به همین راحتی از Avernus و sand و Doom و dragon knight و ... اصلاً دارید چی می گید . همه هیروهای strengh شاخ هستن.
به همین راحتی از Avernus و sand و Doom و dragon knight و ... اصلاً دارید چی می گید . همه هیروهای strengh شاخ هستن.
نه کی گفته شاخن
شاخ میشن
اگه اول بازی جلوشون رو بگیری با چند تا هیروی Int دیگه هیچ کاری نمیتونن بکنن![]()
سلام
بچه ها روز 10 اردیبهشت توی گیم نت سیکوی توی میدون ونک مسابقه هستش علاقه مندان میتونن شرکت کنن
به به میبینم که همه اومدن
من اخر این ماه بلاخره Adsl ام رو میگیرم و از این diul up لهنتی خلاص میشم
برو بچ میگم بیاید یه تیم انلاین تشکیل بدیم تا تیم های دیگه پنج به پنج (وای چه حالی میده) بازی کنیم
اگه کسی پایه هست بگه
در ضمن هیرو تیم 2 فقط DARKTEROR
اخرت هیرو هست
فقط کافقیه براش یه
ببندی و یه Walk کنی طرف هیرو حریف بهد شیشو بندازی روش بهد manta رو فعال کن بهد با ایلیژن ها طرفو بزن نه براش مانا میمونه که بخاد لول بزنه یا اگه بخواد در بره یه والک بزن بگیرش به همین سادگی ...!(فک نکنم کسی چیزی فهید اگه فهمیدید بگید)
![]()
خودت جواب خودتو دادی لول 6 اش باعث میشه که multi cast بزنه یهنی از لول های chence محصوب میشه (یهنی شانس میده که لول 1 ت و لول 3 ات multi cast بخوره)
راستی دوستان حتما میدونید که یه shop مخفی دیگه هم وجود داره اگه کسی نمیدونه(که احتمالا همه میدونن)بگین تا جاشو بگم
من قبلا عکسش برای بچها گزاشتم شما زحمت نکش
فکر کنم اینجور که شما می گید اصلا هرچی غیر از Str برداریم اشتباه کردیم!! همه هیرو ها رو لیست کردید که...
خب بین این شاخ ها کدومشون شاخ ترن؟!؟! کدومشون هیروی ضد کمتر داره؟!؟!؟! بازی کردن باهاش بیشتر حال میده؟!؟؟!
به سلامتی![]()
من پایم ولی adsl ندارم![]()
منظورت Faceless Void هست دیگه ؟
ما بهش میگیم دماغ![]()
اون آخرت هیروه
ما براش Attack Speed می بندیم هیروی جلوش همش Bash
من که خلی باهاش حال می کنم![]()
من پایه ام تا اخرش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)