.....................................
.....................................
با سلام
امکانش هست که psp 3000 هم بالاخره کپی خور دائم بشه و فریمور جدیدش هک بشه یا کلا هکرها 3000 رو بیخیال شدن و چسبیدن به fat و slim ؟؟
امکانش خیلی زیاده که کپی خور دایم بشه و GO کپی خور موقت .
راستي يه سوال امروز كه مموري كارد رو بردم زدش به ماله خودش گفت سالمه بعد گفتم فرمتش كن فرمت كرد ولي الان ميزنم قد مموري ريدر خودم دوباره همون مشكله زدم قد psp هم نشناخت راستي psp usb همخريدم(نوشدارو پس از مرگ سهراب)بعد اون رمرو انداحتم گفت مموري كاردي وجود نداره بعد مموري كارد گوشي كا 750 زدم شناختش..يعني الان ايراد از چي ميتونه باشه؟
شما PSP خودت رو واسش ببر بگو با مال خودت فرمت کنه.
تو تاپیک دانلود بازی ها هم گفته بودم یکی از پارت ها خرابه . شما از مگا اپلود دانلود کن که علیرضا تو تاپیک دانلود بازی psp گذاشته من خودم دانلود کردم هم سالمه هم پچ شده هم قابلیت resum داره.
اگه میشه بگو از کجا بفهمم پچ شده است و یا از کجا فریم ورمو درست کنم
با اجازه من جوابتو ميدم...
در جواب سوال اول شما بايد بگم كه اول بايد بري تو پنل SETTINGS بعد SYSTEM SETTINGS بعد SYSTEM INFORMATION بعد جلو VERION نوشته مثلا 5.03.
جواب سوال دوم هم بايد بگم اگه منظورتون اينه كه يه فريمور جديد كپي خور شده ميخواين بزنين كه تو همين فروم آموزشي براي كپي خور كردن فريمور وجود داره!![]()
اقا من امروز خدا رو شکر رفتم یه 3000 گرفتم که با رم 8 گیگ و مخلفات اش شد 200 تومن
طرف برام God of War رو هم ریخت
فقط یه چند تا سوال داشتم میخواستم ببینم الان چه فرمت های ویدیویی رو میخونه؟ یه سوال دیگم هم این بود که برای فرمتهایی که خود psp نمیتونه بخونه برنامه ای نیست
---
پ.ن 1:راستی اگه میشه یه 10-20 تا بازی توپ psp رو که همه توصیه میکنن معرفی کنید تا برم تو کار دانلودشون
پ.ن 2:نظرتون در مورد بازیهای ابالای لیست این سایت چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bleu2u4u; 24-10-2009 at 22:23.
خوب گرفتي PSP رو راستي اگه ميخواي بدوني RAM اورجيناله يا نه برو روي پوشه GAMES بعد مثلث رو بزن بعد INFORMATION اگه جلوي MAGICGATE زد SUPPORTED رمت اصله!اگه UNKNOWN رمت تقلبيه!در ضمن بايد حتما پسوند ويديو ها MP4 باشه كه با اكثر برنامه ها ميشه مثله ULEAD البته برنامه مخصوص خودش هم هست(يه چنداتيي)الان حسش نيست ولي سرچ كني تو نت حتما پيدا ميكني...(PSP VIDEO-PSP VIDEO CONVERTERو...)راستي با برنامه BOKR هم ميتوني فايل هاي ADOBE READER يعني PDF هم اجرا كني..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)