تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 227 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

امروز از شاتل اومدن از کافوی مسی قدیمی تا فیبر لوله گذاشتن
    گفت تا یک هفته دیگه شاتل وصل میشه (منطقه مخابراتی مالک اشتر قم) حداقل هم 200 پورت روی این کافو ها که عکسش رو گذاشتم نصب میکنن تجهیزات هم مربوط به زایکسل هست
    مخابرات و شرکت های دیگه هم از تجهیزات شاتل استفاده میکنن تو بعضی نقاط (که به گفته مهندسی که اونجا بود بهتره برای مشتری ، مخابرات کوتاه مدت نگاه میکنه و تجهیزات بی کیفیت میبنده ) و اجاره میده شاتل

این کافوها هم کنتور برق مستقل دارند؟

2. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سلام و درود خدمت دوستان
    عرضم به حضور شما امروز که از سرکار برگشتم دیدم چراغ DSL و اینترنت مودم خاموش شده و 48 ساعت هم از زمان درخواست vdsl گذشته با اینترنت گوشی رفتم داخل پنل کاربری و دیدم وضعیت اینترنت از حالت (انتقال به مرکز) به حالت (آماده به نصب) درومده زنگ زدم 2020 اونم زد دید وصل نمیشه ارجاع داد به واحد فنی بعد یه ربع اینرنت وصل شد.
    ولی داخل پنل کاربری هنوز زده (آماده به نصب) بعد یه خانومه از واحد فنی زنگ زد گفت درست شده؟ گفتم آره ولی آماده به نصب یعنی چی؟ گفت نمیدونم فعلا اگه مشکلت رفع شده یه روز دو روز صبر کن دوباره پیگیری کن.

در هر حال یه عکس جدید از تنظیمات مودم میذارم که snr از عدد 14 شده 10 و Attenuation از 12 تبدیل شده به عدد فوق العاده 3 و سرعت 16383 بود الان شده 18383 و تست سرعت گرفتم سرعتم قبلا 13.8 بود الان شده 15.5

به نظرتون چون سرعت 2 مگ رفته بالا snr حدود 4 تا اومده پایین؟

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

4. 2 کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام خوب به سلامتی مبارکه.
    خط شما الان تا ۲۴ مگ هم جواب میده باهاشون صحبت کنید دانلود رو از ۱۸ ببرن مثلا ۲۲ مگابیت بزارن براتون.
    ولی حیفه vdsl گرفتی این سرعت رو داشته باشید . اگه میتونید مودم رو عوض کنید سرعت بره ۲ تا ۳ برابر بشه حالشو ببرید.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سلام خوب به سلامتی مبارکه.
    خط شما الان تا ۲۴ مگ هم جواب میده باهاشون صحبت کنید دانلود رو از ۱۸ ببرن مثلا ۲۲ مگابیت بزارن براتون.
    ولی حیفه vdsl گرفتی این سرعت رو داشته باشید . اگه میتونید مودم رو عوض کنید سرعت بره ۲ تا ۳ برابر بشه حالشو ببرید.

درسته از لحاظ Attenuation عاااالی شده.
    ولی اگه بگم سرعتو ببرن بالا تاثیر منفی روی snr نمیذاره؟ به نظرم الان دیگه snr لب مرز رسیده قبلا 14 بود الان شده 10 میترسم اگه از این بیاد پایین‌تر خطم به مشکل بخوره معمولا وقتی snr خیلی بیاد پایین چراغ DSL هی میپره و ارتباط هر چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشه.
    به نظرتون اگه سرعتو ببرم بالا snr میاد پایین‌تر یا همین میمونه؟

7. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

درسته از لحاظ Attenuation عاااالی شده.
    ولی اگه بگم سرعتو ببرن بالا تاثیر منفی روی snr نمیذاره؟ به نظرم الان دیگه snr لب مرز رسیده قبلا 14 بود الان شده 10 میترسم اگه از این بیاد پایین‌تر خطم به مشکل بخوره معمولا وقتی snr خیلی بیاد پایین چراغ DSL هی میپره و ارتباط هر چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشه.
    به نظرتون اگه سرعتو ببرم بالا snr میاد پایین‌تر یا همین میمونه؟
    دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی هستین؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

والا برای من تا ۷ میاد مشکلی نداره از نظر قطعی .قطعی های من اگه پیش بیاد که خود مخابرات مشکل فنی داره و سراسریه.
    این رو با دو مودم مختلف گزاشتم از یک خط یکسان.

10. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

هنوز به تایید مرکز نرسیده و فعلا سرعتم تغییری نکرده.

بسته هم همون بسته استاندارد غیر حجمی هست که قبلا داشتم.

در مورد مودم یک ساعت و نیم چک و چونه زدم اونجا. دو حالت پیش روتون قرار میدن یا باید به زور مودم مخابرات رو بگیرین تا بسته اینترنت قبلیتون حفظ بشه و خطتون تخلیه نشه یا این که خطتون رو تخلیه میکنن و بسته اینترت شما حذف میشه و 48 ساعت بعد با سرویس vdsl خط رو رانژه میکنن و باید بسته جدید بخرید و البته مودم دلخواه خودتون رو از بيرون تهیه کنید. (حالا نمیدونم در حالت دوم آیا مجبورتون میکنن بسته های مسخره جدید مخصوص vdsl رو بخرید یا میتونید بسته دلخواه بخرید)

با توجه به این که حدود 250 هزار تومن از بسته من مونده بود و مخابرات هم مرغش یه پا داشت و من هم آدم کم طاقتی هستم و نمیتونستم تا 3 ماه دیگه واسه vdsl صبر کنم با کمال نارضایتی مودم درپیت v301 رو گرفتم تا هم سریعتر به vdsl رسیده باشم هم بسته اینترنت حیف و میل نشه.(البته مودم رو باز نمیکنم و بعد از راه افتادن خطم میفروشمش)

ولی هنوزم میگم و مطمئن‌ هم هستم دوستان این قابلیت وجود داره که بدون گرفتن مودم و بدون تخلیه خط سرویستون رو تبدیل کنن. ما که زورمون نرسید شماها ولی سعیتون رو بکنید زیر بار نرید.
    قطعا و مطمئنا با کمک 195 به نتیجه می رسیدید
    من فکر میکنم یه پست هم اینجا گذاشته بودم که سر سرعت آپلود با مخابرات مشکل داشتم و اصلا زیر بار نمی رفتن و از گزینه "همینه که هست" استفاده میکردن" منم پییییگگگگیری کردم درسته یکم طول کشید ولی تو کمیته تخلفات سازمان تنظیم به نفع من رای صادر شد

12. 2 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
    منطقه پردیس (حومه شرق تهران)

14. 2 کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

والا برای من تا ۷ میاد مشکلی نداره از نظر قطعی .قطعی های من اگه پیش بیاد که خود مخابرات مشکل فنی داره و سراسریه.
    این رو با دو مودم مختلف گزاشتم از یک خط یکسان.

من هی کاربران فروم رو باهم قاطی میکنم خخخخخخ

شما مگه vdsl نداشتی؟ سرعتت 100 مگ بود!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2018

پيش فرض

این کافوها هم کنتور برق مستقل دارند؟
    بله کنتور برق هم داخلشون قرار میگیره

17. این کاربر از Aleghafoor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •