سال 88 پادگان شهید بهشتی کرمان(نیروی انتظامی)
والا ترس نداشت شلیک کردن با rpg چیز خاصی نمیخواد
همون بچه ها هم راحت شلیک کردن ما 5 متریش واستاده بودیم
وقتی زد گوشامون پوکید![]()
سال 88 پادگان شهید بهشتی کرمان(نیروی انتظامی)
والا ترس نداشت شلیک کردن با rpg چیز خاصی نمیخواد
همون بچه ها هم راحت شلیک کردن ما 5 متریش واستاده بودیم
وقتی زد گوشامون پوکید![]()
سلام دوستان يه مشاوره لازم دارم ، ممنون ميشم كمك كنيد ، من ميخوام دفترجه پست كنم ، يه آشنا پيدا كردم بم گفته مداركتو پست كن جواب اوليه كه اومد بهم بگو واست كارتو تو صنايع دفاع درست ميكنم ؟؟؟ به نظرتون خوبه ؟؟ و سوال بعد اينه كه من ميتونم معاف از رزم بگيرم ، آيا به نظرتون برم دنبالش يا اين كه سختي هاي اموزشي رو به جون بخرم ؟؟؟
ممنون ميشم اگه پاسخ بديد
منم سوالی مشابه دوستمون دارم
الان در شروع آموزشی هستم. می تونم به خاطر پرانتزی بودن زانوهام اقدام به معاف از رزم بکنم ولی آیا این کار درست هست؟ یا اینکه بعد از اتمام سربازی برای پیدا کردن کار با مشکل مواجه میشم؟
معاف از رزم فقط در آموزشی تاثیر داره یا اینکه در ادامه خدمت هم ممکنه کار راحت تر نصیب آدم بشه؟
تا دوستان متخصص بیان پاسخ بدن من یه جواب کلی میدم
سلام
روش امریه همینه دیگه. شما باید برگ سبز رو بدی به یک نفر در اون سازمان
اما اینکه خوبه یا خیر باید ازشون بپرسی قراره چه کاری بهت بدن؟!
ظاهرا معاف از رزم فقط باعث میشه که همین بحث میدون تیر و تیر اندازی و نگهبانی و ... رو بهت ندن. اگر برات آموزشی سخته برو بگیر ولی دوستان که میگن خیلی هم سخت نیست
تا جاییکه من میدونم اگر معاف از رزم باشی کاری بهت نمیدن که مستلزم حمل اسلحه و درگیری باشه. خوب یعنی هر جا هم که خدمت کنی بهتره
اما یک مسئله ای هست که نکنه واقعا برای شما دو عزیز خود آموزشها سخت باشه و نتونید انجام بدید؟!؟!!!
سلام دوستان.
من دوستم پدرش دو نوع بیماری داره ولی یکیش زیاد حاد نیست .
آیا خوبه دو نوع بیماریو مطرح کنه؟
مرسي از جوابت ، سخت كه نيس ، در واقع مشكلي ندارم ، فقط ديدم ميتونم معاف از رزم بگيرم گفتم ببينم مزاياش چيه معايبش چيه ، همين!
سلام
اینجارو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزو ایناست؟
آره اونی که حاد نیست تو اینا هست
با عرض احترام
در یک کلام خیر نمیتونید این کار رو انجام بدید مگر با ارایه کارت پایان خدمت و یا معافیت دایم.
اگر نظر منو میخواید بدونید حتی اگر رشتتون رو دوست هم ندارید ادامه بدید حداقل معادل کاردانی و یا مدرک کارشناسی رو بگیرید با درجه وارد خدمت مقدس!!!! سربازی بشید
چون اگر با درجه وارد پادگان بشید حداقل مزیتی که داره با 4 تا آدم درست و حسابی در یک بخش میفتید ولی اگر با دیپلم پا به خدمت بزارید احتمال داره هر بخش و هر سمتی به شما بدن و در صورت نپذیرفتن هم تسویه و ... انتقال به شهر های مرزی .
به هر صورت میل خود شماست![]()
با عرض احترام
شما میدونید چقدر میتونید از این قضیه (پای پرانتزی ) سود ببرید و فقط معاف نشید؟
میتونید از زیر رژه ؛ کار های سنگین ؛ دو ؛ و.... معاف باشید ؛پست دکل ندید و...
بستگی به زرنگی خودتون داره .
و در اخر یه جمله اضاف کنم (شوخی میکنما..) : شما میخواید خدمت بکنید و اگر نتونید قضیه بر عکس میشه![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)