تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1111 از 2376 اولاول ... 11161110111061110111071108110911101111111211131114111511211161121116112111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,101 به 11,110 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    اميري: استقلال بدهي به مجتبي جباري ندارد
    خبرگزاري فارس: مسئول كميته امور مالي و اداري استقلال گفت: باشگاه بدهي به مجتبي جباري ندارد و براي ما شايعه درست مي كنند.

علي اميري در گفت و گو با خبرنگار فارس در باره اينكه گفته مي شود مصدوميت جباري جدي نيست و او به دليل پاس نشدن چك باشگاه خود را به مصدوميت زده، اظهار اشت:اصلا اينطور نيست. جباري واقعا مصدوم است و اگر مربيان صلاح بدانند، شايد مقابل ملوان نتواند بازي كند.
    وي افزود: در حال حاضر بدهي به جباري نداريم كه بخواهد به اين دليل خود را به مصدوميت بزند. اين حرفها شايعه است.
    اميري در پايان در پاسخ به اينكه در قرارداد جباري قيد شده كه هر گاه پول خود را نگرفت در تمرينات شركت نكند، گفت: چنين مسئله اين نيست و در قرارداد او چنين بندي وجود ندارد. در قرارداد او آمده هر گاه از تيم خوب خارجي پيشنهاد داشت مي تواند ترانسفر شود.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    منيعي: با اميدواري به سه امتياز بازي مقابل ملوان فكر مي‌كنيم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي استقلال تهران گفت: باوجودي كه ملوان حريف سرسختي است، نااميد نيستيم و به سه امتياز فكر مي‌كنيم.

ميثم منيعي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره شرايط اين تيم اظهار داشت: توانسته‌ايم در بازي‌هاي گذشته خوب نتيجه بگيريم. مي‌دانيم ملوان نيز تيم بسيار خوبي است.
    وي افزود: آنها در زمين خود خوب كار مي‌كنند. به نظرم، بازيكنان استقلال بايد مقابل ملوان از جان مايه بگذارند و در زمين با غيرت بازي كنند.
    منيعي خاطر نشان ساخت: اگر مي‌خواهيم به صدر برسيم، بايد همه ديدارها را ببريم؛ هر چند ملوان حريف سخت‌كوشي است. بايد به سه امتياز برسيم.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عليزاده: بازي مقابل ملوان درگيرانه خواهد بود
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ديدار برابر تيم فيزيكي ملوان، درگيرانه و سخت است.

علي عليزاده در گفت و گو با فارس، در خصوص مسابقه مقابل ملوان اظهار داشت: معمولا در زمين‌هاي مثل تختي انزلي نمي‌توان بازي تاكتيكي ارائه كرد.
    وي افزود: اگر بازيكنان ما دچار غرور كاذب نشده باشند و مغرورانه بازي نكنند، مي‌توانيم سه امتياز را از ملوان بگيريم.
    اين مهاجم عنوان كرد: بايد به پيروزي‌ها در ليگ ادامه دهيم. رسيدن به صدر با پيروزي در هر بازي براي ما كار چندان سختي نيست. تيم ما اين توانايي را دارد تا به اين مهم دست يابد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

قلعه نویی: به پیروزی‌هایمان ادامه می‌دهیم.

امیر قلعه نویی گفت: در انزلی بازی دشواری داریم اما به دنبال ۳ امتیاز دیدار هستیم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران‌ اظهار کرد: دیدار مقابل ملوان انزلی بسیار دشوار است. در هر صورت در لیگ برتر نمی‌توان بازی‌ها را با یکدیگر مقایسه کرد و هر بازی شرایط مخصوص به خود را دارد. به احمدزاده تبریک می‌گویم که تیم خوبی ساخته و توانسته است با وجود بازیکنانی جوان و کم‌ترین هزینه، تیم ملوان را بسیار آماده کند. در هر صورت یکی از نکات متفاوت این بازی شرایط آب و هوایی انزلی است که می‌تواند در بازی تاثیرگذار باشد.
    وی افزود: با توجه به بازی‌های اخیر و نتایج خوب ملوان انزلی و همچنین روند بسیار خوبی که در بازی‌های استقلال شکل گرفته و پیروزی‌های ادامه‌دارمان تصور می‌کنم این بازی بسیار تماشایی باشد.
    قلعه‌نویی خاطرنشان کرد:‌ گروه آنالیز ما نقاط ضعف و قوت ملوان را بررسی کرده است و امیدواریم با توجه به همین نقاط ضعف ۳ امتیاز بازی را به دست آوریم.
    قلعه‌نویی در ادامه با تمجید عملکرد مدافعان تیمش گفت: ساختار دفاعی تیم ما بسیار خوب شده و امیدواریم همان طور که این ساختار دفاعی در بازی مقابل ذوب آهن کمترین اشتباه را داشت، برابر ملوان نیز همین گونه عمل کند.
    قلعه‌نویی بار دیگر بر تلاشش برای تغییر نگرش بازیکنان استقلال تاکید کرد و گفت: بسیار خوشحالم چرا که نگرش بازیکنان استقلال تغییر کرده است و آن‌ها دیگر به خوبی درک می‌کنند در یک تیم پرافتخار آسیایی بازی می‌کنند و قدر پیراهن تیم را می‌دانند.
    قلعه‌نویی افزود: این نگرش به ما کمک می‌کند تا بتوانیم تیم را برای موفقیت در آسیا آماده کنیم. از هم‌اکنون نیز فکر خود را متوجه بازی‌هایمان در آسیا کرده‌ایم و می‌خواهیم نگرش و سطح تیم را به حدی برسانیم که در لیگ قهرمانان آسیا نیز موفق باشیم.
    سرمربی تیم استقلال تهران ماجرای وجود جاسوس در این تیم را رد کرد و گفت: استقلال جاسوس ندارد اما واقعیت این است که ما دوست نداریم یک سری مسایل داخلی تیم که در واقع مسایل خانوادگی ماست، به بیرون راه پیدا کند.
    قلعه نویی درباره تغییر زمان اردوی استقلال در کیش نیز گفت: با توجه به این که فاصله چندانی تا زمان تعطیلات نیم فصل نداشتیم تصمیم گرفتیم تا این اردو را در زمان تعطیلات نیم فصل در کیش برگزار کنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

طالب لو: نمی‌گذاریم نوار پیروزی‌هایمان در انزلی پاره شود.

وحید طالب‌لو گفت: بازی دشواری مقابل ملوان داریم.
    دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال تهران اظهار کرد: ملوان همواره تیم بسیار خوبی بوده و به خصوص در مقابل تیم‌های بزرگ همواره نتایج خوبی گرفته است. در هر صورت شرایط جوی انزلی نیز کار را برای ما دشوار می‌کند. با این حال تلاش می‌کنیم تا به روند پیروزی‌هایمان در انزلی نیز ادامه دهیم.
    وی افزود: خوشبختانه استقلال شرایط بسیار خوبی را پیدا کرده است و برای آن که بتوانیم این موفقیت‌ها را ادامه دهیم به ۳ امتیاز بازی مقابل ملوان احتیاج داریم.
    طالب‌لو درباره وضعیت خط دفاعی استقلال نیز گفت: خط دفاع استقلال هیچ مشکلی ندارد. مدافعان ما بسیار خوب هستند. البته تمامی تیم‌ها بر روی ارسال‌ها مشکل دارند و این موضوع تنها مربوط به استقلال نیست اما در مجموع عملکرد مدافعان ما بازی به بازی بهتر می‌شود و هیچ مشکل خاصی در خط دفاع استقلال وجود ندارد. تصور می‌کنم این موضوع در بازی مقابل ذوب آهن مشهود بود.
    طالب لو درباره بازی‌های پیش روی تیم ملی نیز گفت: هنوز مشخص نیست که به تیم ملی دعوت شوم اما امیدوارم تیم ایران همواره پیروز باشد و به جام جهانی راه پیدا کند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فابیو جان‌واریو : استقلال می‌تواند بر هر حریفی غلبه کند.

فابیو جان واریو گفت: اگر باران به ما اجازه بدهد می‌توانیم سه امتیاز بازی با ملوان را کسب کنیم.
    هافبک برزیلی تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به دیدار این تیم مقابل ملوان اظهار داشت:بازی مقابل ملوان یک بازی سخت و دشوار است و استقلال در این بازی کار مهمی را پیش رو دارد و اگر باران به ما اجازه بدهد می‌توانیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم.
    وی ادامه داد: دراین مدت تمرینات بسیار خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم و از آمادگی بالایی برخوردار هستیم و به دنبال این هستیم تا چهارمین پیروزی متوالی خود را جشن بگیریم.‌استقلال در هفته‌های گذشته توانسته است بازیهای زیبایی را انجام دهد و می‌تواند بر همه حریفی غلبه کند و نتایج درخشانی را رقم بزند.
    وی خاطر نشان کرد:اعتقاد دارم ‌اگر بازیکنان و تیم دچار حاشیه نشوند و فوتبال خودشان را بازی می کنند می توانند در پایان فصل مقام قهرمانی لیگ را نصیب خود کنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

رئیس سازمان لیگ اعلام کرد؛ استقلال و پرسپولیس در قزوین و قم می‌توانند بازی کنند.

وضعیت ورزشگاه‌های قم و قزوین به استاندارد مورد تایید فدراسیون فوتبال رسیده است.
    عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر ضمن تایید خبر فوق گفت: از امکانات مجموعه های ورزشی قزوین و قم بازدید کردیم که د راین بازدید متوجه شدیم آنچه را که نیاز ما بوده فراهم کرده‌اند و مسولان ورزشی این دو استان نیز همکاری خود را برای برپایی امنیت در ورزشگاه‌ها در زمان برگزاری مسابقات اعلام کرده‌اند.
    وی افزود:‌با توجه به این شرایط امکان برگزاری بازی های این دو تیم با تیم های استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه‌های خود مقدور خواهد بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پرویز مظلومی:هر کس صادقی را می خواهد یک میلیارد تومان بدهد.

تیم مس کرمان با درایت پرویز مظلومی توانسته نتایج خوبی در لیگ کسب کند. اگرچه این تیم در چند بازی اخیرش نتوانسته از فرصت ها خوب استفاده کرده و بیشتر به تساوی رضایت داده اما در مجموع تیمی دست و پا بسته نبوده و حریفانش را آزار داده است.
    • از آخرین وضعیت مس کرمان بگویید؟
    - وضعیت خوب است. برای بازی با راه آهن تمرینات ویژه ای در نظر گرفته ایم. حریف ما تیم خوب و دونده ای است و سرمربی این تیم هم یک مربی کاربلد است و باید مواظب تاکتیک های ایشان باشیم.
    • هفته پانزدهم لیگ تعطیل شده است. آیا برنامه خاصی برای این مدت دارید؟
    - فکر نمی کنم تیمی تعطیل باشد چرا که خیلی از تیم ها مثل ما بازی جام حذفی دارند. برای خود من هم جالب است که چرا وقتی برای بازی های تیم ملی لیگ تعطیل است، ما باید در جام حذفی به میدان برویم.
    • این داستان رحمتی و صادقی چیست؟ مگر آنها قرارداد ندارند؟
    - این همان حاشیه هایی است که دوستان ما برایمان ساخته اند . من با رحمتی صحبت کردم و او گفت من فقط رفتم یک سلام و علیک با دکتر نوروزی کردم. صادقی هم به من گفت اصلاً این خبرها صحت ندارد. من اگر بخواهم به پرسپولیس بروم پایان فصل می روم و آن هم در صورتی است که با استقلال به توافق نرسم.
    • واگر ثابت شود صادقی مذاکره ای داشته؟
    - برخورد شدیدی با او خواهم کرد. بازیکن باید به تعهداتش پایبند باشد. آنها خوب می دانند که من این کارشکنی ها را فراموش نمی کنم و از این موضوع نخواهم گذشت. البته اختیار صادقی دست باشگاه است اما اگر قرار باشد برای صادقی رضایتنامه بدهیم یک میلیارد تومان می خواهیم. متاسفانه دوستان برای ما حاشیه سازی می کنند. صادقی یک بازیکن موثر است و از دست دادن او برایمان آسان نیست. من نمی دانم چه کسانی از پرسپولیس به امیر حسین صادقی پیشنهاد داده اند. هر کس که بوده معلوم است اخلاق حرفه ای را بلد نیست و نمی داند مذاکره با بازیکنی که قرارداد دارد کار حرفه ای نیست. وقتی افراد غیرحرفه ای مدیریت تیم ها را برعهده می گیرند بهتر از این نمی شود.
    •نظر شما در مورد حضور ناصر حجازی در ابومسلم چیست؟
    - امیدوارم موفق باشند. ابومسلم تیم خوبی است. مردم مشهد در این مدت خیلی اذیت شدند و هر روز با یک مشکل در این تیم مواجه بودند. امیدوارم ناصرخان بتواند این تیم را جمع و جور کند. ابومسلم تیم بدی نیست و پتانسیل های بالایی دارد.
    • آیا برای انتخاب حجازی با شما هم مشورت کردند؟
    - بله. سردار بنی اسد به من لطف دارند و معمولاً اگر قرار باشد در حوزه فنی تصمیمی برای ابومسلم بگیرند با من مشورت می کنند. من هم وقتی لیست مربیان مدنظر ایشان را شنیدم گفتم با انتخاب حجازی موافقم. توانایی ایشان برای نجات ابومسلم بیشتر از بقیه است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

امیرحسین صادقی: خودم با پرسپولیسی ها مذاکره کردم اما دوست دارم به استقلال برگردم

این روزها شایعاتی پیرامون حضور امیرحسین صادقی مدافع مس کرمان در پرسپولیس شنیده می شود.
    • شنیده می شود با پرسپولیسی ها مذاکره کرده اید؟
    - بله. صحبت هایی شده، شما از کجا می دانید؟ حتی خود من هم مذاکراتی با این تیم داشته ام اما اولویت اول من استقلال است بعد پرسپولیس.
    • اما شما با مس کرمان قرارداد دارید؟
    - بله اما می توانم به طور توافقی در نیم فصل از این تیم جدا شوم.
    • شاید با رفتن احتمالی شما به پرسپولیس باعث ایجاد حاشیه از سمت طرفداران استقلال بشوید؟
    - طرفداران استقلال من را در هر کجا می بینند در مورد علت رفتن من از این تیم می پرسند. من امسال هم می خواستم در استقلال بمانم اما قسمت نشد.
    • شرایط مس چطور است؟
    - به نظر من تیم ما دچار بدشانسی محض شده است؛ چون ما در همه دیدارها سرتر از تیم حریف هستیم.
    • بازی با راه آهن را چطور می بینید؟
    - از شانس ما راه آهن در ۲ بازی اخیر خود به پیروزی رسیده و این کار ما را سخت می کند. امیدوارم بتوانیم ۳ امتیاز را کسب کنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مدیرعامل مس:صادقی فصل بعد هم در کرمان است.

مدیرعامل تیم فوتبال مس کرمان گفت:نه تنها امیرحسین صادقی از مس جدا نمی شود،بلکه در تلاش هستیم او را برای فصل آینده نیز در کرمان حفظ کنیم.
    برهانی نژاد اظهار داشت:پس از آنکه از طریق مطبوعات متوجه شدیم صحبت هایی درخصوص احتمال حضور امیر حسین صادقی در پرسپولیس مطرح شده،امروز صبح با خود این بازیکن جلسه ای را برگزار کردیم تا ببینیم داستان از چه قرار است.صادقی در گفت و گو با ما تاکید کرد که هیچ صحبتی با پرسپولیس نداشته و تنها به فکر موفقیت مس است.
    وی افزود:ما از عملکرد صادقی در مس راضی هستیم و خواهان حضور او می باشیم.این مدافع در بازی های ما متعصب نشان داده است و شرایطی را فراهم می آوریم که فصل آینده نیز در کرمان بماند.
    مدیرعامل مس در پایان خاطرنشان کرد:متاسفانه برای مس حاشیه سازی می کنند.تیم ما خوب نتیجه گرفته و عده ای به این فکر افتاده اند که از طریق حاشیه سازی برایمان مشکل ساز شوند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •