امروز عطر Narciso Rodriguez for him رو تست کردم.
همچنان همون بوی سنگین نعناع هندی رو میده و تغییر زیادی نکرده اما ماندگاری به طور عجیبی ضعیف شده. شاید فقط 4 ساعت... به نظر میاد این عطر هم رفرموله شده...
حیف بود![]()
امروز عطر Narciso Rodriguez for him رو تست کردم.
همچنان همون بوی سنگین نعناع هندی رو میده و تغییر زیادی نکرده اما ماندگاری به طور عجیبی ضعیف شده. شاید فقط 4 ساعت... به نظر میاد این عطر هم رفرموله شده...
حیف بود![]()
در مورد 2 مورد آخر حتما تستشون کنید..کارهای نیچ به حساب میاان.بسیار شیک...وباکیفیت..رایحشون بسیار طبیعیه..قیمتشون یکم بالاست.من سمپل یکیشو دارم
بسیار ممنون از بابت ارسال سریع جواب..من ادکلن زیاد میخرم.تاحدودی اکثرکارهای مردونه معروف رو دارم.تغریبا 50مورد ادکلن و 30 مورد سمپل متنوع ..بهترین راه انتخاب عطرهام خرید سمپل و حجمهای کم هست.چون همان طور که خودتون میدونید با یک بار تست سطحی خیلی نمیشه انتخاب کرد.شما اگه جایی سراغ دارید که بتونم سمپل های 1 یا دومیل و حجمهای پایین رو تهیه کنم چه مردونه و چه زنونه ممنون میشم راهنمایی کنید
از دوستان کسی میدونه واردات عطر هر چندوقت یه باره؟
مثلا عطرهای کرید تولید 2014 یا 2015 تو ایران پیدا میشه یا همش مال 4،5 سال قبلن؟
کرید نباید با بقیه عطرها از لحاظ واردات فرق کنه براین اساس هم اکنون جدیدترین عطرهای مردانه ی 2014 از برندهایی مثل هرمس، آرمانی، فرگامو و غیره موجوده در بازار
و به تازگی عطر جدید خنک مردانه ی 212 آیس از کارولینا هررا که محصول 2015 هست وارد بازار شده
سلام گرامی
پستتون رو دیده بودم منتهی جواب خاصی نداشتم برای همین چیزی نگفتم
ما خوشحال میشیم از تجارب شما در زمینه ی معرفی عطرهاتون استفاده ببریم
بله اشانتیون های عطرهای اصلی بهترین راه برای مطمئن شدن از خوب بودن عطر برای خرید هستند
منتهی من به شخصه تا الان 1 یا 2 سی سی اشانتیون ندیدم
معمولا بین 5 تا 7 میل هستندمگر اینکه شرایط دیگه ای باشه! اینایی که فرضا عطرهای تام فورد 250 میل رو 30 تا 30 تا میفروشن همچین جاهایی شاید بشه با صحبت و پرداخت مبلغی نمونه گرفت منتهی من که اصلا قبولشون ندارم!
فقط اشانتیون های خوده کارخونه های سازنده که اونها هم گستردگی زیادی ندارند و شامل همه ی مدل ها نمیشن رو قبول دارم (همون 5 تا 7 میلی که گفتم) که این مدل ها رو چند سایت اینترنتی برای فروش دارند.
موفق باشید
Last edited by Atghia; 11-04-2015 at 17:22.
منظورم عطرهاییه که چندین ساله از ساخته شدنشون میگذره نه عطرهای نو.
مثلا رویال عود اولین ساختش 2010 یا 2011 بود که همون موقع همه جا تو ایران پیدا میشد. الان که 4 سال گذشته اون عطرهایی که الان تو بازارن باقی مونده ی همون واردات 4 سال پیشن یا تولید 2014 هم میتونم پیدا کنم؟
اصلا اون سالی که رو جعبه ی عطر نوشته شده سالیه که اولین نمونه از اون عطر تولید شده یا سال تولید همون عطر توی جعبه س؟
اگر تاریخی روی عطر زده باشند سال تولید همون عطریه که میبینید نه اینکه در سالی که اولین بار تولید شده...
فرضا یک عطری هست محصول 2002 یک برند خاص
خب این بارها و سالها تولید شده و میشه چون بازارش رو داره فروشش هست و مدام تولید میشه بعضی از عطرها هم کلا دیگه تولید نمیشن (سیاست برندها هستش تصمیم گیری در مورد این موارد)
حالا شما یک کدی ته شیشه عطر یا ته جعبه میبینید که ترکیب عدد و حرف هست حدود 5 الی 6 تا کارکتر (دقیق یادم نیست)
اون کد رو اگر داخل یک سایت خاصی هست وارد کنید بهتون میگه که این عطر ساخت چه سالی هستش
ضمنا در اکثریت عطرها تاریخ تولید ثبت نمیشه فقط همین کدی که گفتم هست (برای اطمینان همین الان چک کردم چندتا عطررو)
تنها یک علامت هست مثل بطری کوچیکی که دربش باز هست یک عدد نوشته مثلا 36 این نشون میده که کارخونه کیفیت این عطر رو از زمان تولید تا 36 ماه بعد از اولین باری که دربش باز بشه میدونه (حالا نه اینکه فاسد بشه ولی کیفیت اصلی عطر در این مدت زمان تضمین میشه)
دوستان یه سری عطر مردونه که پخش فوق العاده دارن بهم معرفی کنین
اگه رایحه ای مثل د وان داشته باشه بهتر میپسندم
اگه عطری که بوی وقتی که تازه بارون میاد و داشته باشه هم خوشم میاد و همینطور بوی داخل گلفروشیا
Last edited by abbass11; 11-04-2015 at 21:55.
سلام. کدوم سایت باید چک کنیم؟
این سایت و چک کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)