تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1110 از 1185 اولاول ... 11061010101060110011061107110811091110111111121113111411201160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,091 به 11,100 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز عطر Narciso Rodriguez for him رو تست کردم.
    همچنان همون بوی سنگین نعناع هندی رو میده و تغییر زیادی نکرده اما ماندگاری به طور عجیبی ضعیف شده. شاید فقط 4 ساعت... به نظر میاد این عطر هم رفرموله شده...
    حیف بود

2. 5 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirali0072000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام متاسفانه الان فرصت توضیحات مفصل ندارم (و دو مورد اخر رو اگر کسی از دوستان جوابی نداد براتون از لحاظ فضای رایحه و گروه بویایی و ...تشریح خواهم کرد منتهی تا حالا تستی از این برند نداشتم)

در مورد نارسیسو فرهر چون تویلت نوشتید پس شیشه مشکی مدنظر هست
    به واقع قویترین و خاص ترین رایحه ی گرم زنانه ای که من تا الان داشتم بوده
    قطعا من خیلی عطرها رو ندیدم و نداشتم ولی مطمئنم این عطر یکی از خاص ترین ها هست
    پیچیدگی و حس و حال بسیار عجیبی هستش کلا! بدون تست اصلا نخرید

سی از جورجیو ارمانی در حد یک تست گذرا دیدمش و جز عطرهای جدید این برند هست
    یک سوپر عطر! ماندگاری و پخش بسیار خوب
    عطری سنگین و گرم با بوی غالب آلبالو یا توت سیاه (چیزی شبیه به این)+ گل بو
    (راستش من خیلی خوشم نیومد چون زیادی سنگینه و من حس میکنم باعث سردرد میتونه بشه)
    در مورد 2 مورد آخر حتما تستشون کنید..کارهای نیچ به حساب میاان.بسیار شیک...وباکیفیت..رایحشون بسیار طبیعیه..قیمتشون یکم بالاست.من سمپل یکیشو دارم
    بسیار ممنون از بابت ارسال سریع جواب..من ادکلن زیاد میخرم.تاحدودی اکثرکارهای مردونه معروف رو دارم.تغریبا 50مورد ادکلن و 30 مورد سمپل متنوع ..بهترین راه انتخاب عطرهام خرید سمپل و حجمهای کم هست.چون همان طور که خودتون میدونید با یک بار تست سطحی خیلی نمیشه انتخاب کرد.شما اگه جایی سراغ دارید که بتونم سمپل های 1 یا دومیل و حجمهای پایین رو تهیه کنم چه مردونه و چه زنونه ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه sayasla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه واردات عطر هر چندوقت یه باره؟
    مثلا عطرهای کرید تولید 2014 یا 2015 تو ایران پیدا میشه یا همش مال 4،5 سال قبلن؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه واردات عطر هر چندوقت یه باره؟
    مثلا عطرهای کرید تولید 2014 یا 2015 تو ایران پیدا میشه یا همش مال 4،5 سال قبلن؟
    کرید نباید با بقیه عطرها از لحاظ واردات فرق کنه براین اساس هم اکنون جدیدترین عطرهای مردانه ی 2014 از برندهایی مثل هرمس، آرمانی، فرگامو و غیره موجوده در بازار
    و به تازگی عطر جدید خنک مردانه ی 212 آیس از کارولینا هررا که محصول 2015 هست وارد بازار شده

6. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

در مورد 2 مورد آخر حتما تستشون کنید..کارهای نیچ به حساب میاان.بسیار شیک...وباکیفیت..رایحشون بسیار طبیعیه..قیمتشون یکم بالاست.من سمپل یکیشو دارم
    بسیار ممنون از بابت ارسال سریع جواب..من ادکلن زیاد میخرم.تاحدودی اکثرکارهای مردونه معروف رو دارم.تغریبا 50مورد ادکلن و 30 مورد سمپل متنوع ..بهترین راه انتخاب عطرهام خرید سمپل و حجمهای کم هست.چون همان طور که خودتون میدونید با یک بار تست سطحی خیلی نمیشه انتخاب کرد.شما اگه جایی سراغ دارید که بتونم سمپل های 1 یا دومیل و حجمهای پایین رو تهیه کنم چه مردونه و چه زنونه ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام گرامی
    پستتون رو دیده بودم منتهی جواب خاصی نداشتم برای همین چیزی نگفتم
    ما خوشحال میشیم از تجارب شما در زمینه ی معرفی عطرهاتون استفاده ببریم
    بله اشانتیون های عطرهای اصلی بهترین راه برای مطمئن شدن از خوب بودن عطر برای خرید هستند
    منتهی من به شخصه تا الان 1 یا 2 سی سی اشانتیون ندیدم
    معمولا بین 5 تا 7 میل هستند مگر اینکه شرایط دیگه ای باشه! اینایی که فرضا عطرهای تام فورد 250 میل رو 30 تا 30 تا میفروشن همچین جاهایی شاید بشه با صحبت و پرداخت مبلغی نمونه گرفت منتهی من که اصلا قبولشون ندارم!
    فقط اشانتیون های خوده کارخونه های سازنده که اونها هم گستردگی زیادی ندارند و شامل همه ی مدل ها نمیشن رو قبول دارم (همون 5 تا 7 میلی که گفتم) که این مدل ها رو چند سایت اینترنتی برای فروش دارند.

موفق باشید
    Last edited by Atghia; 11-04-2015 at 17:22.

8. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sayasla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کرید نباید با بقیه عطرها از لحاظ واردات فرق کنه براین اساس هم اکنون جدیدترین عطرهای مردانه ی 2014 از برندهایی مثل هرمس، آرمانی، فرگامو و غیره موجوده در بازار
    و به تازگی عطر جدید خنک مردانه ی 212 آیس از کارولینا هررا که محصول 2015 هست وارد بازار شده
    منظورم عطرهاییه که چندین ساله از ساخته شدنشون میگذره نه عطرهای نو.
    مثلا رویال عود اولین ساختش 2010 یا 2011 بود که همون موقع همه جا تو ایران پیدا میشد. الان که 4 سال گذشته اون عطرهایی که الان تو بازارن باقی مونده ی همون واردات 4 سال پیشن یا تولید 2014 هم میتونم پیدا کنم؟
    اصلا اون سالی که رو جعبه ی عطر نوشته شده سالیه که اولین نمونه از اون عطر تولید شده یا سال تولید همون عطر توی جعبه س؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

منظورم عطرهاییه که چندین ساله از ساخته شدنشون میگذره نه عطرهای نو.
    مثلا رویال عود اولین ساختش 2010 یا 2011 بود که همون موقع همه جا تو ایران پیدا میشد. الان که 4 سال گذشته اون عطرهایی که الان تو بازارن باقی مونده ی همون واردات 4 سال پیشن یا تولید 2014 هم میتونم پیدا کنم؟
    اصلا اون سالی که رو جعبه ی عطر نوشته شده سالیه که اولین نمونه از اون عطر تولید شده یا سال تولید همون عطر توی جعبه س؟
    اگر تاریخی روی عطر زده باشند سال تولید همون عطریه که میبینید نه اینکه در سالی که اولین بار تولید شده...
    فرضا یک عطری هست محصول 2002 یک برند خاص
    خب این بارها و سالها تولید شده و میشه چون بازارش رو داره فروشش هست و مدام تولید میشه بعضی از عطرها هم کلا دیگه تولید نمیشن (سیاست برندها هستش تصمیم گیری در مورد این موارد)

حالا شما یک کدی ته شیشه عطر یا ته جعبه میبینید که ترکیب عدد و حرف هست حدود 5 الی 6 تا کارکتر (دقیق یادم نیست)
    اون کد رو اگر داخل یک سایت خاصی هست وارد کنید بهتون میگه که این عطر ساخت چه سالی هستش

ضمنا در اکثریت عطرها تاریخ تولید ثبت نمیشه فقط همین کدی که گفتم هست (برای اطمینان همین الان چک کردم چندتا عطررو)
    تنها یک علامت هست مثل بطری کوچیکی که دربش باز هست یک عدد نوشته مثلا 36 این نشون میده که کارخونه کیفیت این عطر رو از زمان تولید تا 36 ماه بعد از اولین باری که دربش باز بشه میدونه (حالا نه اینکه فاسد بشه ولی کیفیت اصلی عطر در این مدت زمان تضمین میشه)

11. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbass11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان یه سری عطر مردونه که پخش فوق العاده دارن بهم معرفی کنین
    اگه رایحه ای مثل د وان داشته باشه بهتر میپسندم
    اگه عطری که بوی وقتی که تازه بارون میاد و داشته باشه هم خوشم میاد و همینطور بوی داخل گلفروشیا
    Last edited by abbass11; 11-04-2015 at 21:55.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر تاریخی روی عطر زده باشند سال تولید همون عطریه که میبینید نه اینکه در سالی که اولین بار تولید شده...
    فرضا یک عطری هست محصول 2002 یک برند خاص
    خب این بارها و سالها تولید شده و میشه چون بازارش رو داره فروشش هست و مدام تولید میشه بعضی از عطرها هم کلا دیگه تولید نمیشن (سیاست برندها هستش تصمیم گیری در مورد این موارد)

حالا شما یک کدی ته شیشه عطر یا ته جعبه میبینید که ترکیب عدد و حرف هست حدود 5 الی 6 تا کارکتر (دقیق یادم نیست)
    اون کد رو اگر داخل یک سایت خاصی هست وارد کنید بهتون میگه که این عطر ساخت چه سالی هستش

ضمنا در اکثریت عطرها تاریخ تولید ثبت نمیشه فقط همین کدی که گفتم هست (برای اطمینان همین الان چک کردم چندتا عطررو)
    تنها یک علامت هست مثل بطری کوچیکی که دربش باز هست یک عدد نوشته مثلا 36 این نشون میده که کارخونه کیفیت این عطر رو از زمان تولید تا 36 ماه بعد از اولین باری که دربش باز بشه میدونه (حالا نه اینکه فاسد بشه ولی کیفیت اصلی عطر در این مدت زمان تضمین میشه)

سلام. کدوم سایت باید چک کنیم؟

15. این کاربر از abbass11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •