیر که بردم سیگنالم RSSI روی -66 بود ولی باز هم کانکشن و ارتباط اینترنت قطع میشد ! و باز هم مثلث زرد کانکشن . خودم فکر میکنم اون جاهایی که شدت سیگنال بهتر بوده ولی نویز هم زیاد بوده وگرنه نباید بدتر میشد . هر جای خونه که بگید امتحان کردم و کلا چند روزه اعصاب همه رو خراب کرده این مودم . الان تصمیم گرفتم یه جعبه ای چیزی طراحی کنم که هم تهویه داشته باشه و هم مانع نفود باران باشه ببرمش روی پشت بوم ! شما دوستان لطفا میزان RSSI خودتون رو بگین و پینگ بگیرید بگید چه طوری هست نتیجه . دستور ping 4.2.2.4 -t میخوام بدونم کسانی که شدت سیگنال بهتری دارند آیا پینگ بهتری هم دارن یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من میخواستم برای محل کارم که در بازار تهران هست ( 17 شهریور - سبزه میدان ) اشتراک وایمکس خریداری کنم اما :

1- آما آنتن دهی وایمکس ایرانسل با توجه به شلوغ بودن این محدوده چطوره ؟
    2- آیا کسی از دوستان اینجا هست که توی بازار از وایمکس استفاده کرده باشه ؟
    3- مودم همراه قدرت و آنت دهیش خوب هست ؟

پیشاپیش از همه تشکر میکنم ...
    Last edited by radrali; 18-05-2014 at 00:06.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من یه مودم 130 دارم که در مورد سیگنال دهی کلی مشکل دارم ، در پوشش زرد هستم برای همین مشکل بیشتر شده . داخل یکی از اتاق ها بالای پنجره RSSI روی 75 هست و CINR بین دو بازه 24 تا 26 هست و پینگ اکثرا تایم اوت هست و گاهی روی 200 تا 300 در نوسان. مودم رو بیرون اتاق در ایوان و حیاط در جایی که با هزار بدبختی واسش ساختم قرار دادم ، RSSI روی 70 بود ولی هر چند دقیقه یکبار روی کانکشن مثلث زرد میومد و اگه زده بودم دانلود ، دانلود متوقف میشد و حتی گاهی تا ریبوت نمیکردم درست نمیشد . حتی در کنار پنجره نورگیر که بردم سیگنالم RSSI روی -66 بود ولی باز هم کانکشن و ارتباط اینترنت قطع میشد ! و باز هم مثلث زرد کانکشن . خودم فکر میکنم اون جاهایی که شدت سیگنال بهتر بوده ولی نویز هم زیاد بوده وگرنه نباید بدتر میشد . هر جای خونه که بگید امتحان کردم و کلا چند روزه اعصاب همه رو خراب کرده این مودم . الان تصمیم گرفتم یه جعبه ای چیزی طراحی کنم که هم تهویه داشته باشه و هم مانع نفود باران باشه ببرمش روی پشت بوم ! شما دوستان لطفا میزان RSSI خودتون رو بگین و پینگ بگیرید بگید چه طوری هست نتیجه . دستور ping 4.2.2.4 -t میخوام بدونم کسانی که شدت سیگنال بهتری دارند آیا پینگ بهتری هم دارن یا نه ؟

گفتین چند روزه که این طوری شده، درسته؟
    این مشکل مثلث زرد شدن رو بچه های همین فروم داشتن تو این مدت
    من خودم دو هفته نتم اینجوری بود خیلی رو اعصاب بود
    الان شکر خدا دیگه درست شد

شاید برای شما هم از همین مشکل ها باشه
    یه مدت صبر کنید به نظرم درست می شه

ما هم جز صبر کاری نتونستیم بکنیم :|

14. 2 کاربر از habstem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

مثلث زرد يعني اينکه به اينترنت وصل نيستيد که اين توي 2 حالت ميتونه باشه:
    1.اينکه مودم توي اون لحظه اصلا به آنتني وصل نيست.
    2.مودم به آنتن وصل هست اما اينترنتي درکار نيست.
    واسه اين مورد دومي:
    اين مشکل همونطور که habestem هم گفت واسه خيلي ها پيش اومده و کاري جز صبر نميشد انجام داد ولي خب اون موقع همزمان خيلي از کاربرها با هم بودن و الان فکر نکنم اون شرايط باشه.
    يک احتمال ديگه هم هست که مودم شما با آنتني که بهش وصل هستي مشکل پيدا کرده باشه (من هم اين مشکل رو با يک آنتن دارم که با وجودCINR و RSSI و حتي سرعت خيلي خوب واسه خودش همين مشکل رو پيدا ميکنه و هرچقدر هم جاش عوض شه فرقي نميکنه ) راهش اينه که اگه ميتونيد از اين آنتن قطع بشيد و با يک فرکانس ديگه به يک آنتن ديگه وصل بشيد. احتمالا مشکل حل ميشه و اگه نشد که خدا به دادتون برسه چون که بايد به 707 زنگ بزنيد. (اگه مجبور شديد به 707 بزنگيد من همون امتحان کردن بردن مودم به پشت بوم بهتر هست)
    مقدار RSSI هم که داری واسه اين چيز ها مثل قطع شدن اونقدر ضعيف نيست.
    من به RSSI -79 هم وصل شدم و قطعي نداشتم. به پينگ هم کار نداره. آنتن الان من RSSI -48 داره (مودم فضاي خارجي توي منطقه سبز) و پينگ 4.2.2.4 تايم اوت هم ميده و معمولا حدود 230 هست.
    در ضمن توي اين چيزا CINR مهمتر هست معمولا که اونم من الان با CINR 26 تايم اوت هم دارم.

16. 3 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

مثلث زرد يعني اينکه به اينترنت وصل نيستيد که اين توي 2 حالت ميتونه باشه:
    1.اينکه مودم توي اون لحظه اصلا به آنتني وصل نيست.
    2.مودم به آنتن وصل هست اما اينترنتي درکار نيست.
    واسه اين مورد دومي:
    اين مشکل همونطور که habestem هم گفت واسه خيلي ها پيش اومده و کاري جز صبر نميشد انجام داد ولي خب اون موقع همزمان خيلي از کاربرها با هم بودن و الان فکر نکنم اون شرايط باشه.
    يک احتمال ديگه هم هست که مودم شما با آنتني که بهش وصل هستي مشکل پيدا کرده باشه (من هم اين مشکل رو با يک آنتن دارم که با وجودCINR و RSSI و حتي سرعت خيلي خوب واسه خودش همين مشکل رو پيدا ميکنه و هرچقدر هم جاش عوض شه فرقي نميکنه ) راهش اينه که اگه ميتونيد از اين آنتن قطع بشيد و با يک فرکانس ديگه به يک آنتن ديگه وصل بشيد. احتمالا مشکل حل ميشه و اگه نشد که خدا به دادتون برسه چون که بايد به 707 زنگ بزنيد. (اگه مجبور شديد به 707 بزنگيد من همون امتحان کردن بردن مودم به پشت بوم بهتر هست)
    مقدار RSSI هم که داری واسه اين چيز ها مثل قطع شدن اونقدر ضعيف نيست.
    من به RSSI -79 هم وصل شدم و قطعي نداشتم. به پينگ هم کار نداره. آنتن الان من RSSI -48 داره (مودم فضاي خارجي توي منطقه سبز) و پينگ 4.2.2.4 تايم اوت هم ميده و معمولا حدود 230 هست.
    در ضمن توي اين چيزا CINR مهمتر هست معمولا که اونم من الان با CINR 26 تايم اوت هم دارم.
    دوست عزیز ممنون برای توضیحاتی که دادین ، مشکلم همون مورد دوم هست آنتن داره ولی ارتباط اینترنتی قطع هست به عبارتی سند داره ولی رسیو نداره ( از داخل تنظیمات مودم میشه فهمید )
    من فکر میکنم نویز باشه یا همون دکل که گفتید ، جالب اینه جایی که من آنتن دهی بدتری دارم اصلا این مشکل مثل زرد به وجود نمی یاد ولی جاهایی که امتحان کردم و آنتن بهتری داشته مشکل قطع شدن ناگهانی بوده .
    یه مورد دیگه : من الان 2 ساعت هست دارم با مودم آپلود میکنم که دمای مودم به 49 درجه رسیده !
    برای شما هم دما اینقدر بالا میره ؟ مودم الان توی ایوان هست زیر سایه و باد ملایمی هم میخوره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •