سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل 1555 دل ، cpu 2.4 داره ! جالب نیست.
یعنی غیر JAB لب تاپ بهتری نیست؟
میشه با fw490jab میشه GTA IV , Fifa 2010 بازی کرد؟
دزر مورد گرافیکش یه چیزایی شنیدم !
گرافیک مدل Dell Studio 1555 با cpu 2.8 در چه حدیه؟ به fw490jab میرسه؟
فردا صبح باید برم بخرم. پس کمک کنیییید....
این مدل از دل با کانفیگ های مختلفی در بازار هست که بهترین آنها با کانفیگ T9600 2.8 عرضه میشه.
مسلما کارت گرافیک سری FW و DV6 از این مدل دل بهتر هست.
در مورد تحریم نوت بوک های HP من ربط این موضوع را با عدم خریدن در ایران هنوز متوجه نشدم؟!!
این نوت بوک ها در ایران فروش خوبی دارن و تحریم اثری نداره و خرید از واسطه ها صورت میگیره.
در ضمن DEll هم تحریم هست!!!!بر اساس استدلال شما پس باید بیخیال این برند هم شوید.
به نظرم برای شما JAB بهتریین انتخاب هست.
تحریم HP مستقیما از طرف دولت آمریکا بوده. به همین دلیل قطعات HP کمیاب شده. حالا HP رو میشه با چه کارانتی خرید؟ اصلا با این بودجه میشه HP در سطح fw490jab خرید؟
از آخریم مدل دل که معرفی کردم خیلی خوشم اومده بیشتر چیزایی که میخوامو داره اما همین گرافیکش مشکل سازه. من بازی میکنم. حداقل GTA IV اجرا بشه..
سلام دوستان
. یه سوال داشتم میخواستم ببینم نظرتون در مورد دل ۱۵۱۰ چیه ؟
و مشخصاتش چیه؟
اگه شما باشین با این قیمت چیرو میگرفتید؟
ممنون میشمخیلی فوریه
![]()
مدل dv6 1215 مشخصاتی شبیه به سونی jab داره، با این تفاوت که قیمتش 1300 هست و شاید خریدش منطقی تر باشه.
گارانتی های iranhp و تحلیل گر داده ها(dac) و ابزار پیشرو و MYHP و رایانه همراه و هم برای hp توصیه میشوند.
در ضمن شرکت مادیران هم شروع به واردات و فروش نوت بوک های DELL و HP خواهد کرد(با 3 سال گارانتی)
خرید این سری اصلا منطقی نیست و کاملا قدیمی شده.
بهتره از سری جدید 1520 استقبال کنید.
از هر لحاظ ارتقا پیدا کرده.
ممنون
قیمت 1200 شما بهترین مدلی که پیشنهاد میکنید چی هست مارک زیاد مهم نیست (دل - اچ پی - سونی ) ولی کش حتما بالای 3 باشه
خیلی ممنون که جواب دادید![]()
آقایون بین این سه تا کدوم؟
hp pavilion dv6-2020 ,hp pavilion dv8-1090 ,asusM60
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)