بچه ها این امتیاز overall که میده بر چه اساسیه؟می دونم که میانگین نیست...خیلی بازیکنا با پوینت کم...اورال زیاد دارن...به کارتها مربوطه؟
بچه ها این امتیاز overall که میده بر چه اساسیه؟می دونم که میانگین نیست...خیلی بازیکنا با پوینت کم...اورال زیاد دارن...به کارتها مربوطه؟
بله به اونهاهم بستگی داره ولی اغلب میانگین اون پاور و اسپید رو میگیره.
تو اونجا قرار دادم...ولی بازم وقتی به بازی میرم هیچ تغییراتی در اون نمیبینم...نمیدونم چیکار باید بکنم...لازم قبل از کپی کردن اون کاهای دیگری رو انجام بدم یا؟؟؟
![]()
یه چیزی رو فهمیدم...من قبلآ اسمش رو به اونی که گفته بودین تغییر نمیدادم و با همون اسمی که دانلود کرده بودم اونو میذاشتم...ولی بعد از تغییر نامش هم کار نمی کنه...یعنی وقتی وارد بازی میشم یه ارور میده و وقتی ok رو میزنم یه ارور دیگه میده که باید dont sent (یا چیز مثل اون) رو بزنم که در این صورت از بازی خارج میشه...بازم میگم من غیر از بازی هیچ چیز دیگه ای رو روش نصب نکردم...حالا اگه کسی میتونه مشککل منو حل کنه خواهش میکنم یکم راهنماییم کنه......
سلام خدمت دوستان بهترین ترکیب برایرئال مادريد چه ترکیبی است؟ بعد بهترین روش برای دفعا کردن چیست
من که با ملیت ایرانی شروع کردم ، الانم قهرمان آسیا هستیم!
قهرمان جهان هم خواهیم شد!
جالبه من توی بارسلونا تقریبا کامل بازی میکنم ولی توی تیم ملی ایران دقیقه 60 به بعد تعویض میشم
چند تا سوال:
الان پست من AMF هست ، چطوری میتونم توی تیم ضربه آزاد و کرنر و پنالتی رو بزنم؟
اینکه چطوری میتونم شمارم رو تغییر بدم؟
دوربین رو روی چی بذارم که به همه جا تسلط داشته باشم؟
اون حالت پیش فرضش که از پشت دروازست ، یکم توی گل زدن و زاویه گرفتن ، مشکل ایجاد میکنه
راستی خود شما الان توی چه حالتی بازی میکنین؟
اون که مسلمه
ولی الان من بعد از 3 سال ، روی Regular هم خسته شدم!
چون همه جامها بغیر از جام جهانی رو توی کارنامم دارم!
چه ربطی داره...الان من کاسیاس رو دارم با اورال 92...رونالدو رو دارم میانگین 90...هم اسپید و هم پاور رونالدو خیلی بیشتره!
من هم این بازی رو تو top player بازی میکنم...ولی یه چیز رو باید یادتون باشه...باید بازی اول رو بهتر کار کنین چون قدرت شما رو بر حسب بازی اول میده...مثلآ اگه میخواین قدرت بدنیتون زیاد باشه باید تو بازی اول زیاد در گیر بشین و حریف رو زمین بکوبین...من اونقدر تو بازی اول درگیر شدم تا 80 قدرت بدنی داد و 55 دفاع با اینکه پستم ss بود...الانم بعد از گذش یک فصل و نیم دفام 65 شده...در حالی که پستم حمله هست...بهترین زاویه هم از نظر من از چشم بازیکنه چون بازی رو جذابترش میکنه ولی گل زدن تو این زاویه یکمی مشکله...چون نمیشه بازیکن رو به درستی به سمت توپ هدایت کرد...
در ضمن یکی به مشکل من که بال نوشتم رسیدگی کنه خواهشآ![]()
در ضمن راست میگه krauser چون اگه تو top player بازی کنین بازی خیلی سخت و اعصاب خردکن میشه چون هم بازیکنان حریف کمتر اشتباه میکنن و هم توپ رو به سختی میشه ازشون عبور داد (مخصوصآ اون اوایل)و هم خیلی کمتر میشه گل زد...بیشترین دلیلی که تو top player منو ازار میده پاسهای زیادی هست که تو این بازی بازیکنان حریف به هم میدن و به سختی میشه توپو ازشون گرفت و به سختی(خیلی سخت) میشه ازشون گذشت...ولی من با این وضعیت تو فصل اول با تیم رن فرانسه قهرمان جام حذفی شدم و به یورو لیگ هم رفتیم...البته مدتیه که دیگه این قسمت رو بازی نمیکنم ولی همچنان سیوهاش رو دارم...تو همون نصف فصل دو مونده و بیشتر بازی نکردم...
در مورد قدرت بازیکنا هم باید بگم درسته مثلآ بوفون 95 هست و مسی 84 ولی باید بدونید این قدرتها رو بر حسب پستهایی که میتونن توش بازیکنن بهشون میدن...وگرنه بوفون تو حمله از مسی بهتر بازی میکرد!!!مثلآ اگه یه دروازه بان سرعتش 99 هم باشه در این قدرت تاثیری نداره و واکنش تو قدرتش تاثیر زیادی داره...به نظر من این سیستم نشان دادن قدرت از سیستمهای قبلی بهتره چون تو اون سیستمها فقط 5 تا چیز یک بازیکن مفید بود و حتی اگه تموم پاسهاش 99 بود تاثیری نداشت ولی تو این سیستم میانگین که نه ولی قدرتت رو بر حسب همه چیز میده که البته گفتم برای یک دروازه بان سرعتش قدرت حساب نمیشه و واکنش و دفاع و یه گزینه هم 5 تا مونده به اخر(که از همه مهمتره)جزو قدرتش حساب میشه و اینو بدونین اگه بوفون سرعتش یا قدرت حملش هم اگه 99 بود بازم اون قدرتش تغییری نمیکرد (شاید 1 درجه بالا بره)و همون 95 باقی میموند...نمیدونم متوجه شدین چی گفتم یا نه؟؟؟ولی به هر حال این سیستم بهترین سیستم قدرتدهی هست به نظر من...
طرز قرار دادن dlc رو هم بهم بگین لطفآ...چون من قرار دادم و ارور میده وقتی به بازی میرم...کلآ از بازی خارج میشه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)