تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1111 از 1135 اولاول ... 1116111011106111011107110811091110111111121113111411151121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,101 به 11,110 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه BJN_CAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

[QUOTE=armindevile;9191137]سلام خدمت دوستان عزیز

درادامه تعمیر گیربکس th350 درمورد پمپ روغن توضیحاتی میدم ---

ببینید دوستان هر قطعه ای که در این گیربکس یا گیربکس کادیلاک و کاپریس استفاده شده هر کدوم بحث تست و اندازه گیری .فیلرگیری و ...باید انجام بشه این موارد هم علم میخواد وهم زمان بر هست -اینطوری نیست که مثلا پمپ روغن یا کاسه کلاچها و...باز بشه وما 4تا اورینگ یا 10 تا صفحات وکلاچ نصب کنیم خیر ---همین درام کاسه کلاچ اگه بخواهیم کیت صفحه نصب کنیم نباید صفحات کلاچ داخل کاسه زیاد یا بکم بازی کنه چون در عملکرد عمر صفحات تاثیر گذاره

این پمپ کلاچ دار هست وقتی باز کنیم باید با ابزار کولیس و فیلر اندازه گیری کنیم =طول فنرها+قطر دو چرخدندها و فیلر گیری از چند جهت بین چرخنده ها و طول عمق محل نصب چرخدنده ها +تست نشتی ساچمه+تست رینگهای پمپ +خرابی سطح پمپ +خرابی محل نصب چرخدنده ها
    +تست خلاصی یا خرابی بوش های پمپ که شفت ورودی عبور میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
    ای عکسا که گذاشتین یعنی چه؟؟
    اصلا معلوم نیس از کجا شروع کردی کجا داری میری هیچ توضیحی حرفی نوشته ای نداره که!!

در ادامه چی چی؟؟؟!! اصن اینو از روی کدوم ماشین باز کردی کی بوده؟؟!!
    عکس ماشینت بذار ببینیم چیه کجاس این چش بوده این اندازه ها چیه توضیح بده از اون علم زمان بر تخصصت که اوروهال میکنی بگو همه بدونیم اصن معلوم نیس چی به چیه....!!!
    ایجوری که نمیشه فهمید توضیح کامل بده دقیق

2. این کاربر از BJN_CAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    جناب BIN-CAR =لطفا ادبیات نوشتاری با اعضای کلوپ و رعایت بفرمایید-بنده دراین هوای سرد قطعات را باز کرده بودم و عسکها وتوضیحات دادم تا شاید مفید باشه و هست -

چون این موارد سواد و تجربه بالایی میخواد و هر شخصی توانایی انجام این تست ها و رفع ایراد را ندارد و شخص تعمیرکار باید تحصیلات موتور وگیربکس خودروهای امریکایی را خونده باشه و من خوندم و کار ساده ای نیست شما باید از لحاظ زبان انگلیسی و اشنایی با قطعات و ...خودروهای امریکایی مهارت کافی داشته باشید وگرنه به عنوان مثال در مورد اورهال گیربکس ممکنه بعد تعمیر دنده ها تعویض نشه یا صفحات کلاچ ها زودتر خراب یا فرسوده بشن و....

درمورد قطعات توضیحات دادیم نوشتیم برای چه خودروهایی هست میتونید با دقت بخونید و صفحات قبل هم دوستان و بنده توضیح دادیم
    این موارد صرفا جهت اشنایی و راهنمایی هست

اینطور که بنده متوجه شدم شما کلا اشنایی با این خودروها و تعمیرات را ندارید پیشنهاد میکنم شما یا دوستان دیگر یا باید صفحات قبل تر را بخوانید یا برای نحوه تست قطعات و اشنایی با ابزارها --مکانیک خودرو بخوانید
    موفق باشید
    Last edited by armindevile; 30-01-2023 at 23:34.

4. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2023

پيش فرض

سلام دوستان من یه شورلت نوا مدل ۵۸ دارم چند وقت پیش پولی سر میل لنگ رو عوض کردم و به دلیل فابریک نبودن قطعه مورد نظر فاجعه به بار اومد خار از زیر پولی رفت داخل سینی موتور و هر دوتا چرخ دنده های تایم رو شکست بعد ۳۰ روز که ماشین خوابید و هی تعمیرکار اومد و رفت بالاخره درست شد اما الان متوجه یک خلاصی جزئی شدم که مربوط به لاغر شدن سر میل لنگ هست چون پولی به راحتی جا رفت و منم برای جلوگیری از فاجعه ی بزرگتر یه پیچ بستم روی میل لنگ که این پولی رو بگیره که عقب جلو نکنه
    میخواستم بپرسم راهی هست که بشه سر میل لنگ رو بدون باز کردن میل لنگ چاق کرد؟

6. 2 کاربر از امیر استینه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

سلام
    جناب BIN-CAR =لطفا ادبیات نوشتاری با اعضای کلوپ و رعایت بفرمایید-بنده دراین هوای سرد قطعات را باز کرده بودم و عسکها وتوضیحات دادم تا شاید مفید باشه و هست -

چون این موارد سواد و تجربه بالایی میخواد و هر شخصی توانایی انجام این تست ها و رفع ایراد را ندارد و شخص تعمیرکار باید تحصیلات موتور وگیربکس خودروهای امریکایی را خونده باشه و من خوندم و کار ساده ای نیست شما باید از لحاظ زبان انگلیسی و اشنایی با قطعات و ...خودروهای امریکایی مهارت کافی داشته باشید وگرنه به عنوان مثال در مورد اورهال گیربکس ممکنه بعد تعمیر دنده ها تعویض نشه یا صفحات کلاچ ها زودتر خراب یا فرسوده بشن و....

درمورد قطعات توضیحات دادیم نوشتیم برای چه خودروهایی هست میتونید با دقت بخونید و صفحات قبل هم دوستان و بنده توضیح دادیم
    این موارد صرفا جهت اشنایی و راهنمایی هست

اینطور که بنده متوجه شدم شما کلا اشنایی با این خودروها و تعمیرات را ندارید پیشنهاد میکنم شما یا دوستان دیگر یا باید صفحات قبل تر را بخوانید یا برای نحوه تست قطعات و اشنایی با ابزارها --مکانیک خودرو بخوانید
    موفق باشید
    عـــــــــــــــــــــــج ب...!!!!
    خب حالا که اینقده علم تخصصت برت زیاده که ماها حالیمون نیست بی زحمت جواب این دوستمون بده میخواد میل لنگ چاق بشه چیکار کنه بگو ما هم یاد بگیریم

داره خودمونی میشه hamid-48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه شورلت نوا مدل ۵۸ دارم چند وقت پیش پولی سر میل لنگ رو عوض کردم و به دلیل فابریک نبودن قطعه مورد نظر فاجعه به بار اومد خار از زیر پولی رفت داخل سینی موتور و هر دوتا چرخ دنده های تایم رو شکست بعد ۳۰ روز که ماشین خوابید و هی تعمیرکار اومد و رفت بالاخره درست شد اما الان متوجه یک خلاصی جزئی شدم که مربوط به لاغر شدن سر میل لنگ هست چون پولی به راحتی جا رفت و منم برای جلوگیری از فاجعه ی بزرگتر یه پیچ بستم روی میل لنگ که این پولی رو بگیره که عقب جلو نکنه
    میخواستم بپرسم راهی هست که بشه سر میل لنگ رو بدون باز کردن میل لنگ چاق کرد؟
    سلام متقابل خدمت شما و سایر اعضای کلوپ
    تا اساتید و بزرگان گروه جواب شما رو بدن عرض کنم به نظر این حقیر، احتمالا این خلاصی که میفرمایید ناشی از لاغر شدن میل لنگ نیست و به خاطر گشادی فولی هست که متفرقه و غیر فابریک بوده. البته شنیدم که نوعی فولی ایرانی تولید قدیم هست که کیفیت قابل قبولی داره ولی مارک و تولید کننده اونو نمیدونم. ضمن اینکه میشه تو اوراقی ها هنوز فولی اصل امریکایی پیدا کرد ولی باید به شرط سلامت بخرین چون بعضی هاشون بعد نصب لنگ میزنن و باعث لرزش موتور و خرابی سریعتر تسمه ها میشن.
    فکر کنم در چنین مواردی، فولی های یکپارچه فلزی ریسک کمتری نسبت به مدلهای منجید دار داره چون از فرم خارج شدن بخش لاستیکی (منجید) باعث لنگ شدن فولی میشه.
    خوشبختانه میل لنگ شما قبلا به پیچ استات سر میل لنگ مجهز شده و این موضوع خیلی به ایمنی و استحکام اتصال فولی به میل لنگ کمک میکنه و انجام اون هم حتی موقعی که موتور باز و میل لنگ پیاده شده ، کار سختی هست و معمولا تراشکار ها از انجام اون طفره میرن.

9. 2 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود مجدد
    با توجه به اینکه ترمز ماشین من (نوا) کیفیت و قدرت مطلوب رو نداره و از سویی بوستر و پمپ هم مشکلی ندارن، چرخهای جلو رو باز کردم و متوجه شدم پیستون ترمز هر دو طرف بسیار سفت داخل سیلندر حرکت میکنن چه موقعی که به وسیله یک اهرم اونو به داخل فشار میدم و چه موقعی که بوسیله پدال ترمز به سمت خارج حرکت میدم.
    نمیدونم همه ماشینهای امریکایی اینطور هستن یا اینکه سیلندرهای ترمز من داره گریپاژ میکنه چون این کار رو قبلا روی ماشینهای دیگه مثل سمند، پراید، ریو و حتی پاترول انجام داده بودم و همگی به راحتی و روان پیستون حرکت میکرد.
    از طرفی سرویس و تعویض لوازم سیلندر ترمز چرخ جلو کار سختیه و معمولا جا زدن پیسنون (بعد از تعویض اورینگ) به سختی صورت میگیره و حتی گاهی اورینگ صدمه می بینه. به خاطر همین مکانیک ها هم معمولا تمایلی به انجام اون ندارن و میگن برو کالیپر کامل بخر.
    حالا به نظر دوستان اهل فن و دست به آچار، این سفتی تو ماشینهای امریکایی عادیه یا من هم به فکر تهیه یک جفت کالیپر ترمز باشم؟!!!!..

11. 2 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

با درود مجدد
    با توجه به اینکه ترمز ماشین من (نوا) کیفیت و قدرت مطلوب رو نداره و از سویی بوستر و پمپ هم مشکلی ندارن، چرخهای جلو رو باز کردم و متوجه شدم پیستون ترمز هر دو طرف بسیار سفت داخل سیلندر حرکت میکنن چه موقعی که به وسیله یک اهرم اونو به داخل فشار میدم و چه موقعی که بوسیله پدال ترمز به سمت خارج حرکت میدم.
    نمیدونم همه ماشینهای امریکایی اینطور هستن یا اینکه سیلندرهای ترمز من داره گریپاژ میکنه چون این کار رو قبلا روی ماشینهای دیگه مثل سمند، پراید، ریو و حتی پاترول انجام داده بودم و همگی به راحتی و روان پیستون حرکت میکرد.
    از طرفی سرویس و تعویض لوازم سیلندر ترمز چرخ جلو کار سختیه و معمولا جا زدن پیسنون (بعد از تعویض اورینگ) به سختی صورت میگیره و حتی گاهی اورینگ صدمه می بینه. به خاطر همین مکانیک ها هم معمولا تمایلی به انجام اون ندارن و میگن برو کالیپر کامل بخر.
    حالا به نظر دوستان اهل فن و دست به آچار، این سفتی تو ماشینهای امریکایی عادیه یا من هم به فکر تهیه یک جفت کالیپر ترمز باشم؟!!!!..

سلام استاد
    آقا من همیشه مطالبی که آقا کامارو میگذاره با عکسش میتونم پیدا کنم الان واسه ترمزای جلو تونستم صفحش پیدا کنم اما نمیدونم چرا عکساش واسه من باز نمیشه؟؟!!
    ولی توی گوگل عکساش نشون میده..!!
    حالا شما اینا ببین شاید بدردتون خورد

13. این کاربر از BJN_CAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام استاد
    آقا من همیشه مطالبی که آقا کامارو میگذاره با عکسش میتونم پیدا کنم الان واسه ترمزای جلو تونستم صفحش پیدا کنم اما نمیدونم چرا عکساش واسه من باز نمیشه؟؟!!
    ولی توی گوگل عکساش نشون میده..!!
    حالا شما اینا ببین شاید بدردتون خورد

سلام متقابل خدمت شما بزرگوار و سپاس از راهنمایی تون در یافتن صفحه توضیحات علی آقا در مورد سزویس ترمز چرخهای جلو (خودم نتونسته بودم پیداش کنم).
    البته بنده هرگز استاد نبوده و نیستم و در این کلوپ بیشتر از تجارب دوستان استفاده میکنم و گاهی نیز اندک بضاعت خود را با ایشان به اشتراک میگذارم.
    دقیقا مشکلی که علی آقا با سیلندر ترمز چرخ سمت راست داشتن، بنده با هر دو طرف دارم و حتی شاید هم شدیدتر (موقعی که لنتها از کالیپر باز شده و باید با فشردن ترمز، به راحتی پدال تا انتها پایین بره، خیلی به سختی و با حداکثر قدرت پا، در زمانی طولانی پدال پایین میره).
    مشکل اصلی که بخاطر این قضیه پیش اومده (صرفنظر از این که در سرعت بالا ترمز کاملا تعطیله...) اینه که حتی در سرعتهای کم، باید برای ترمز گیری، فشار زیادی به پدال وارد کنم و این باعث قفل شدن چرخهای عقب میشه. اول فکر میکردم این صدای جیغ لاستیک از چرخهای جلو هست ولی با دقت بیشتر متوجه شدم از چرخهای عقبه و علتش هم حالا مشخص شده که تقریبا تمام نیروی ترمز، روی چرخهای عقب اعمال میشه.
    با توجه به توضیحات علی آقا، تقریبا قطعیه که راهی برای تعمیر این قطعه وجود نداره و باید یک جفت کالیپر تهیه کنم که خرید نمونه نو، هزینه زیادی خواهد داشت. از طرفی خرید قطعه دست دوم ریسک زیادی داره چون تو اوراقی ها دیدم این قطعه رو (معمولا همراه با سگدست) در فضای باز روی هم ریختن و شاید سالها به اون وضع مونده و ضخامت زیادی از زنگ زدگی روی اون دیده میشه. به این ترتیب به احتمال زیاد سیلندر و پیستونش هم یا کاملا گریپاژیه یا نشتی روغن داره یا یه عیب دیگه .....
    البته به فکرم رسیده حالا که چاره ای جز خرید ندارم، یه بار شانسمو امتحان کنم چون چیزی برای از دست دادن ندارم. میخوام پیستون ها رو بدم یه تراشکار، مقدار جزئی در حد پولیش از روش برداره. به نظرم اگه سیلندر ها رو هم بهش بدم، بتونه یه چیز قابل استفاده در بیاره (به این شرط که به اندازه قطعه نو اجرت نگیره....).
    امیدوارم این داستان ختم به خیر بشه.

15. این کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود مجدد
    سلام دوست عزیز

اول درمورد بوستر ترمز خدمت شما بگم من 2 بار 2 تا پوستر ترمز شورلت و باز کردم که هر دو پوستر دیافراگم انها سوراخ شده بود البته یه بار هم بوستر کادیلاک هم باز کردم اون هم دیافراگم سوراخ شده بود و جمع کردن مجدد بوستر سخته چون به سختی میشه خارهای درب بوستر و جا زد

منظورم اینکه بوستر معمولا تا باز نشه به نظره من نمیشه با اطمینان 100درصد گفت سالمه

پارگی یا سوراخ شدن دیافراگم بوستر ترمز

درمورد برگشت پیستونهای کالیپتر ترمز معمولا با فشار به عقب برمیگرده --اگر اینطور نیست یا لوله ها یا شلنگهای متصل کثیف شده یا سه راهی مشکل داره باید بررسی کنید

البته بحث هواگیری و تست فشار روغن از شلنگها هم هست
    Last edited by armindevile; 13-02-2023 at 22:28.

17. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز

اول درمورد بوستر ترمز خدمت شما بگم من 2 بار 2 تا پوستر ترمز شورلت و باز کردم که هر دو پوستر دیافراگم انها سوراخ شده بود البته یه بار هم بوستر کادیلاک هم باز کردم اون هم دیافراگم سوراخ شده بود و جمع کردن مجدد بوستر سخته چون به سختی میشه خارهای درب بوستر و جا زد

منظورم اینکه بوستر معمولا تا باز نشه به نظره من نمیشه با اطمینان 100درصد گفت سالمه

پارگی یا سوراخ شدن دیافراگم بوستر ترمز

درمورد برگشت پیستونهای کالیپتر ترمز معمولا با فشار به عقب برمیگرده --اگر اینطور نیست یا لوله ها یا شلنگهای متصل کثیف شده یا سه راهی مشکل داره باید بررسی کنید

البته بحث هواگیری و تست فشار روغن از شلنگها هم هست
    سلام متقابل و سپاس از شما
    واقعیتش در مورد بوستر همونطور که فرمودین جمع کردن مجددش کار سختیه و علاوه بر اون در مورد ماشینهای آمریکایی، کلا باز و بسته کردن خود بوستر از روی ماشین هم دردسر بزرگیه چون بسیار جای دست بدی داره و کمر آدم به فنا میره از مدت زیادی دولا موندن و باز و بست پیچهای دور از دسترس اون.
    بخاطر همین من آزمایشهای رایج بوستر رو انجام دادم. موقع روشن بودن موتور وقتی شلنگ وکیوم بوستر رو جدا میکنم دور موتور بالا میره و با اتصال مجدد، به حالت عادی برمیگرده. همچنین قبل از استارت زدن چند بار پدال ترمز رو پر کردم و بعد استارت زدم که با روشن شدن ماشین، ترمز زیر پا بطور مشخص پایین میره.
    اگه دیافراگم سوراخ یا پارگی داشته باشه معمولا تو این تستها خودش رو نشون میده مگر اینکه سوراخ بسیار ریزی باشه.
    در مورد گرفتگی و کیپ شدن مدار ترمز هم حق با شماست و احتمال چنین چیزی وجود داره. به خصوص در قسمت لوله های فلزی که مجرای تنگی دارن. حدود 18 سال پیش مشکل تقریبا مشابهی با خودرو لندرور برام پیش اومد. ماشین چندین سال خوابیده رو خریدم که هم ترمزش به سختی میگرفت و هم بعد از رها کردن پدال، لنتها رها نمیشد و ماشین به سختی حرکت میکرد و چرخها داغ میکرد. بعد از فدری کلنجار رفتن با تشکیلات ترمز متوجه شدم شلنگ لاستیکی ترمز هر چهار چرخ دو پوست شده و روغن بین دوتا لایه شلنگ می افته و بخاطر فشاری که وارد میکنه لایه داخلی فشرده و جمع میشه و عملا مجرای اصلی روغن اصلی بسته میشه. با تعویض شلنگها مشکل کاملا حل شد. ایکاش الان هم همینطور بود و به راحتی و هزینه کم مشکل حل میشد....
    در مورد تعویض کالیپر، با دوتا لوازم فروش قدیمی و معروف آمریکایی صحبت کردم و یکیشون که اصلا نداشت و دیگری هم فقط یه دونه از قدیم داشت که مال سمت راست بود به قیمت سه میلیون تومان. ولی گفتن این مشکل تو ماشینای امریکایی رایجه و معمولا هم برای چرخ سمت راست پبش میاد. نیازی هم به تعویض کالیپر کامل نیست. فقط باید پیستون بیرون بیاد و قدری با سمباده سطح اون پرداخت بشه و فقط اورینگ تعویض بشه.
    انشااله در اولین فرصت مناسب انجامش میدم.

19. 2 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •