من N91 داشتم و شهادت میدهم که هیچ گوشی ای به یگانگیه این گوشی در موزیک نیستاگه صداشو تا ته بلند کنی به پرده گوش 100درصد صدمه وارد میشه . اما حال میده
چشم..حتماً
من N91 داشتم و شهادت میدهم که هیچ گوشی ای به یگانگیه این گوشی در موزیک نیستاگه صداشو تا ته بلند کنی به پرده گوش 100درصد صدمه وارد میشه . اما حال میده
چشم..حتماً
من به چند نفری گفتم گفتند نمیشه با باکس مموری 4 گیگ رو فرمت کرد ...( شاید بلد نبودند)
با چه باکسی باید اینکارو کرد ؟ مدل رو میدونید ؟ چرا کار هر کسی نیست؟
g.businessman جان من باهات موافقم . اما نداشتن custom برای افراد حرفه ای سازنده ی این گوشی زیاد مهم نیست . چون بهترین حالتها برای گوش دادن به انواع سبکها در این گوشی قرار داده شده .
![]()
والا ™Enter_The_Love جان من مدل باکس رو نمیدونم . اما اون دوستم که تونسته بود گوشیشو درست کنه گفت یجا تو دبی تعمیرات تخصصی داده واسش مموری 4 گیگ گوشی رو فلش کردن . اونجا بهش گفته بودن راهه دیگه ای بجز این نداره . من فکر میکنم تعمیرگاهای تخصصی تو تهران بتونن این کارو واست بکنن
![]()
سلام دوست عزیز -درسته .منم صرفا به خاطر مقایسه کفتم! تازه نتیجشم گفتم! 950 از لحاظ موسیقی کامل و بی نقصه!
آقا چی میگین برا 950 آپدیت جدید اومده؟
من الان خواستم آپدیت کنم میگه گوشی شما اپدیت شدس
نه! ظاهرا شایعه بود.به منم همینو گفت ولی برای اینکه ضایع نشم یدور علکی اپدیت کردم!
سلام
دوستان امروز قلم گوشیمو گم کردم
کسی قلم واسه فروش داره
فکر نکنم تو بازار باشه هست فابریکش؟
من هر جا دنبال دست دو بودم میگفتن با یه قلم اضافه فلان تومن
پس مطمئنا از یه جایی میشه پیداش کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)