تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1111 از 1404 اولاول ... 111611101110611101110711081109111011111112111311141115112111611211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,101 به 11,110 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه Alixbox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

CFW جدید برای 5.5GEN-D ریلیز شد.که اون فریم ویر رو به 5.5GEN-D2 آپدیت و مشکلات این نسخه رو رفع می کنه.
    اینم لینک منبع و توضیحات:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک دانلود:
    کد:
    5.50GEN-D2

ابتدا این فایل را دانلود کنید >>>
    کد:
    طریقه نصب :
    ابتدا فایل بالا را دانلود کنید سپس از خالت فشرده خارج کنید.
    فایل GEN-D2 را در X:\PSP\GAME کپی کنید .
    سپس برنامه Quick Update 5.50 GEN-D2 را از داخل psp اجرا کنید.
    بعد از باز شدن X را زده و در اخر برای خروج X را زده
    به GEN-D2 خوش امدید .

نکته : این اموزش برای کسانی هست که GEN-D دارن و میخواهند به GEN-D2 اپدت کنند

هشدار: این آموزش فقط برای دوستانی هست که مدل دستگاه آنها 1000 و 2000 قدیمی(دستگاه هایی که با پاندورا کپی خور شده اند) هست.پس دوستانی که psp 3000 و 2000 جدید که کپی خور موقت هست و با ChickHEN کپی خور شده اند به هیچ وجه نصب نکنند.در صورت نصب دستگاه آنها بریک کرده و فعلا نمیشه درستش کرد.

تغیرات در این فریمور

کد:
    ************************************************** **********************************

تمام حقوق این آموزش مربوط به شخصAlixBoxو سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.

************************************************** **********************************
    .....................................

2. 2 کاربر از Alixbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام
    امکانش هست که psp 3000 هم بالاخره کپی خور دائم بشه و فریمور جدیدش هک بشه یا کلا هکرها 3000 رو بیخیال شدن و چسبیدن به fat و slim ؟؟

داره خودمونی میشه Alixbox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام
    امکانش هست که psp 3000 هم بالاخره کپی خور دائم بشه و فریمور جدیدش هک بشه یا کلا هکرها 3000 رو بیخیال شدن و چسبیدن به fat و slim ؟؟
    امکانش خیلی زیاده که کپی خور دایم بشه و GO کپی خور موقت .

5. این کاربر از Alixbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

راستي يه سوال امروز كه مموري كارد رو بردم زدش به ماله خودش گفت سالمه بعد گفتم فرمتش كن فرمت كرد ولي الان ميزنم قد مموري ريدر خودم دوباره همون مشكله زدم قد psp هم نشناخت راستي psp usb همخريدم(نوشدارو پس از مرگ سهراب)بعد اون رمرو انداحتم گفت مموري كاردي وجود نداره بعد مموري كارد گوشي كا 750 زدم شناختش..يعني الان ايراد از چي ميتونه باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

راستي يه سوال امروز كه مموري كارد رو بردم زدش به ماله خودش گفت سالمه بعد گفتم فرمتش كن فرمت كرد ولي الان ميزنم قد مموري ريدر خودم دوباره همون مشكله زدم قد psp هم نشناخت راستي psp usb همخريدم(نوشدارو پس از مرگ سهراب)بعد اون رمرو انداحتم گفت مموري كاردي وجود نداره بعد مموري كارد گوشي كا 750 زدم شناختش..يعني الان ايراد از چي ميتونه باشه؟
    شما PSP خودت رو واسش ببر بگو با مال خودت فرمت کنه.

8. این کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamil_ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    London

پيش فرض

اگه بازی پچ شده رو دانلود کرده باشی روی 5.00m33 و 5.03mhu و 5.5gen همه مدلهاش! جواب میده... و اگه پچ شده نیست باید پچش کنی!
    منم دارم دانلود میکنم ولی به پارت 4 که رسیدم ارور داد!!!عجب بدبختی گیر کردیما!

تو تاپیک دانلود بازی ها هم گفته بودم یکی از پارت ها خرابه . شما از مگا اپلود دانلود کن که علیرضا تو تاپیک دانلود بازی psp گذاشته من خودم دانلود کردم هم سالمه هم پچ شده هم قابلیت resum داره.

10. این کاربر از kamil_ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

اگه بازی پچ شده رو دانلود کرده باشی روی 5.00m33 و 5.03mhu و 5.5gen همه مدلهاش! جواب میده... و اگه پچ شده نیست باید پچش کنی!
    منم دارم دانلود میکنم ولی به پارت 4 که رسیدم ارور داد!!!عجب بدبختی گیر کردیما!
    اگه میشه بگو از کجا بفهمم پچ شده است و یا از کجا فریم ورمو درست کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

اگه میشه بگو از کجا بفهمم پچ شده است و یا از کجا فریم ورمو درست کنم
    با اجازه من جوابتو ميدم...
    در جواب سوال اول شما بايد بگم كه اول بايد بري تو پنل SETTINGS بعد SYSTEM SETTINGS بعد SYSTEM INFORMATION بعد جلو VERION نوشته مثلا 5.03.
    جواب سوال دوم هم بايد بگم اگه منظورتون اينه كه يه فريمور جديد كپي خور شده ميخواين بزنين كه تو همين فروم آموزشي براي كپي خور كردن فريمور وجود داره!

13. این کاربر از amino-danger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا من امروز خدا رو شکر رفتم یه 3000 گرفتم که با رم 8 گیگ و مخلفات اش شد 200 تومن
    طرف برام God of War رو هم ریخت
    فقط یه چند تا سوال داشتم میخواستم ببینم الان چه فرمت های ویدیویی رو میخونه؟ یه سوال دیگم هم این بود که برای فرمتهایی که خود psp نمیتونه بخونه برنامه ای نیست

---
    پ.ن 1:راستی اگه میشه یه 10-20 تا بازی توپ psp رو که همه توصیه میکنن معرفی کنید تا برم تو کار دانلودشون
    پ.ن 2:نظرتون در مورد بازیهای ابالای لیست این سایت چیه؟
    کد:
    Last edited by bleu2u4u; 24-10-2009 at 22:23.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

اقا من امروز خدا رو شکر رفتم یه 3000 گرفتم که با رم 8 گیگ و مخلفات اش شد 200 تومن
    طرف برام God of War رو هم ریخت
    فقط یه چند تا سوال داشتم میخواستم ببینم الان چه فرمت های ویدیویی رو میخونه؟ یه سوال دیگم هم این بود که برای فرمتهایی که خود psp نمیتونه بخونه برنامه ای نیست
    خوب گرفتي PSP رو راستي اگه ميخواي بدوني RAM اورجيناله يا نه برو روي پوشه GAMES بعد مثلث رو بزن بعد INFORMATION اگه جلوي MAGICGATE زد SUPPORTED رمت اصله!اگه UNKNOWN رمت تقلبيه!در ضمن بايد حتما پسوند ويديو ها MP4 باشه كه با اكثر برنامه ها ميشه مثله ULEAD البته برنامه مخصوص خودش هم هست(يه چنداتيي)الان حسش نيست ولي سرچ كني تو نت حتما پيدا ميكني...(PSP VIDEO-PSP VIDEO CONVERTERو...)راستي با برنامه BOKR هم ميتوني فايل هاي ADOBE READER يعني PDF هم اجرا كني..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •