ELMO جون توی Download.com همین نسخه که کرکش معرفی شد هست برو دانلود کن 11.5 مگه![]()
ELMO جون توی Download.com همین نسخه که کرکش معرفی شد هست برو دانلود کن 11.5 مگه![]()
دوست عزیز من هم هنگامی که فایروال را خاموش می کنم باز هم نمی توانم دانلودکنم.....می شه لطفا این را جائی دیگری قرار دهی و همچنین روش کرک کردن را هم آموزش دهید؟نوشته شده توسط sAsAn.K
با سپاس
آنتی ویروس فقط پی سی سیلین
نوشته شده توسط nimaoy
دستت درد نکنه دوست عزیز بابت معرفی این لینک.
اما من قبلا همین کرک رو داشتم و متاسفانه باید بگم که این کرک نمیتونه رجیسترش کنه
و باز هم پیغام میده که 15 روز بیشتر فرصت ندارید.
البته من الان دیکه این برنامه رو ندارم ولی کرک رو دانلود کرده و نگاه کردم دیدم همونیه که قبلا داشتم.
nimaoy جون بی خیالش شو کرکی جون امتحان کرده کار نکرده!
با سلام.
كركي جان يه سوال دارم.آيا برنامه SpyCather به صورت تريال هم امكان آپديت داره و ديگه اينكه در حالت تريال تمام امكاناتش را در اختيار كاربر قرار ميده؟چون يه كاري ميخوام انجام بدم كه اگه بشه خيلي خوب ميشه.شما محبت كن و به سوال من پاسخ بده تا شايد تونستم براي اين برنامه كاري بكنم.
hamilton جان اون کاری رو که شما میخوای انجام بدی من قبلا کردم و نتیجه ای نداشت.
یعنی همون برگرداندن روزهای سپری شده توسط برنامه هایی که این کارو انجام میدن.
اما در مورد اینکه آیا میشه از این آنتی سپای ویر استفاده کرد یا نه...
بله میشه بصورت کامل ازش تا 15 روز استفاده کرد و حتی آپدیت هم میشه.
اگر هم چیزی پیدا کرد امکان این رو بهت میده که پاکشون کنی. مثل این میمونه که تا 15 روز
کاملا رجیستر شده و هیچ فرقی نمیکنه.
اما فقط نسخه 2004 اون این امکانات رو داره ولی نسخه 2006 اون فقط باید رجیسترش کنی وگرنه حتی
اجازه باز کردن برنامه رو هم بهت نمیده.
من خودم با دیدن این شکه شدم. میدونم که اگر میگفتم باور نمیکردید مثل خودم
و تا خودم ندیدم باورم نشد.به همین دلیل عکسشو براتون میزارم که یک فکری به
حال کرک این برنامه بکنید
بیشتر از 3.5 میلیــــــــــــــــــون رو میتونه شناسایی بکنه.
نظرتون چیه...
*******************************************.
دوستان یک مژده بهتون بدم که پیداش کردم
تا الان که 19 تا جک و جونور پیدا کرده .
فردا معرفیش میکنم چون الان دیر وقته و دیگه نمیتونم شرمنده.
Last edited by Cracki; 27-09-2005 at 04:41.
با سلام.
كركي جان شما نسخه 2004 را در اختيار داريد.در اين صورت آيا امكان آپلود آن براي شما وجود داره؟كركي جان حدث شما درست بود اما يه نكته وجود داره.يه برنامه دارم كه اصلا نميذاره اون 15 روز جلو بره و هيچ وقت اون 15 روز تموم نميشه و نيازي به استفاده از برنامه هايي كه زمان را به اول بر ميگردونند نيست.اين برنامه را هم بعيد ميدونم تو اينترنت بتونيد پيدا كنيد و به فرض پيدا كردن نميتونيد رجيستر كنيد.براي همين بود كه از شما اون سوال را پرسيدم.
ممنون ميشم در صورت امكان نسخه 2004 را براي استفاده من و ساير دوستان علاقمند آپلود كنيد.
با تشكر.
hamilton جام میشه این برنامه را upload کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)