تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 305 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من شنيدم وقتي تو گوشي ان 73 فيلم گرفته ميشه اگه تومموري کارت ضبط بشه با کيفيت 13فرم در ثانيه ميگيره ولي اگه تو فون مموري ضبط بشه همون 15 فرم رو ميگيره !ميخواستم بدونم سهت داره يا نه؟
    نه با با
    حرف الکی که مالیات نداره !!!!
    n73
    clif می گیره

داره خودمونی میشه alireza999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داداشم n73 داره خوب
    تازگی ها یه نوشته بالا صفحه سمت راست ظاهر شده که اگه مثلا کوهسنگی باشی نوشته: koohsangi-m
    یا همر جا دیگه باشی اسم بلواری یا خیابون اون اطراف می نویسه
    سیم کارتش هم tci هست
    اون چیه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام من لاک کد گوشیمو عوض کردم حالا یادم رفته چیکار کنم ؟ (گوشیم N73)

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال؟ اگر بخواهیم برای ان 73 معمولی هندزفری موزیک بگیریم بهش میخوره؟ از کجا بگیرم که خوب باشه؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من n73 music edition ام رو دیروز update کردم.چون قبل از update گفته بود یک backup بگیرید backup گرفتم.
    update تموم شد بعد دیدم تمام برنامه هام پاک شده.بعد گفتم backup حتما به خاطر همینه.اطلاعات گوشی قبل از update رو restor کردم.بعد تمام اطلاعات گوشی ام برگشت غیر از چند تا برنامه که برنگشت و دیگه هم نصب نمیشه.در ضمن دیگه هیچ برنامه ای نصب نمی شه.کمکم کنید چکار کنم؟
    به نظر شما به دلیل همون restor اینجوری شده یا دلیلی دیگه ای داره؟
    در مورد بک آپ گرفتن. به نظر من فقط از اس ام اس ها و فون بوک گوشیتون بک آپ بگیرید. برنامه ها رو به راحتی میشه دوباره نصب کرد. در مورد مشکلت به نظر من گوشیت رو full format کن با روش سه کلید.
    قبلش فون بوک و اس ام اس ها رو بک آپ بگیر و بعد هم برنامه ها رو دوباره یکی یکی نصب کن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من پروفایل آف لاین رو تو گوشی ان73 فعال کردم تا احیانا در حین فیلمبرداری اگه کسی زنگ زد، فیلمبرداری قطع نشه ولی الان هر کاری میکنم پروفایل گوشی عوض نمیشه و به حالت General یا silent یا ... نمیره.
    با هیچ طریقی هم گوشیم ریست نمیشه نه با #7370#* نه با سه کلید 3 و سبز و *
    نمیدونم چیکار کنم، دارم دیوونه میشم.
    روش سه کلید که در هر صورت میشه چون گوشی رو خاموش میکنی و فرمت میکنی پس مهم نیست که گوشی در چه وضعیتیه....

سیم کارت رو عوض کن و ببین بازم این مشکل رو داری و اگه مشکل داشت که با همون روش سه کلید فرمت کن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دیشب ناگهان ان73 قشنگ من هنگ کرد!! هیچکدوم از دکمه هاش هم کار نمیکنه . جالبش اینه که هنوز همونطوریه و هیچ تغییری نکرده و صفحش روشنه. شارژش هم پر بوده!یعنی اگه بخوام منتظر بمونم شارژش تموم بشه چند روز طول میکشه! اگه باطری بردارم اتفاقی میفته!!!!
    لطفآ کمک کنید!
    خوب اولا توصیه من به تو ... گوشیتو آپدیت کن هر چه زودتر....
    دوما در چنین مواقعی دو راه داری. یک باطری رو در بیاری که واسه گوشی ضرر داره و دو منتظر بمونی تا شارژ گوشی تموم بشه و خاموش بشه. در حالت دوم هم واسه lcd گوشی و هم واسه باطری ضرر داره... پس من راه اول رو پیشنهاد میکنم. در اولین فرصت گوشیتو آپدیت کن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام

کسی هست که بخواد N73 بفروشه ؟
    Pm بذارید .
    من میفروشم. بیا تو پیغام خصوصی...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

با سلام

ساعت گوشیم n73 قاط زده.

تا زمانا که روشنه مشکلی نداره !!!

ولی اگه خاموش بشه حتی برای یک دقیقه / به محض روشن کردن باید دوباره ساعت رو تنظیم کرد.

با 2 تا آنتی ویروس هم چک کردم . ویروس نداشت.فریم ویر هم آپدیت کردم ومی تغییر نکرد.

جریان چیه / راه حل چیه ؟؟؟
    اگه مشکلت از طریق نرم افزاری حل نشد. با کمال تاسف باید بگم باطری کوچیکی رو بورد گوشی هست که واسه تو اونش از کار افتاده و عوض کردنش هم خیلی مشکله ... من تا حالا چند مورد دیدم که این مشکل رو داشتن. سعی کنید زیاد گوشیتون رو خاموش نگه ندارید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من شنيدم وقتي تو گوشي ان 73 فيلم گرفته ميشه اگه تومموري کارت ضبط بشه با کيفيت 13فرم در ثانيه ميگيره ولي اگه تو فون مموري ضبط بشه همون 15 فرم رو ميگيره !ميخواستم بدونم سهت داره يا نه؟
    خوب وقتی رو مموری سیو میکنی سرعت پایینتره و شاید حرفی که شما میزنی درست باشه. منم توصیه میکنم فیلمبرداری رو روی فون مموری تنظیم کنید و بعد به مموری کارت انتقال بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •