دوست عزیز من از سال 84 از این شرکت سرویس می گیرم.الان چند روز می شه سرعت تا این حد بالا رفته.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
به این می گن سرعت دانلود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز من از سال 84 از این شرکت سرویس می گیرم.الان چند روز می شه سرعت تا این حد بالا رفته.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
به این می گن سرعت دانلود
داداش منم فومنی هستم.میرید شرکت کاسپین (نرسیده به چهارباغ) ثبت نام میکنید.سرویسو بگو سرعت 128 حجم 3 گیگ میخوام.14100 تومن+10000 تومن میدی.دوروز بعد فعال میشه.بقیه رو تو پروفت میگم...
دقیقا سرعت 128 نامحدود واسه خط من(خط 6 ) 30 و 256 نامحدود سرعتش 50 هستش.تا زمانی که قانون عوض شه.یه پیشنهاد: میتونید نامحدود 128 با 15500 بگیرید.15 روز استفاده کنید یا بیشتر.بعدش تغییر سرعت بدین به 256 نامحدود.اینطوری کمتر از 35500 هزینه برای 256 نامحدود متحمل میشید.و یه ترفند دیگه که سیکریتهمخصوص خودمه!
خوب تو روز 10 مگابایتم باشه فایده نداره که.شما لطف میکنید بگید شب که رایگانه سرعت چقده و همچنین نامحدوداش سرعتش چقده؟؟؟
اگه همینطور بود و کم نشه کمپلت با زن و بچه و والدینو فامیل و کوچه و خیابونو... کوچ میکنیم شهر شما.
سرعت شبانه به صورت عکس زیر هستش:
دقت کنید از 3 شب به بعد سرعت شده 115 .
و در مجموع بیش از 1200 مگ دانلود در شب دارم.
ضمنا برای مدیریت کامل و آسان ارتباط اینترنتیتون این برنامه فارسی و رایگانو پیشنهاد میکنم که سرعت واقعی خط رو نشون میده(سرعت idm نوسان داره و سرعت لحظه ایش واقعی نیست که بعضی دوستان میگن سرعتشون 140 هم میرسه!!!)با این برنامه سرعت رو 115 یا 116 هستش.که 16 تا همون 128 میشه و 100 تا تشویقی.
سرعت دانلود تو روز هر چی بالاتر باشه به نفع isp هست هر چی دانلود بیشتر، پول بیشتری هم باید بدی. سرعت رایگان شبانش چقدره؟
دنبال سرویس CRA نرو که بعدش مثه چی پشیمون میشیچه شاتل چه پارس آنلاین!
دوستان اندیشه شما با چیز پی ان هاتون مشکل ندارید، از اون روز که مشکل ایجاد شد من همچنان مشکل دارم
گفتم شاید از ISP باشه، میخواستم وضعیت شما رو هم بدونم
بی زحمت لینک دانلودش رو میذاری
اینم لینک دانلود از سایتش.چون رایگانه بزارید خودش آپدیت بشه.
حجمش 1.7 مگابایت!!!!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباه شد...حذف نمیشه؟
Last edited by arashlolos; 15-10-2011 at 00:29.
همون طور که قبلا گفتم سرعت شبانه اندیشه دقیقا از ساعت 4:15 شب و چند روز اول مهر ماه هم از ساعت 3:15 عین روز میشد و حتی تو بهترین حالت تا 1300 مگ هم خودم دانلود شبانه کردم.اما تو شهر رشت الان چند شبه که دیگه از این خبرا نیست یعنی سرعت از 1 شب تا 6 صبح از محدوده 50 الی 60 کیلوبایت بیشتر نمیره و حداکثر حدود 800 مگ در ساعات رایگان میشه دانلود کرد. احتمالا چون شما فومن هستین از ساعت 3 شب افزایش سرعت دارید.
بابت معرفی برنامه هم ممنون ... اما در مورد سرعتی که idm نشون میده درست میگین چون ممکنه یک لحظه بخاطر وقفه ای که تو دانلود پیش میاد یه دفعه مثلا 50 کیلوبایت نشون بده و لحظه بعد یه دفعه 200الکی بشه! اما تو حالت عادی معمولا نوسان مشخصی داره و میشه فهمید تو بهترین حالات داره از تمام ظرفیت پهنای باند downstream مودم که خط روش ست شده استفاده میکنه یا نه ... مثلا الان خط من که اشتراک 128 حجمی از اندیشه دارم و مرکز 3 رشت هستم روی 1079 کیلوبیت بسته شده (یعنی کمی بیشتر از 1024 که معادل 1 مگابیته ) که اگه تقسیم بر 8 کنین میبینین حداکثر ظرفیت جریان ورودی خط من حدود 134 کیلوبایت هست یعنی از نظر تئوری سرعتم میتونه تا 134 کیلوبایت بالا بره . برنامه idm و نرم افزارهای مشابه از الگوریتمی استفاده میکنند که از حداکثر پهنای باند بهره ببرندو یه جورایی مثل پمپی میمونن که اطلاعاتو داره با فشار به سمت خودش میکشه. پس وقتی برنامه ای مثل idm سرعت لحظه ای منو بین 120 تا 140 نشون میده و ظرف چند دقیقه از 120 هم پایین تر نمیاد یعنی میشه گفت تو اون دقایق بطور متوسط دارم نزدیک به حداکثر سرعت downstream خطم دانلود میکنم و این یعنی بهترین حالت ممکن برای خط خودم ... نه اینکه بگم سرعت به طور ثابت 140 هست.![]()
داداشم تاریخ رو نگاه کنید مربوط به 5 روز پیش یعنی 18 مهر هستش.جالبه که 7 یا 8 روز پیش یبار از 50 کیلوبایت تکون نخورد.ولی شب بعدش همونطور که میبینید میره رو 115.
فومنی هستم ولی رشت adsl دارم.فومن سرعت 128 حداکثر 20 تا 30 هستش.تازه شبانه رو نمیدونم چقده.حتما پایین تره.
بعدش شما از کجا میدونید خطتون رو 1079 بسته شده؟؟؟با این برنامه ای که معرفی کردم میبینید که دقیقا رو 928 یه 936 بسته شده.اول امتحان کنید بعد.خط من که اینطوری هستش.
از این 928 تا سرعت 800 تاش تشویقیه و 128 تاش سرعت واقعی. ...مدرکشم همون عکسی هستش که بالا گذاشتم که دقیقا دانلود رو 115 هستش.تو روز هم به همین شکل.
(تموم اینا واسه خط 6 من هستش و با سه مدل مودم مختلف تست گرفتم شاید واسه شما اینطور نباشه. )
ممنون از توضیحاتتون در مورد idm
و اینم برنامه networx که هم بغل ساعت هم بغل تغییر زبان و هم بصورت گراف میزان سرعت دانلود و آپلود رو نشون میده(نامحدود 128 بدون کوچیکترین نوسانی):
![]()
در مورد بالا رفتن سرعت از ساعت 3 شب فعلا که چند روزیه برا خط من اینطوری نیست و تا 6 صبح سرعت بالا نمیره .من مرکز 3 مخابرات هستم شاید دوستان دیگه که از مراکز دیگه مخابرات رشت اشتراک دارند هنوز سرعت شبانشون مثل شما بالا بره. به هر حال نمیشه خیلی دقیق رو قضیه سرعت نتیجه گیری کرد. تنها چیزی که می شه قطعی گفت و در مورش توافق کرد همون متوسط سرعت هست و میشه گفت الان برای اشتراک حجمی 128 اندیشه بطور متوسط تو ساعات روز ( و ساعات شب درصورت افزایش سرعت از 3 به بعد ) میشه حدود 400 الی 420 مگابایت دانلود داشت و اگر مثل خط من سرعت شبانه تا خود صبح محدود بمونه میزان دانلود در هر ساعت زیر 200 مگابایت خواهد بود.
اما گفتم خط من و خیلی از دوستانی که خودم مودمشون رو کانفیگ کردم و همشون اشتراک 128 از اندیشه داشتند روی 1079 ( یه کمی کمتر یا بیشتر ) بسته شده. بهترین ملاک خود مودم هست. میزان downstream یا upstream خط چیزی هم نیست که بگیم مثل سرعت دانلود باید تست بشه و نرم افزارهای تست مختلف یا مارکهای مختلف مودم عددهای مختلف و خیلی جوراواجور بهمون نشون بدن ... یعنی وقتی خط رانژه میشه و مودم هم وصل میشه میزان downstream خط مورد نظر رو با کمترین خطا نشون میده و از کنترل کاربرا هم خارجه. من هم این عدد رو از رو تنظیمات مودم خودم گفتم :
بایت برنامه neworkx هم ممنون. به نظرم بیشترین کاربرد این برنامه بخصوص برا کسانی هست که از مودم وایرلس و اشتراک حجمی استفاده میکنند. چون معمولا تو مودمهای وایرلس user-pass داخل خود مودم ست میشه و از کانکشن داخل ویندوز استفاده نمیشه. در نتیجه چون بعد از اتصال هیچ شکلکی کنار ساعت ویندوز نمیاد نمیشه هر لحظه به میزان ترافیک رد و بدل شده پی برد و این برنامه کار رو خیلی ساده میکنه. قسمت تست ping وtrace هم برا کسانی که با دستورات cmd ویندوز آشنایی ندارند خیلی خیلی مفید هست .
فقط باید یک نکته رو در مورد این برنامه در نظر داشته باشین که همیشه متوسط سرعت نمایش داده میشه که نباید شما رو به اشتباه بندازه .یعنی در صورتی مقدارمتوسط سرعت رو درست نمایش میده که بطور متوالی در طول 1 ساعت در حال دانلود باشید.مثل همون دانلود شبانه شما که مثلا نشون داده حدود 420 مگ در هر ساعت و با متوسط سرعت 116 کیلوبایت دانلود شده. اما اگه در طول 1 ساعت مثلا فقط نیم ساعت دانلود کرده باشین و بعدش قطع کرده باشین این برنامه طبق روال عادی میزان دانلود رو ظرف همون 1 ساعت میسنجه و در نتیجه سرعت متوسط دانلود شما رو تو آماری که میده نصف نشون میده ...فقط وقتی نتیجش دقیق هست که یکسره دانلود کنید ( مثل دانلود شبانه )
یه قسمتی هم برای تست سرعت داره که اعداد و ارقامی که بهم داد درست نبود.برای اینکه متوسط سرعت محاسبه بشه برنامه idm رو برای ادامه دانلود یک فیلم و دقیقا همزمان تست سرعت این برنامه رو هم استارت زدم و 10 دقیقه به دانلود ادامه دادم تا متوسط سرعتم تو همون 10 دقیقه به دست بیاد ( برنامه هم کاملا ریست شده بود و آماده اندازه گیری بود )
طبق عکس ها میبینید که برنامه سرعتم رو بالای 200 کیلوبایت تشخیص داده و حتی میزان دانلودم رو هم 126 مگابایت نشون داده در حالی که ظرف اون 10 دقیقه من حدود 70 مگابایت دانلود کردم و اگه قرار باشه 126 درست باشه من باید بالای 700 مگ در هر ساعت دانلود کنم که این طور نیست !! عکس برنامه idm رو هم میتونید ببینید که همزمان با تست networkx گرفته شده و یک عکس دیگه هم از پنجره pop up برنامه کنار ساعت ویندوز که چند دقیقه بعد عکسش گرفته شده و اونم سرعت ارتباطی رو درست نشون نمیده ... به هر حال خیلی اطلاعات مفید و به درد بخوری هم میده که واقعا کاربردی و با ارزشه . در ضمن تست پینگ و تریس هم خیلی خوب و ساده و بدون مشکل نتایجو نشون میده و ثبت میکنه .
![]()
این نکته رو هم اضافه کنم که همه اینترنت برا دانلود نیست و این بحث ها رو فقط واسه دانلود بیشتر و بیشتر نمیکنیم ...هدف بالا رفتن کیفیت سرویس واسه همه هست . به هر حال سرعت بالا و پینگ پایین تو کیفیت استفاده از اینترنت اثر مثبت میذاره ... از زمان لود شدن وب سایتهای مولتی مدیا و سنگین تا ویدئو آنلاین و بازی آنلاین و ...
خوش باشید![]()
Last edited by birak; 15-10-2011 at 18:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)