ممنون
خدا رو شکر منم امتحان کردم درست شد، برنامه همراه اول هم نصب کردم پیامک فعال سازیش اومد
ممنون
خدا رو شکر منم امتحان کردم درست شد، برنامه همراه اول هم نصب کردم پیامک فعال سازیش اومد
دوستان به نظرتون با شکایت پیگری فقط واسه شما درست ده یا همه اونایی که مشکل داشتن؟ در ضمن شما برگشتین به اپراتور پایه درست شده یا اینکه کلا اگر ترابرد هم بکنیم پیامک ها درست شده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
۱. متاسفانه، پیامک خط های ترابرد هنوز مشکل داره.
۲. من برگشتم همراه اول، ولی دو بار با ۹۹۹۰ تماس گرفتم مشکل حل نکردن. شکایت کردم ۱۹۵ مشکل را حل کردند.
اگر پیگیری نمیکردم نه اینترنت داشت خطم و نه پیامک اطلاع رسانی دریافت میکردم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
من که خطم دائمی بود ترابرد کردم به ایرانسل هیچ هدیه ای دریافت نکردم. اعتبار خط هم اول ۵۰ تومن در نظر گرفتن بعد از دو روز اضافه کردن به ۱۰۰ تومن.
حالا الان نمیدونم که جدیداً شاید هدیه بِدن.
فقط بعد از ترابرد به ایرانسل بعد از دو هفته یه پیامک میاد برای دریافت سیم کارت هدیه. همین
کلا ایرانسل دیگه سیم کارت Usim 4G میده حالا چه ترابرد کنی چه برگردی.
اگر ایرانسل آنتن میده مطمئن باش از رایتل بهتر و بصرفه تر هستش.
ولی این نکته را بگم بعد از ترابرد، قبل از تماس با شما یه پیام پخش میشه که کلافه کننده است و اینکه پیامک اطلاع رسانی "به جز بانک ها" را از سرشماره های ۱۰۰۰ ۲۰۰۰ ۳۰۰۰ ۵۰۰۰ دریافت نمی کنید.
من یه هفته پشت سر هم زنگ میزدم و دو بار شکایت کردم 195 و چند تا مرکز مخابراتی هم رفتم
خیلی دقیق نمیشه گفت که آیا همه درست شدن یا نه، کلاً به هیچ عنوان ترابرد توصیه نمیشه، چون مشکلات زیادی داره که حالا حالاها زمان میخواد تا به ثبات برسه
اگه خط اعتباری و غیر مهم دارین روی اون امتحان کنین ترابرد رو، به هیچ وجه روی خط اصلی تون اینکارو انجام ندین
حذف شود.....
Last edited by ShadowDragon; 16-12-2016 at 15:30.
دوستان اگه کسی پیامک هاش درست شد لطف کنه اعلام کنه
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از جوابتون
حالا یه سوال تعرفه اینترنت آزاد ایرانسل چقدره؟ سیم دایمی
تعرفه مصرف آزاد استفاده از خدمات گستردهترین شبکه اینترنت ایرانسل، ۰.۵ ریال به ازای هر کیلوبایت برای مشترکان سیم کارت های دائمی و ۰.۷۵ریال برای مشترکان سیم کارت های اعتباری می باشد.
رایتل سرعت اینترنت خیلی خوبه ولی انتن دهی ایرانسل و همراه اول بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)