استاد رامین لطفا کارهای دیگران رو نگین کار خودتونه. فقط هم مودهای توپ و جالب بذارید با آموزش تغییر دادن فایلهای هندلینگ.
ممنون.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
استاد رامین لطفا کارهای دیگران رو نگین کار خودتونه. فقط هم مودهای توپ و جالب بذارید با آموزش تغییر دادن فایلهای هندلینگ.
ممنون.
رضا جان چندتا از Ballaها رو با Micro SMG بفرستم جنوب چطوره؟برای اعتراض به نحوه آنتن دهی وپوشش شبکه در شهرهای جنوبی ایمیل وشماره ایرانسل خود را در انجمن موبایل-پوشش ایرانسل قرار دهید
یک تاپیک توی انجمن متفرقه بزن.
اینجا خیلی بیربطه. در ضمن یک دستی هم به انتنت بکش.
ویرایش: Heat Seaking RL هم برای خراب کردن انتنها میخواین در خدمتیم.
Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 27-07-2007 at 11:43.
اساتید محترم من همه ی این کارا رو درست انجام میدم اما وقتی میرم تو بازی بعد از چند دقیقه یا وقتی می خوام رمز مربوط به ماشین جدید رو بزنم یه دفعه بازی هنگ میکنه
نمیدونم چه مرگشه لطفا هر کس میدونه یه کمکی بکنه![]()
با سلام به دوستان اقا لباس پلیس مخفی را اگر دارید بگذارید یا اگر برنامه برای ساخت ان هست بگذارید
برای هزارومین بار
باتشکر
Monster Truck Flame Textures
Truck Flame Mod.zipکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سمند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر + 1 = ماشین و...
نظر بدید
آقای vbmenu_register("postmenu_1356780", true); pink panther من که نگفتم کاره خودمه گفتم نظر شما در باره کار من تو این تایپک بود
امین جان دستت درد نکنه ولی اگه میتونستی یه جای دیگه آپلود کنی خیلی خوب میشد چون این لینک با dapمشکل داره![]()
اقا من یه برنامه پیدا کردم که خیلی بدرد خوده من خورد وتونستم به راحتی ماشینارو جایگزین کنم که براتو میزارم
([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 457 Kb)
میتونین داخل این برنامه تمامیه ماشینای gta5رو ببینین
از همین طریق به راحتی جای ماشن خودتونو با ماشین مود نظر عوض کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)