آره بابا . بگو ديگه .
حالا ما از كجا بريم Evil 4 گير بياريم ؟
آره بابا . بگو ديگه .
حالا ما از كجا بريم Evil 4 گير بياريم ؟
امكان نداره![]()
داره. خودمم تعجب کردم از این همه تعریفی که شنیده بودم.
اونجایی که هانیگان به لیون میگه به كليسا رسيدي يا نه؟لیون در جواب میگه Ah...well yeah.sort of (میگه آره...تقریبا) بیچاره لیون رو بدنام نکن.![]()
![]()
در مورد اشلی هم من سه جا امتحان کردم عکس العملی نشون نمیده.خودت بگو چی کار میکنه؟
بچه ها طبق قرارهای قبلی ubisoft دو روز دیگه RE 4 رو منتشر می کنه. شما فکر می کنین این دفعه هم سر کاریه یا دیگه نه؟؟
منظور بازي ---- نيست، بازيگره كه بايد به كليسا ميرفته ولي نرفته، يه جورايي تيكه مياندازه كه بابا حواست خيلي پرته... خودت ديدي كه ---- هم با سردرگمي و درحالي كه يه جورايي مخش تعطيله به هانيگان جواب ميده. ترجمهي عبارت رو هم زحمت ميكشيدي مينوشتي كه بقيه بدونن:
Ah...well yeah, sort of يعني:
آه.... آره خوب... تقريبا...
در كل بازي ميخواد بگه كه با دقت بازي نميكني!؟
اما عكسالعمل اشلي كه خيليها ميخواستن بدونن، نميخوام دقيق توضيح بدم، لطفا شما هم بعد از اينكه عكس رو ديدن ادامهش رو نگيرين، چون بيشتر جنبهي طنز داشت اين نكته رو آوردم، دو جمله هم هست كه اشلي هر مرتبه يكيش رو به ---- ميگه كه هر دو رو پايين تصوير نوشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره حواسش پرت هست ولی چرت و پرت نمیگه.ترجمش رو هم نوشتن یه نگاهی کن.![]()
در مورد عکسی هم که گذاشتی باید بگم که حق داشتی چیزی در موردش نمیگفتی.
Last edited by cyrus_ln; 13-05-2007 at 20:07.
آره، ترجمهات رو نخوندم شرمنده، در مورد قسمت بعد هم متشكرم كه درك ميكني، اميدوارم دوستان ديگه هم توجه كنن. چون فقط جنبهي طنز داره و ديگه هيچ.
برای من توی بازی نمی رفت و کامپیوتر هنگ می کرد(چون که گرافیکم 128 Ati Radeon 9200 هستش و اویل با این کارت گرافیک مشکل داره) ولی وقتی این پچ 8.6 مگابایتی رو گرفتم همه چیز درست شد.
حالا چرا برای آقای mostafa_gm این طوری شده دیگه نمیدونم؟؟؟
چه مسخره
این دو تا دیالوگی که گفتی اشلی یه بار هم توی بازی تکرار نکرد
توی این نسخه های پی سی فقط بلدن همه چی رو به گند بکشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)