مرکز سعادمتند = نابود ... حالا به درک کی میاد و میره از بعد عید نتونستم یه فیلم دانلود کنم حوصلم منفجـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــرید !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
مرکز سعادمتند = نابود ... حالا به درک کی میاد و میره از بعد عید نتونستم یه فیلم دانلود کنم حوصلم منفجـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــرید !
چه عجب بالاخره یه شب 2 مگ 350 تا سرعت دادخدا کنه کمش نکنن
![]()
آسیاتک سرعت محدود ها رو هم پایین اورده؟
الان بیایم آسیاتک میصرفه؟
سلام
با گران شدن تعرفه مخابرات در حال حاضر بهترین و ارزان ترین اینترنت نامحدود رو آسیاتک میده!
خودم دو ماهه 512 نامحدود دارم 64 ثابت دانلود میده قیمتشم ماهیانه 25000 تومن.
فکر نکنم شرکت دیگه ای باشه با این قیمت چنین سرویسی بده.
مخابرات نامرد یه چند وقتی سرویساش رو ارزون کرد تا مشتری جذب کنه! الان که خرش از پل گذشته و اکثر مشتریهای شرکت های خصوصی رو جذب کرده تعرفه هاشو برده بالا مثلا 512 نامحدود رو بالای 30 تومن میده.
؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: دیشب سرعت خوب بود.
مخابرات اینجا که 512 رو همین 25 تومن میده....
تعرفه 128 پارس، با قیمت 25-27 تومن داره که جالبه! تا20 گیگ سرعتت 1 مگه بعدش 128 میشه! برای کسی که استفاده معقول داره عالیه! اما کسی که عشق آرشیو درست کردنه و یا فیلم FullHD دانلود کردن (در حالی که مانیتورش HD هم نیست!!!) ، ممکنه کافی نباشه!
این موردو خودم.دیدم!!! طرف عشقه این بود که بگه cpu لپتاپش i7 ه!!! و فیلم غیر FullHD با چشمان مبارکش سازگار نیست!!! بنده خدا دیگه اصلا نمیفهمید چیه! یه بار بهش گفتم تو که cpuت duel core سری قدیمیه!!! رزلوشن صفحتم به زور HD ساپورته! مونده بود چی بگه جواب داد یکی دیگه دارم!!! (احتمالا منظورش لپ لپ بوده!)
Last edited by ShadowDragon; 21-05-2013 at 09:21.
شما کجا دیدی 512 رو 30 تومن می ده؟
خوش به حالتون تو مشهد که دیگه اصلا خبری از نامحدود مخابرات نیست . اگرم هست اونقدر گرونه که ارزش نداره و اگرنه من خودم با کله از آسیاتک میرفتم مخابرات![]()
تو این یکی دو ماه قبل آسیاتک یک باگ کوچیکی داشت که باعث میشد اگر کسی با هر نوع سرویس حجمی نیم ساعت قبل از اینکه ساعت 1 بامداد بشه کانکت میشد میتونست تا اخر ساعت دانلود شبانه با سرعت بین 150 تا 200 (یعنی همون سرعت دانلود روزانه معمولی) دانلود بکنه
همیشه آسیاتک 5 یا 10 دقیقه مونده به ساعت 1 بامداد به صورت اتوماتیک دیسکانکت میشد تا بره رو حالت دانلود شبانه ولی تو اون یکی دو ماه قبل اصلا دیسکانکت نمیشد و همین باعث میشد که سرعتش رو حالت دانلود شبانه نره
البته الان این مشکل رو حل کردن و دقیقا سر ساعت 1 سرعت به همون روال دانلود شبانه بر میگرده و دیگه این ترفند کار نمیکنه و سرعت دانلود شبانم به حالت معمولی مزخرف برگشته
Last edited by x11416; 21-05-2013 at 14:29.
sadegho22
من که هم از مخابرات گرفتم و هم از آسیاتک قیمت نامحدودش یکی بود.خوب آسیاتک نامحدود رو به 3روش روش داره ارائه میده که قیمتش بالا.حتی سرویس های محدود بیشتر شرکتا طبق مصوبه152 و نامحدود یکی هستن و تفاوت زیادی ندارن اونا هم که میبینی گرون هنوز پایین نیوردن قیمت ها رو مثل شاتل.
الان هیچ شرکتی نمیتونه قمیت رو خودش بالا ببره چون حقش رو نداره.
آره حرفت درسته من آسیاتک داشتم 512 ماهی 25000 سرعتم 64 بود.
ولی رفتم مخابرات نامحدود 128 که تستش امضام هستش همین چند روزه پیش با قیمت 13000سرعت داخلی هم 400
این استان ما فکر نکنم برای تبلیغ باشه چونبیشتر از یکساله که داره سرویس میده.حدودا 1سال و 4 ماه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)