پيروزي 2-1 برد ولي من نديدم بازي رو..
دوستان من از اولادي نا اميد شدم ... :|
پيروزي 2-1 برد ولي من نديدم بازي رو..
دوستان من از اولادي نا اميد شدم ... :|
بله اولادی فوق العاده بد بازی کرد اما علیزاده و معدنچی و کاویانپور ترکونده بودند
نهFriend,جان من بازي رو نديدم كه از روي بازيش بخوام نظر بدم اون 4 دقيقه وقت اضافه رو تونستم ببينم وقتي ديدم شماره 18 رو انتخاب كرده و ريخت و قيافه موهاش ديدم فهميدم كه داره ميشه نيكبخت و شكل وقيافش براش مهمتر از بازيشه واقعا حيف اون همه استعداد نيست كه داره هدر ميره!!!!!!! :|
استقلال 1-0 پاس
گل : سیاوش اکبر پور
اخراج : سیاوش اکبر پور
جالب ترین چیز این مسابقات صلح و دوستی این است که طوری برنامه ریزی شده است که دو تیم استقلال و پرسپولیس با هم بازی نکنند :!: :!: :!: :!:
دوستان پرسپوليس اووون اندازه كه من انتظار داشتم بد بازي نكرد !!!!
يه كم به پرسپوليس اميدوار شدم :!:
--------------------------------------------------------------------
دوستان پرسپوليسي اگه كسي عكس از آرم باشگاه (چه قديم-چه جديد) داره بزاره كه خيلي لازم دارم. اندازش هم هر چي بزرگتر بهتر اما اگه كوچيك بود ديگه اشكالي نداره.
ممنون منتظرم![]()
سلام امین جان شما باید بری تو گوگل و تایپ کنی
Logo Perspolice اینطوری انواع لوگوهای پرسپولیس رو میاره و حالش رو میبری
ديدارهاي تدارکاتي فجر پيش از جدال با پرسپوليس
-----------------------------------------------------------
؛ به منظور آمادگي بيشتر قبل از بازي حساس پرسپوليس تيم فجر سپاسي يک بازي تدارکاتي را در دستورکار خود قرار خواهد داد. برهمين اساس تيم هاي مدنظر سرمربي فجر سپاسي مرصاد يا مخابرات شيراز هستند که قرار است يکي از تيم هاي نامبرده نهايتا براي بازي با فجر سپاسي در نظر گرفته شوند.
بدون شک در بازي هفته اول تيم هاي فجر سپاسي و پرسپوليس رويارويي علي عليزاده و مهرزاد معدنچي در مقابل تيم سابقشان بر جذابيت هاي اين ديدار اضافه خواهد کرد.
غلامحسين پيرواني:
جوانان فجر ستاره هاي ليگ برتر خواهند شد
-----------------------------------------------------
غلامحسين پيرواني مربي زحمتکش فجر سپاسي شرايط تيم خود را مطلوب توصيف کرد.
وي اظهار داشت: عليرغم اينکه در اين فصل مهره هاي زيادي را از دست داديم اما با اين حال فجر در شرايط خوبي به سر مي برد.
وي در ادامه افزود: با جذب بازيکني نظير احتشام ساساني ضريب استحکام خط دفاعي خود را بالا برديم و در طرف مقابل در خط حمله از وجود سه مهاجم سود مي بريم که در شرايط خوبي بسر مي برند. مهاجماني نظير طالبي، عليرضا رضايي و بهرام اسماعيلي که در شرايط مطلوبي بسر مي برند به اين نفرات بيفزائيد.وحيد رضايي يکي از ارکان اصلي تيم را که همواره نظم خاصي به خط مياني تيم مي بخشد.
با حفظ نفرات فوق و چند جوان جوياي نام مطمئن باشيد فجر در اين فصل نيز يک تيم مطرح در ليگ خواهد بود. جواناني که به فجر آمده اند ستاره هاي آينده ليگ خواهند شد. به اين موضوع ايمان خواهيد آورد. جواناني که جايگزين ستارهايي نظير معدنچي، عليزاده و ... شده اند.
براي شرکت در جام علي دايي؛
صباباتري فردا عازم اردبيل مي شود
-----------------------------------------------
مسئولان برگزاري جام از حضور دو تيم خارجي در اين مسابقات خبر داده بودند اما منتفي شدن اين موضوع و حضور تيم هاي شموشک و تراکتورسازي باعث شده بود که جلالي با رفتن صباباتري به اردبيل مخالفت کند.
شب گذشته اما مسئولان برگزاري جام علي دايي با مسئولان صباباتري چندين نوبت تماس گرفتند تا آنها را براي آمدن به اردبيل راضي کنند. جلالي تمايل چنداني براي شرکت تيمش در اين مسابقات ندارد اما او در نهايت راضي شد تا صباباتري در جام علي دايي شرکت کند.
بر همين اساس بازيکنان صباباتري ساعت 30/14 فردا عازم اردبيل مي شوند. يحيي گل محمدي و علي دايي که در اردوي تيم ملي حضور دارند روز پنجشنبه به اردوي اين تيم ملحق خواهند شد.
لازم به ذکر است که جلالي قصد دارد در اين جام از نيمي از بازيکنان خود استفاده کند چرا که او معتقد است صباباتري از برنامه هاي تمريني خود عقب مانده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)