اره به پایان رسیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره به پایان رسیده
من همین الان دارم رایکان دانلود میکنم.
دوستان پروژه آنلاک مودم D100 رو آغاز کردم و با باز کردن مودم کلیه اطلاعات حقیقی مودم رو پیدا کردم و در حال جستجو هستم عزیزانی که میتونند کمک کنند خوشحال میشم تشریف بیارند تو تاپیک زیر:
انگار که برداشتن ولی برای بسته های که از قبل خریده شده بوده هنوز فعاله. سرعت من هم کم شده ولی چون دانلود زیادی ندارم خیلی دقیق نمیتونم ولی به شدت شما کم نشده.
کسانی که قبل از این تاریخ بسته خریدهاند، تا پایان بستهشون، شبانه رایگان رو دارند. اما از این تاریخ به بعد دیگه شبانهای در کار نیست.
این مطلب رو پشتیبان همراه اول در کامنتهای پیج اینستاگرام اشاره کرده. این هم تصویر این کامنت بلکه این بحث برای همیشه مشخص بشه:![]()
Last edited by Behzad83; 18-11-2018 at 07:47.
من 16 گرفتم بسته بازم شبانه رایگان واسم پشتیبانی ها هیچی نمیدون از خودشون یه چیزی میگن
من بیست و دوم تمدید کردم رایگان دارم همین امروز تا ۷ صبح کلی دانلود کردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
من خودم هنوز تا چند وقت دیگه بسته م اعتبار داره ولی فکر میکردم همچین موردی باشه، ولی خب اگر سیم کارتتون دائمیه بازم احتیاط کنید بد نیست.
بازم مدل بسته هارو عوض کردن . 6 ماهه 10 گیگ 35 تومن گرفته بودم برای شبانه رایگان الان دیگه 6 ماهه
کمتر از 20گیگ نداره اونم 55 تومن . تازه نمیدونم همینو بگیرم شبانه اش برقراره یا نه ؟ یه عده میگن داره یه
عده میگن نه ..
کلا عین تونل وحشته . معلوم پیچ بعدی چه شوک دیگه ای در کاره !
خیلی وقته اون طرح حذف شده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)