تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 419 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کسی نبود جواب بده؟؟
    مودمو وصل کن به usb . از device manager قسمت network adapters دیوایس Remote Ndis .... رو remove کن

مودمو دربیار دوباره وصل کن احتمالا درست بشه

2. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

باید مجدد web نصب کنید.
    نمی شه web ui نصب کرد همش download failed میده
    Last edited by miladbird7; 04-08-2016 at 16:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

ساخت آنتن یاگی 13 المنتی برای فرکانس 1800MHz تقریباً در حال اتمام هست .

اون کاغذها بعداً برداشته میشه . فقط مونده ساخت کانکتور ، اتصال سیمها و تست نهایی . اگر نتیجه قابل قبول باشه دومی رو هم میسازم .

با سلام

ببخشید لطفا اگه میشه در مورد ساخت کانکتور ts-5 مودم توضیح دهید. pdf که تو پستهای قبلی برای ساخت کانکتور گذاشته بودید دیدم ولی نفهمیدم چطوری کانکتورو بسازمش.

با تشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

ببخشید لطفا اگه میشه در مورد ساخت کانکتور ts-5 مودم توضیح دهید. pdf که تو پستهای قبلی برای ساخت کانکتور گذاشته بودید دیدم ولی نفهمیدم چطوری کانکتورو بسازمش.

با تشکر
    سلام .

کانکتور TS5 رو طبق اون PDF نساختم چون قطر کانکتور TS-5 مودمهایی مثل E3372 کمتر از 2 میلیمتر هست ولی اونچیزی که در PDF گفته ظاهراً بیشتر از این مقدار هست . ولی به یه روش دیگه این کانکتور رو ساختم .

عکس زیر کابل مولکس 4 پین هست . بعد از اینکه یکی از کانکتور مادگی رو درآوردید یه چیزی پیدا کنید قطرش در حد و اندازه کانکتور TS-5 باشه (مثلاً سر خودکار) اگر زیاد گشاد هست یکم تنگ کنید و اگر زیاد تنگ بود کمی گشادش کنید تا بعداً آسیبی به کانکتور مودم نزنه .

اگر به سمت چپ عکس زیر دقت کنید سیم مغزی هنوز داخل مادگی کانکتور نرفته . برای اینکه سیم مغزی داخل کانکتور مادگی کاملاً وسط قرار بگیره یکم از روکش سیم افشان (که در سمت راست دیده میشه) بریدم و وارد سیم مغزی کردم .

بعد سیم مغزی و روکش سیم باهم وارد کانکتور مادگی میشن . سیم مغزی رو زیاد داخل کانکتور مادگی نکنید که بعداً ممکن وارد کانکتور TS5 مودم نشه .

سیم مغزی هم از سیمهای نازک تلفن استفاده شده . دقت کنید آنقدر کلفت نباشه که به کانکتور TS5 مودم آسیب بزنه . حتماً انتهای سیم مغزی رو سمباده بزنید تا لبه نداشته باشه تا راحت وارد کانکتور TS5 مودم بشه .

+

من آنتن رو تکمیل کردم ولی بعد از تست اون نتیجه ای رو که انتظارشو داشتم بهم نداد . نه اینکه اصلاً جواب نده یعنی انتظار داشتم حداقل بهتر از زمانی باشه که آنتن به مودم وصل نیست . نمیدونم اشکال کار از کجا هست شاید باید دو آنتن به مودم وصل بشه ، شاید کیفیت کابل خوب نبوده یا شاید طول کابل زیاد بوده (حدود 4 متر بوده) و یا شاید باید پشت بام نصب میشد (امکان نصب در پشت بام رو ندارم) ولی مطمئنم که اندازه ها دقیق بوده . به هر حال بیخیال این آنتن شدم .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام .

کانکتور TS5 رو طبق اون PDF نساختم چون قطر کانکتور TS-5 مودمهایی مثل E3372 کمتر از 2 میلیمتر هست ولی اونچیزی که در PDF گفته ظاهراً بیشتر از این مقدار هست . ولی به یه روش دیگه این کانکتور رو ساختم .

عکس زیر کابل مولکس 4 پین هست . بعد از اینکه یکی از کانکتور مادگی رو درآوردید یه چیزی پیدا کنید قطرش در حد و اندازه کانکتور TS-5 باشه (مثلاً سر خودکار) اگر زیاد گشاد هست یکم تنگ کنید و اگر زیاد تنگ بود کمی گشادش کنید تا بعداً آسیبی به کانکتور مودم نزنه .

اگر به سمت چپ عکس زیر دقت کنید سیم مغزی هنوز داخل مادگی کانکتور نرفته . برای اینکه سیم مغزی داخل کانکتور مادگی کاملاً وسط قرار بگیره یکم از روکش سیم افشان (که در سمت راست دیده میشه) بریدم و وارد سیم مغزی کردم .

بعد سیم مغزی و روکش سیم باهم وارد کانکتور مادگی میشن . سیم مغزی رو زیاد داخل کانکتور مادگی نکنید که بعداً ممکن وارد کانکتور TS5 مودم نشه .

سیم مغزی هم از سیمهای نازک تلفن استفاده شده . دقت کنید آنقدر کلفت نباشه که به کانکتور TS5 مودم آسیب بزنه . حتماً انتهای سیم مغزی رو سمباده بزنید تا لبه نداشته باشه تا راحت وارد کانکتور TS5 مودم بشه .

+

من آنتن رو تکمیل کردم ولی بعد از تست اون نتیجه ای رو که انتظارشو داشتم بهم نداد . نه اینکه اصلاً جواب نده یعنی انتظار داشتم حداقل بهتر از زمانی باشه که آنتن به مودم وصل نیست . نمیدونم اشکال کار از کجا هست شاید باید دو آنتن به مودم وصل بشه ، شاید کیفیت کابل خوب نبوده یا شاید طول کابل زیاد بوده (حدود 4 متر بوده) و یا شاید باید پشت بام نصب میشد (امکان نصب در پشت بام رو ندارم) ولی مطمئنم که اندازه ها دقیق بوده . به هر حال بیخیال این آنتن شدم .
    از راهنمایی شما خیلی متشکرم
    فکر کنم شاید آنتن باید روی پشت بام باشه ولی طول کابل آنتن هم زیاد میشه و معلوم نیست چقدر سیگنال افت کنه

8. این کاربر از n3w1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان برای مودم huawei-e5172 ابزاری نیست که باهاش بشه وضعیت سیگنال رو چک کرد؟
    برنامه LTEWatch رو تست کردم کار نکرد با این مودم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه مشخصه تو آنتن‌های تقویتی مودم‌های 4g هستش که با دسی‌بل عنوان میشه مثلا 35db یا 55db

این چه مفهومی داره و بیشتر باشه خوبه یا کمتر باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی آنتن لگاریتمی یا یاگی استفاده کرده اینجا؟
    من آنتن دهی روترم حتی تا 80-85% بالانس میزنه داخل خونه البته با مکافات و تنظیم آنتن، منتها 4-5مگ هی پر میکنه هی 0 میشه سرعتم بعداز چند دقیقه وقتی کمی بالانس میزنه سیگنال.
    میخواستم آنتن بیرونی بگیرم سیگنالم ثابت بشه 100%، با آنتن 3dbi روی روتر، پشت بام 90-93% هم سیگنال میده.
    خوشحال میشم اگر اطلاعاتی دارید یا تجربه ای دارید به اشتراک بذارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان برای مودم huawei-e5172 ابزاری نیست که باهاش بشه وضعیت سیگنال رو چک کرد؟
    برنامه LTEWatch رو تست کردم کار نکرد با این مودم
    تو خود مودم داره درست بگرد

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قبلا با مودم asus n55u تست کردم لینک مستقیم جواب میده اما این مدل دانگلهای هوواوی رو نمیشناسه
    در حال حاضر فعلا n12u روش دانگل متصل کردم که فقط یک یو اس بی داره که اونم به دانگل متصل هست لذا روی اون تست نکردم.
    احتمالا AC68U همه این موارد رو جواب بده که قصد خرید دارم اما خیلی گرونه یکم زور داره.

Sent from my iPhone 6s+
    خوب سواله منم اینه ببین میتونی با رمی که به 3372میخوره تست کنی میشناسه مودم یا نه
    Ac68uهم یه usb داره متسفانه-مودمه خوبیه به گرونیشم میارزه من اشتباه کردم tplink d7 گرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •