تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 229 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2284

نام تاپيک: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

پيش فرض

گوشیهای جدید معلوم نمیشه کی میاد.شاید فردا شایدم ...
    به نظرم منتظر گوشی های جدید نمون.

داره خودمونی میشه P.A.Y.T.O.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    اقا من يه w800 دارم .... مي خوام با w880 يا يه مدل جديدش عوض كنم به نظرتون چنج مي كنن؟؟؟ اگه بشه چقدر برام خرج داره؟؟؟ يه كمكي بكنين ممنون ميشم....

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

سلام
    اقا من يه w800 دارم .... مي خوام با w880 يا يه مدل جديدش عوض كنم به نظرتون چنج مي كنن؟؟؟ اگه بشه چقدر برام خرج داره؟؟؟ يه كمكي بكنين ممنون ميشم....
    این گوشی که شما دنبالش هستید به تازگی معرفی شده فکر نکنم به این زودیا بتونی یدونه قیمت مناسبش رو پیدا

کنی

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

درود

ارزونترین گوشی که میتونم Mp3 با کیفیت عالی باهاش گوش بدم و هر هدفونی رو بهش وصل کنم چیه ؟

ممنون ./

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درود

ارزونترین گوشی که میتونم Mp3 با کیفیت عالی باهاش گوش بدم و هر هدفونی رو بهش وصل کنم چیه ؟

ممنون ./
    k750 گزینه خوبیه ,برای سوکت هدفونشم هر نوع تبدیدلی لازم داشته باشی تو بازار وجود داره

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

درود

قیمت Sony Ericsson w580 الان چنده ؟

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

درود

ممنون ./
    SAMSUNG E250 با قیمت 140 هزار تومن.

کیفیت پخشش هم حرف نداشت. عموی من یه دونه خرید. اول می خواست MP3 Player بخره، بعدش این گوشی رو خرید. کیفیتش عالی بود و ارزون. همه چیز هم داره. بلوتوث، دوربین VGA با کیفیت خیلی بالا.

اطلاعات خاصی خواستی، بگو تا بگم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درود

w580 خیلی تازه اومده ,نمیدونم قیمتش چنده ولی فکر نکنم ارزون باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

11

درود

سلام
    safa64 درست میگن ،تازه اومده.

اما یه سری اطلاعات از W580

W580
    گوشي سوني اريکسون مدل W580 از جمله گوشي هاي کشويي است که مبتني بر تکنولوژي باند چهارگانه GSM/EDGE کار مي کند. طراحي اين گوشي در بيشتر زمينه ها از مدل W880 اقتباس شده است. ابعادي برابر با 14×47×99 ميلي متر دارد و وزن آن نيز 94 گرم است. سوني اريکسون W580 در دو رنگ سفيد و خاکستري با طيف رنگي نارنجي ارائه شده است.
    W580 به عنوان يک گوشي واکمن طوري طراحي و ساخته شده است که دوستداران موسيقي را شگفت زده مي کند. اين گوشي به همراه کارت حافظه Memory Stick Micro 512 مگابايتي به فروش مي رسد و مي تواند حداکثر 470 فايل موسيقي را در خود ذخيره کند. کابل USB موجود نيز به عنوان ابزار کارآمدي براي ذخيره انبوه اطلاعات به کار مي رود. راديو FM همراه با RDS يکي ديگر از امکاناتي است که در اين گوشي در نظر گرفته شده است. بلوتوث استريوي داخلي گوشي نيز با هدفون هاي بي سيم ارائه مي شود.
    دوربين 2 مگاپيکسلي مجهز به فوکوس خودکار، گام شمار براي تمرينات ورزشي، صفحه نمايش 2 اينچي 262.000 رنگي TFT با رزولوشن QVGA، راديو FM به همراه RDS، بلوتوث 2 به همراه A2DP و کارت حافظه Memory Stick Micro M2 (512 مگابايتي) از امکاناتي هستند که سوني اريکسون W580 ارائه مي کند. در مورد نرم افزارهاي موجود در اين گوشي نيز مي توان به پشتيباني کامل از سرويس خبري RSS، بازي هاي سه بعدي Java و نرم افزار Track ID اشاره کرد.
    سوني اريکسون W580 به گونه اي طراحي شده است که يک گوشي چند کاربرده باشد. به اين صورت که مي توانيد هنگام کار، رانندگي، مهماني ها يا حتي انجام فعاليت هاي ورزشي نيز با آن کار کنيد و به مشکلي هم برنخواهيد خورد. صرف نظر از اينکه فايل هاي موسيقي از راديو RDS FM يا خود گوشي پخش مي شوند، TrackID™ امکان تشخيص فايل هاي موسيقي را فراهم آورده است.
    گام شمار گوشي نيز فعاليت هاي ورزشي شما را گام به گام کنترل مي کند. به اين ترتيب که با شمارش قدم هاي شما، ميزان کالري و سرعت، فاصله و مدت زمان دويدن شما را محاسبه مي کند. به کمک دوربين اين گوشي مي توانيد عکس هاي خوبي بگيريد. حتي امکان بلاگ نويسي عکس ها نيز وجود دارد. به کمک صفحه نمايش اين گوشي نيز به راحتي مي توانيد بازي کنيد، صفحات اينترنت را مرور کنيد يا عکس هاي خود را تماشا نماييد.
    از ديگر امکانات سوني اريکسون W580 مي توان به دو عدد بلندگوي MPS-70 و MPS-75 اشاره کرد که به صورت اختياري ارائه مي شوند. اين گوشي از جمله مدل هاي نسل 2.5 مي باشد که به سيستم باند چهارگانه EDGE (1900،1800، 900،850) مجهز است.
    منبعجی کالا

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

safa64 درست میگن ،تازه اومده.
    توی بازار گشتم پیداش نکردم . تو هیچ سایتی هم نتونسم قیمتشو ببینم .
    واقا" خیلی گوشی خوشگلیه ./

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •