تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1110 از 4105 اولاول ... 11061010101060110011061107110811091110111111121113111411201160121016102110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,091 به 11,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

کدوم پادگان؟
    چه سالی؟

افراد نمی ترسیدن؟

سال 88 پادگان شهید بهشتی کرمان(نیروی انتظامی)

والا ترس نداشت شلیک کردن با rpg چیز خاصی نمیخواد
    همون بچه ها هم راحت شلیک کردن ما 5 متریش واستاده بودیم
    وقتی زد گوشامون پوکید

2. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان يه مشاوره لازم دارم ، ممنون ميشم كمك كنيد ، من ميخوام دفترجه پست كنم ، يه آشنا پيدا كردم بم گفته مداركتو پست كن جواب اوليه كه اومد بهم بگو واست كارتو تو صنايع دفاع درست ميكنم ؟؟؟ به نظرتون خوبه ؟؟ و سوال بعد اينه كه من ميتونم معاف از رزم بگيرم ، آيا به نظرتون برم دنبالش يا اين كه سختي هاي اموزشي رو به جون بخرم ؟؟؟

ممنون ميشم اگه پاسخ بديد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

منم سوالی مشابه دوستمون دارم
    الان در شروع آموزشی هستم. می تونم به خاطر پرانتزی بودن زانوهام اقدام به معاف از رزم بکنم ولی آیا این کار درست هست؟ یا اینکه بعد از اتمام سربازی برای پیدا کردن کار با مشکل مواجه میشم؟
    معاف از رزم فقط در آموزشی تاثیر داره یا اینکه در ادامه خدمت هم ممکنه کار راحت تر نصیب آدم بشه؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تا دوستان متخصص بیان پاسخ بدن من یه جواب کلی میدم

سلام دوستان يه مشاوره لازم دارم ، ممنون ميشم كمك كنيد ، من ميخوام دفترجه پست كنم ، يه آشنا پيدا كردم بم گفته مداركتو پست كن جواب اوليه كه اومد بهم بگو واست كارتو تو صنايع دفاع درست ميكنم ؟؟؟ به نظرتون خوبه ؟؟ و سوال بعد اينه كه من ميتونم معاف از رزم بگيرم ، آيا به نظرتون برم دنبالش يا اين كه سختي هاي اموزشي رو به جون بخرم ؟؟؟

ممنون ميشم اگه پاسخ بديد
    سلام
    روش امریه همینه دیگه. شما باید برگ سبز رو بدی به یک نفر در اون سازمان
    اما اینکه خوبه یا خیر باید ازشون بپرسی قراره چه کاری بهت بدن؟!

ظاهرا معاف از رزم فقط باعث میشه که همین بحث میدون تیر و تیر اندازی و نگهبانی و ... رو بهت ندن. اگر برات آموزشی سخته برو بگیر ولی دوستان که میگن خیلی هم سخت نیست

الان در شروع آموزشی هستم. می تونم به خاطر پرانتزی بودن زانوهام اقدام به معاف از رزم بکنم ولی آیا این کار درست هست؟ یا اینکه بعد از اتمام سربازی برای پیدا کردن کار با مشکل مواجه میشم؟
    معاف از رزم فقط در آموزشی تاثیر داره یا اینکه در ادامه خدمت هم ممکنه کار راحت تر نصیب آدم بشه؟
    تا جاییکه من میدونم اگر معاف از رزم باشی کاری بهت نمیدن که مستلزم حمل اسلحه و درگیری باشه. خوب یعنی هر جا هم که خدمت کنی بهتره

اما یک مسئله ای هست که نکنه واقعا برای شما دو عزیز خود آموزشها سخت باشه و نتونید انجام بدید؟!؟!!!

6. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    من دوستم پدرش دو نوع بیماری داره ولی یکیش زیاد حاد نیست .
    آیا خوبه دو نوع بیماریو مطرح کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تا دوستان متخصص بیان پاسخ بدن من یه جواب کلی میدم

سلام
    روش امریه همینه دیگه. شما باید برگ سبز رو بدی به یک نفر در اون سازمان
    اما اینکه خوبه یا خیر باید ازشون بپرسی قراره چه کاری بهت بدن؟!

ظاهرا معاف از رزم فقط باعث میشه که همین بحث میدون تیر و تیر اندازی و نگهبانی و ... رو بهت ندن. اگر برات آموزشی سخته برو بگیر ولی دوستان که میگن خیلی هم سخت نیست

تا جاییکه من میدونم اگر معاف از رزم باشی کاری بهت نمیدن که مستلزم حمل اسلحه و درگیری باشه. خوب یعنی هر جا هم که خدمت کنی بهتره

اما یک مسئله ای هست که نکنه واقعا برای شما دو عزیز خود آموزشها سخت باشه و نتونید انجام بدید؟!؟!!!
    مرسي از جوابت ، سخت كه نيس ، در واقع مشكلي ندارم ، فقط ديدم ميتونم معاف از رزم بگيرم گفتم ببينم مزاياش چيه معايبش چيه ، همين!

9. این کاربر از mouzi4us بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    من دوستم پدرش دو نوع بیماری داره ولی یکیش زیاد حاد نیست .
    آیا خوبه دو نوع بیماریو مطرح کنه؟
    سلام
    اینجارو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جزو ایناست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آره اونی که حاد نیست تو اینا هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

آقا من الان دانشجوی سال دوم مهندسی پیام نورم . مهندسی رو دوست ندارم و میخوام وارد پودمانی علمی کاربردی بشم برای خوندن کاردانی گرافیک و طبعا بعدشم کارشناسی...
    الان تکلیف من چیه اصلا میتونم این کارو بکنم. من الان معافیت تحصیلی دارم و توی بندهای عکس فوق هم معافیت تحصیلی نزده. یعنی نمیتونم برم؟؟

با عرض احترام
    در یک کلام خیر نمیتونید این کار رو انجام بدید مگر با ارایه کارت پایان خدمت و یا معافیت دایم.
    اگر نظر منو میخواید بدونید حتی اگر رشتتون رو دوست هم ندارید ادامه بدید حداقل معادل کاردانی و یا مدرک کارشناسی رو بگیرید با درجه وارد خدمت مقدس!!!! سربازی بشید
    چون اگر با درجه وارد پادگان بشید حداقل مزیتی که داره با 4 تا آدم درست و حسابی در یک بخش میفتید ولی اگر با دیپلم پا به خدمت بزارید احتمال داره هر بخش و هر سمتی به شما بدن و در صورت نپذیرفتن هم تسویه و ... انتقال به شهر های مرزی .
    به هر صورت میل خود شماست

13. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

با عرض احترام
    شما میدونید چقدر میتونید از این قضیه (پای پرانتزی ) سود ببرید و فقط معاف نشید؟
    میتونید از زیر رژه ؛ کار های سنگین ؛ دو ؛ و.... معاف باشید ؛پست دکل ندید و...
    بستگی به زرنگی خودتون داره .
    و در اخر یه جمله اضاف کنم (شوخی میکنما..) : شما میخواید خدمت بکنید و اگر نتونید قضیه بر عکس میشه

15. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •