این کافوها هم کنتور برق مستقل دارند؟
این کافوها هم کنتور برق مستقل دارند؟
سلام و درود خدمت دوستان
عرضم به حضور شما امروز که از سرکار برگشتم دیدم چراغ DSL و اینترنت مودم خاموش شده و 48 ساعت هم از زمان درخواست vdsl گذشته با اینترنت گوشی رفتم داخل پنل کاربری و دیدم وضعیت اینترنت از حالت (انتقال به مرکز) به حالت (آماده به نصب) درومده زنگ زدم 2020 اونم زد دید وصل نمیشه ارجاع داد به واحد فنی بعد یه ربع اینرنت وصل شد.
ولی داخل پنل کاربری هنوز زده (آماده به نصب) بعد یه خانومه از واحد فنی زنگ زد گفت درست شده؟ گفتم آره ولی آماده به نصب یعنی چی؟ گفت نمیدونم فعلا اگه مشکلت رفع شده یه روز دو روز صبر کن دوباره پیگیری کن.
در هر حال یه عکس جدید از تنظیمات مودم میذارم که snr از عدد 14 شده 10 و Attenuation از 12 تبدیل شده به عدد فوق العاده 3 و سرعت 16383 بود الان شده 18383 و تست سرعت گرفتم سرعتم قبلا 13.8 بود الان شده 15.5
به نظرتون چون سرعت 2 مگ رفته بالا snr حدود 4 تا اومده پایین؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام خوب به سلامتی مبارکه.
خط شما الان تا ۲۴ مگ هم جواب میده باهاشون صحبت کنید دانلود رو از ۱۸ ببرن مثلا ۲۲ مگابیت بزارن براتون.
ولی حیفه vdsl گرفتی این سرعت رو داشته باشید . اگه میتونید مودم رو عوض کنید سرعت بره ۲ تا ۳ برابر بشه حالشو ببرید.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
درسته از لحاظ Attenuation عاااالی شده.
ولی اگه بگم سرعتو ببرن بالا تاثیر منفی روی snr نمیذاره؟ به نظرم الان دیگه snr لب مرز رسیده قبلا 14 بود الان شده 10 میترسم اگه از این بیاد پایینتر خطم به مشکل بخوره معمولا وقتی snr خیلی بیاد پایین چراغ DSL هی میپره و ارتباط هر چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشه.
به نظرتون اگه سرعتو ببرم بالا snr میاد پایینتر یا همین میمونه؟
دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
والا برای من تا ۷ میاد مشکلی نداره از نظر قطعی .قطعی های من اگه پیش بیاد که خود مخابرات مشکل فنی داره و سراسریه.
این رو با دو مودم مختلف گزاشتم از یک خط یکسان.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
قطعا و مطمئنا با کمک 195 به نتیجه می رسیدید
من فکر میکنم یه پست هم اینجا گذاشته بودم که سر سرعت آپلود با مخابرات مشکل داشتم و اصلا زیر بار نمی رفتن و از گزینه "همینه که هست" استفاده میکردن" منم پییییگگگگیری کردم درسته یکم طول کشید ولی تو کمیته تخلفات سازمان تنظیم به نفع من رای صادر شد
منطقه پردیس (حومه شرق تهران)
من هی کاربران فروم رو باهم قاطی میکنم خخخخخخ
شما مگه vdsl نداشتی؟ سرعتت 100 مگ بود!
بله کنتور برق هم داخلشون قرار میگیره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)