سلام دوستان شیرازی من قصد دارم از یکی از شرکتای ارایه دهنده سرویس adsl بگیرم
الان به نظرتون بهترین شرکت سرویس دهنده تو شیراز کدومه؟ تو سرعتو خدماتو ...
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام دوستان شیرازی من قصد دارم از یکی از شرکتای ارایه دهنده سرویس adsl بگیرم
الان به نظرتون بهترین شرکت سرویس دهنده تو شیراز کدومه؟ تو سرعتو خدماتو ...
الان کدوم شرکت دانلود شبانش بالاست صبا نت و پارس که خراب کردن فن آوا هم میگن داغون داغونه کسی از همیار نت هست اخه زنگ زدم همیار گفت سرعت شبانه مثلا 512 روی 20 هست که خیلی داغونه اسیا تک هم که به درد نخورد
مخابرات سرعت شبانش چطوره مرکز سلمانم
دوستان جریان مصرف منصفانه چیه؟میخوان دانلود های شبانه رو محدود کنن؟کسی اطلاعی نداره؟
بیست نت ؟ تو سایت که اسمی از منصف و انصاف نیاورده شما کجا خوندید ؟
هنوز مخابرات چیزی اعلام نکرده که میخواد این طرح رو پیاده کنه یا نه.ظاهرا این یه قانون شده و همه ISP هم باید اجراش کنن!
مثلا صبانت الان اجرا کرده.پارس آنلاین ظاهرا داره اجرا میکنه.ولی فعلا خبر رو از سایتش برداشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم بدونم کسی اطلاعی نداره راجع به این موضوع برای مخابرات؟
از قسمت مشخصات حساب اینترنت و سربرگ محدودیت های ترافیک به موردی که دوستمون اشاره کردن احتمالا بی ربط نیست!!
نت ما که حدود 2 روز میشه خیلی وضعیت ناپایدار و افتضاحی داره...معلوم نیست باز دارن چه خوابی میبینن برای کاربرا
بقیه دوستان شما هم یه تحقیقی بکنید در مورد این موضوع اگه به نتیجه ای رسیدید اعلام کنید ممنون
ای بابا، یادش بخیر. دوره ی کارشناسی روزی 40 گیگ تو دانشگاه می گرفتم، گذشت تموم شد. اخر دوره ی ارشد به زور راه دور زدن محدودیت سرعت دانشگاه جدیدمو پیدا کردم، اونجام روزی 20 گیگ می گرفتم، اونم تموم شد. حالا که برگشتم خونه، من موندمو اینترنت آسیاتک که مدتیه صفحه هم دیگه به زور بالا میاره و چون پیش شمارم 649ه، کلاً دو سه تا ISP تو شیراز بیشتر پشتیبانی نمی کنند.
رو خط تلفن دوممون دادم 2020 وصل کردن، ماشالله اونم پینگش بین 600-200 میلی ثانیس و 5-6 تا hopام بیشتر از آسیاتک رد می کنه ولی سرعت سایت بالا آوردنش صد شرف داره به آسیاتک. البته زنگ زدم گفتن شبانه نداره ولی تو قسمت ریز مصرفش امکان جداسازی ترافیک شبانه و روزانه وجود داره، جریان چیه؟ بعضی دوستان می گن بالای 6 ماه بگیری شبانه داره ولی پشتیبانیش گفت کلاً نداره مگر تو جشنواره پاییزی اعلام کنن.
اگه دوستان واسه خطهای 649، ISP خوب سراغ دارن معرفی کنن. اگرم نظری در مورد ماتریکس دارید دریغ نکنید، چون اونم از معدود ISPهایی که به 649 خدمات می ده ولی سایتش اونقد داغونه که جرعت نکردم برم سراغش.
راستی، اگه تو سیستم بیست نت از "سایر منوها" برید تو قسمت تغییر تعرفه، جایی که محدود یا نامحدود بودن تعرفه رو باید انتخاب کنید، تو قسمت نامحدود نوشته "رعایت مصرف منصفانه جهت جلوگیری از اختلال در کاربری سایر مصرف کنندگان الزامی است." من جونه خودم می خواستم "نامحدود پیش پرداخت" بگیرم، فکر کردم واقعاً نامحدود داره، خودشون برام نامحدود پس پرداخت (پر سرعت حجمی) ثبت کردن که گیگی پول می گیره نه ماهیانه.
Last edited by maftul; 10-11-2014 at 18:44.
KCC ميرفتي براي دانلود؟؟؟گروه شما حدس ميزنم كي بوده چند تا بچه برقي!!!!
برای دومین بار در سال جاری صورت گرفت
کسب رتبه اول ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) توسط آسیاتک
براساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی، آسیاتک به عنوان رتبه اول ارائه كننده برتر خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) در سه ماهه دوم سال ۱۳۹۳ معرفي شد.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي از ارزيابي اپراتورهاي دارنده پروانه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) و معرفي ارائهكنندگان برتر سرويسهاي ارتباطي و فناوري اطلاعات در سه ماهه تير،مرداد و شهريور خبر داد.
به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، غلامرضا داداشزاده گفت: از بين شركت هاي ارائهكننده خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL)، شركت انتقال دادههاي آسيا تك، رتبه اول، شركتهاي پارسان لين ارتباطات و آريا رسانه تدبير (شاتل) به طور مشترك رتبه دوم و داده گستر عصر نوين رتبه سوم را كسب كردند.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري با اشاره به اينكه قانونمندي، توسعه و اجرا، رعايت تعرفههاي مصوب، كيفيت سرويس، پشتيباني و بويژه رضايتمندي مشتريان از شاخصهاي ارزيابي اپراتورهاست، افزود: در اين ارزيابي شركتهاي پيشگامان توسعه ارتباطات، نداگستر صبا، عصر انتقال دادهها، انتقال دادههاي رهام داتك، دادهپردازي فن آوا و شركت مخابرات ايران به ترتيب رتبههاي چهارم تا نهم را كسب كردند.
لازم به ذکر است براساس ارزیابی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اپراتورهای دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارایهکنندگان برتر سرویس های ارتباطی و فناوری اطلاعات در سه ماهه فروردین، اردیبهشت و خرداد، آسیاتک در سه ماهه ابتدای سال نیز توانسته بود از بین ۱۲ شرکت ارائهکننده خدمات اینترنت پرسرعت (ASDL)، رتبه اول ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت کشور را از آن خود نماید.
این در حالی است که آسیاتک در راستای حرکت به سمت بهبود کیفیت دسترسی به اینترنت و سایر خدمات شبکه ای تنها به ارزیابی های انجام شده در سازمان تنظیم مقررات بسنده نکرده، تا آنجا که به دنبال کسب رتبه در همه ارکان و لایه های شرکت درسال جاری این شرکت موفق شد در یازدهمین دوره ارزیابی ملی کیفیت ایران که به مناسبت روز ملی کیفیت از سوی سازمان ملی استاندارد ایران برگزار می شود؛ در سومین دوره ارزیابی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان شرکت برتر شناخته شود. همچنین این شرکت با حضور در جایزه تعالی منابع انسانی که هرساله از سوی انجمن مدیریت منابع انسانی ایران برگزار می شود، موفق به دریافت تقدیر نامه 4 ستاره تعالی منابع انسانی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)