تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 376 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان بابابت آموزش ممنون من تمام مراحل رو انجام دادم ولی روی قسمت آخر مشکل دارم . وقتی آپی رو وارد میکنم یک صفحه باز میشه که مخصوص مدمم هست (siemens C-110) ولی قسمتی بنام نت داخلش نیست
    برای دسترسی به تنظیمات advanced مودم زیمنس باید بهhttp://192.168.1.1/doc/index.htm
    بروی . دفترچه مودم صفحه 16 رو چک کن.
    ISP ما (ایران نیو نت) تمام پورت ها رو بسته ؛ اگه تونستی پورت رو درست فوروارد کنی و چراغ تورنتت سبز شد ، در جریانمون بذار. ممنون. راستی از سپنتا سرویس داری؟
    Last edited by xsi_xsi; 23-10-2007 at 19:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض کمک برای استفاده از تورنت

با سلام
    من خیلی از نرم افزار ها رو برای دانلود از تورنت امتحان کردم ولی هیچ کدام جواب نمی داد آخر با اپرا سعی کردم اما اونهم در هنگام تست پورت میگه پورت خاموشه
    از یکی پرسیدم میگه چون از لن استفاده می کنم برای اتصال به اینترنت آی پی معتبر نداری تا سایتها به تو اجازه دانلود بدن . می خواستم بدانم سایر دوستانی هم که از طریق لن متصل هستند بخصوص تو دانشگاه با این مشکل برخورد کردن یا نه
    واینکه راه حلی داره این موضوع یا نه
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    من خیلی از نرم افزار ها رو برای دانلود از تورنت امتحان کردم ولی هیچ کدام جواب نمی داد آخر با اپرا سعی کردم اما اونهم در هنگام تست پورت میگه پورت خاموشه
    از یکی پرسیدم میگه چون از لن استفاده می کنم برای اتصال به اینترنت آی پی معتبر نداری تا سایتها به تو اجازه دانلود بدن . می خواستم بدانم سایر دوستانی هم که از طریق لن متصل هستند بخصوص تو دانشگاه با این مشکل برخورد کردن یا نه
    واینکه راه حلی داره این موضوع یا نه
    با تشکر
    تا اونجایی که من میدونم اپرا مرورگر وبه ؛ خودش هم در سایتش میگه Opera Web browser و نه برنامه ای برای دانلود فایل های تورنت. حتی برای دانلود اپرا در سایت آن (این لینک)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما می تونید به جای دانلود مستقیم ؛ فایل تورنت رو دانلود کنید و بعد فایل تورنت دانلود شده را در یکی از برنامه های مخصوص دانلود تورنت باز کنید و اپرا را به طور کامل دانلود کنید.

شما باید از برنامه های مخصوص دانلود نظیر: uTorrent / Azureus / BitComet / BitLord و ... استفاده کنید. توی بعضی از دانشگاه ها پورت ها را برای دانلود از شبکه های peer to peer می بندند. اما در دانشکده مهندسی دانشگاه تربیت مدرس که من امتحان کردم مشکلی نداشت. اگر هم پورت رو برای دانلود فایل های تورنت بسته باشند ، سایت هایی هستند که شما می تونید لینک فایل تورنت خودتون رو به اون بدید و از آن طریق دانلود کنید. اطلاعات بیشتری بدید تا بتونیم با دیگر دوستان انشاءالله مشکل رو حل کنیم.
    Last edited by xsi_xsi; 24-10-2007 at 14:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم اپرا مرورگر وبه ؛ خودش هم در سایتش میگه Opera Web browser و نه برنامه ای برای دانلود فایل های تورنت. حتی برای دانلود اپرا در سایت آن (این لینک)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما می تونید به جای دانلود مستقیم ؛ فایل تورنت رو دانلود کنید و بعد فایل تورنت دانلود شده را در یکی از برنامه های مخصوص دانلود تورنت باز کنید و اپرا را به طور کامل دانلود کنید.

شما باید از برنامه های مخصوص دانلود نظیر: uTorrent / Azureus / BitComet / BitLord و ... استفاده کنید. توی بعضی از دانشگاه ها پورت ها را برای دانلود از شبکه های peer to peer می بندند. اما در دانشکده مهندسی دانشگاه تربیت مدرس که من امتحان کردم مشکلی نداشت. اگر هم پورت رو برای دانلود فایل های تورنت بسته باشند ، سایت هایی هستند که شما می تونید لینک فایل تورنت خودتون رو به اون بدید و از آن طریق دانلود کنید. اطلاعات بیشتری بدید تا بتونیم با دیگر دوستان انشاءالله مشکل رو حل کنیم.
    دوست عزیز درسته که اپرا برنامه ای برای مرور وب هستش ولی تو ورژنهای جدید این نرم افزار قابلیت دانلود از تورنت هم اضافه شده البته که من استفاده از اونو توصیه نمیکنم چون وقتی براحتی میتونید با دانلود یه برنامه 200 و چند کیلو بایتی مثل موتورنت از امکانات و قدرت حرفه ای اون برای دانلود از تورنت استفاده کنید دیگه چه نیازیه از اوپرا استفاده بشه اونهم با اون امکانات کم ( نسبت به موتورنت ) در مورد بسته بودن پورتها تو شبکه ها حرفتون تائید میشه اکثر شبکه ها ی دانشگاهی و حتی شبکه های اداری برای استفاده از تورنت مشکل دارن تو بعضی از اونها از خود سرور پورتها رو میبندن و بعضی هم بخاطر نوع شبکه بندیشون امکان استفاده از تورنت رو ندارن مثلا تو بعضی از شبکه ها برای دسترسی مشترکین شبکه به اینترنت از پ ر و ک س ی استفاده میشه و اونهم اکثرا باعث میشه یوزرها نتونن پرتهای ارتباطیشونو بدرستی فوروارد کنن و ... در مورد سایتهایی که گفتید اگه آدرس خاصی سراغ دارید بزارید اینجا تا بچه ها استفاده کنند تا اونجا که من میدونم برای اینکار باید از هاستی که سرور اون php ساپورت هست و از نظر حجم انتقال داده هم باید محدودیت نداشته باشه و یا محدودیتش خیلی کم باشه استفاده کرد و یه پهنای باند خوب ( ترجیحا " مگابیتی ) هم به سرور کانکت باشه اونوقت با استفاده از یک اسکریپت خاص فایل رو با سرعت خیلی بالا میکشن روی اون سرور و بعد هم شما میتونید اونو از روی سرور بصورت معمولی دانلود کنید ؛ ولی اگه منظور شما روش دیگه هست لطفا " بگید تا همه استفاده کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز درسته که اپرا برنامه ای برای مرور وب هستش ولی تو ورژنهای جدید این نرم افزار قابلیت دانلود از تورنت هم اضافه شده البته که من استفاده از اونو توصیه نمیکنم چون وقتی براحتی میتونید با دانلود یه برنامه 200 و چند کیلو بایتی مثل موتورنت از امکانات و قدرت حرفه ای اون برای دانلود از تورنت استفاده کنید دیگه چه نیازیه از اوپرا استفاده بشه اونهم با اون امکانات کم ( نسبت به موتورنت ) در مورد بسته بودن پورتها تو شبکه ها حرفتون تائید میشه اکثر شبکه ها ی دانشگاهی و حتی شبکه های اداری برای استفاده از تورنت مشکل دارن تو بعضی از اونها از خود سرور پورتها رو میبندن و بعضی هم بخاطر نوع شبکه بندیشون امکان استفاده از تورنت رو ندارن مثلا تو بعضی از شبکه ها برای دسترسی مشترکین شبکه به اینترنت از پ ر و ک س ی استفاده میشه و اونهم اکثرا باعث میشه یوزرها نتونن پرتهای ارتباطیشونو بدرستی فوروارد کنن و ... در مورد سایتهایی که گفتید اگه آدرس خاصی سراغ دارید بزارید اینجا تا بچه ها استفاده کنند تا اونجا که من میدونم برای اینکار باید از هاستی که سرور اون php ساپورت هست و از نظر حجم انتقال داده هم باید محدودیت نداشته باشه و یا محدودیتش خیلی کم باشه استفاده کرد و یه پهنای باند خوب ( ترجیحا " مگابیتی ) هم به سرور کانکت باشه اونوقت با استفاده از یک اسکریپت خاص فایل رو با سرعت خیلی بالا میکشن روی اون سرور و بعد هم شما میتونید اونو از روی سرور بصورت معمولی دانلود کنید ؛ ولی اگه منظور شما روش دیگه هست لطفا " بگید تا همه استفاده کنند
    اگر نتونستید با برنامه های تورنت فایلی رو دانلود کنید ، از سایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. کافیه لینک متافایل تورنت مثل

Uhttp://torrent.opera.com/pub/opera/win/924/int/Opera_9.24_International_Setup.exe.torrent

رو در فیلد خالی وارد کرده و دکمه دانلود تورنت رو بزنید. اتوماتیک شروع به دانلود می کنه و و قتی تمام حجم فایل تمون شد ؛ صفحه ای باز مشه و از شما میخواد تا مسیر و درایو مناسب بر روی هاردتون رو مشخص کنید تا فایل مربوطه که دانلود شده در آن ذخیره بشه. من و چند تا از دوستان از این روش استفاده کردیم و حتی فایل های 1.5 گیگی را هم براحتی دانلود کردیم . دیگه نگران پورت فورواردینگ نباشید ولی اگر از سایت های خصوص دانلود می کنید ؛ دیگه نمیتونید سید کنید. فقط و فقط دانلود.
    Last edited by xsi_xsi; 24-10-2007 at 18:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض سرعت دانلود از اینترنت

بعضی بچه ها که از صبا نت اینترنت ADSL گرفته اند ؛ نوشتند با سرویس 128 تا 30 کیلو در ثانیه و با سرویس 256 با سرعت 60 کیلو در ثانیه دانلود می کنند؟ این راسته؟ من که با سرویس 128k حداکثر 13 تا 14 کیلو دانلود دارم. شما ها چطور؟

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

بعضی بچه ها که از صبا نت اینترنت ADSL گرفته اند ؛ نوشتند با سرویس 128 تا 30 کیلو در ثانیه و با سرویس 256 با سرعت 60 کیلو در ثانیه دانلود می کنند؟ این راسته؟ من که با سرویس 128k حداکثر 13 تا 14 کیلو دانلود دارم. شما ها چطور؟
    با اینکه اینجا جاش نیست ولی: سرعت صبا تازگی ها افت کرده..مخصوصا در شهرستانها.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. کافیه لینک متافایل تورنت مثل

Uhttp://torrent.opera.com/pub/opera/win/924/int/Opera_9.24_International_Setup.exe.torrent

رو در فیلد خالی وارد کرده و دکمه دانلود تورنت رو بزنید. اتوماتیک شروع به دانلود می کنه و و قتی تمام حجم فایل تمون شد ؛ صفحه ای باز مشه و از شما میخواد تا مسیر و درایو مناسب بر روی هاردتون رو مشخص کنید تا فایل مربوطه که دانلود شده در آن ذخیره بشه. من و چند تا از دوستان از این روش استفاده کردیم و حتی فایل های 1.5 گیگی را هم براحتی دانلود کردیم . دیگه نگران پورت فورواردینگ نباشید ولی اگر از سایت های خصوص دانلود می کنید ؛ دیگه نمیتونید سید کنید. فقط و فقط دانلود.

دوست عزیز اولا اینجا هیچکی نگران پورت فوروارد نیست که بخواد از این روشها استفاده کنه دوما اینجور سایتها راه حل خوبی برای درمان مشکل کسایی که بخوان از تورنت بصورت حرفه ای دانلود کنند نیست ما اینجا جمع شدیم و به همدیگه کمک میکنیم تا مشکل همه حل بشه و با توجه به اینکه تو این روش شما به یک سایت جهت دانلودتون وابسته هستید و هر لحظه امکان ف ی ل ت ر شدن یا down شدن سرور وجود داره ( با توجه به حجم بالای دانلود و آپلود ) و از همه مهمتر با توجه به اینکه این سایت از یه اسکریپت برای دانلود از تورنت استفاده میکنه و یه سایت free هستش و با ازدیاد حجم دانلود و آپلود و تمام شدن پهنای باند به مشکل بر میخوره و همیشه جوابگو نیست پس بهتره که از خیر اینجور دانلود کردن گذشت من خودم سرعت دانلودم از تورنت بیشتر از سرعت دانلود معمولیمه حتی بیشتر از سرعت دانلود رپید شیر با اونهمه دبدبه و کبکبه تو این روش شما با کوچکترین مشکل که برای سرور سایت پیش بیاد تمام زحمت شما به هدر میره ولی تورنت بزرگترین مزیتش به اینه که هرجا مشکلی برای فایل دانلودی پیش بیاد تمام بیتهای از دست رفته وخراب ترمیم میشن و بعد از ترمیم میشه ادامه دانلود رو انجام داد ؛ با تمام این تفاسیر با توجه به اینکه بعضی از دوستان از شبکه هایی استفاده میکنند که به هیچ وجه امکان دانلود از تورنت براشون فراهم نیست این روش میتونه جوابگو باشه هرچند من خودم چند تا تورنتو تست کردم و سرور سایت بدلیل کمبود پهنای باند نتونست جواب بده ؛ به هر حال باز هم از شما بخاطر معرفی سایت متشکرم

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

مشکل یا خطر اصلی این سایت اینه که با ګرفتن لینک تورنت در واقع می تونه یه اکانت رو بدست بیاره ، لینک سایت های خصوصی ( اکثرشون ) حاوی passkey هستش حالا اګه صاحب سایت این پس کی رو بدست بیاره ( که با قرار دادن لینک تورنت دستش میاد ، شاید هدفش همین باشه ) میتونه بجای شما از اکانت شما استفاده کنه و شروع به دانلود از سایت های خصوصی با استفاده از اکانت شما بکنه

یه خبر خیلی بد البته فک کنم بیشتر واسه خودم : oink.cd بزرګترین سایت تورنت در ضمینه ی موزیک و نرم افزار با بیش از 1000000 یورز و بیش از 220000 هزار البوم موزیک و نرم افزار به وسیله ی پلیس انګلیس و المان تخته شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه safir_filthy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    حاشیه p30 world

پيش فرض

برای دسترسی به تنظیمات advanced مودم زیمنس باید بهhttp://192.168.1.1/doc/index.htm
    بروی . دفترچه مودم صفحه 16 رو چک کن.
    ISP ما (ایران نیو نت) تمام پورت ها رو بسته ؛ اگه تونستی پورت رو درست فوروارد کنی و چراغ تورنتت سبز شد ، در جریانمون بذار. ممنون. راستی از سپنتا سرویس داری؟
    isp من مال شرکت فن آوا هستش فکرکنم پرتا رو بسته داخل قسمت نت هم رفتم ADD کردم ولی بازم جواب نداد تازه بدتر شد دیگ بعد یه مدت کمی داخل utorrnet سرت قطع میشه باید برنامه رو بندم دوباره باز کنم.
    یه برنامه ای دیگه برای گرفتن فایل های تورنت نیست که اینقدر دنگو فنگ نداشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •